Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
Na rynku jest masa zielonych kaw w kapsułkach, trzeba patrzeć czy jest oryginalna i z polskimi etykietami gdyż duzo jest podróbek które są nieskuteczne. Ja używam zielonej kawy w kapsułkach jest to ekstrakt możecie poczytać na www.sklep-vitality.pl stosuje 10 dni zauważyłam, że mam mniejszy apetyt i już nie podjadam między posiłkami. Jak ktoż lubi pić kawe może kupić sobie zieloną kawe w saszetkach.

Gość gość
do kilku osób, które pisały, że wszystkei diety są do luftu, wystarczy odstawić słodycze, cukier i mniej jeść: - otóż cukru nawet w owocach nie uzywam od lat; raz w miesiącu, a nawet rzadziej, zjem jabłko lub banana lub pomarancza; -słodyczy nie jadam, bo nawet jako dziecko uważałam, że kostka czekolady jest za słodka jak dla mnie; - od miesięcy nie jem w ogóle pieczywa, ziemniaków, sporadycznie kasza gryczana i jeszcze rzadziej ryż; -zero makaronów, sosów; -zero wędlin poza jedną kiełbaską na gorąco może raz na 2 tygodnie; jem warzywa, dużo sałaty lodowej, dużo ogórka, pomidorów, jajka, kurczaka i ryby; w efekcie takiej diety szczycę sie skucesem NIE TYCIA; bo jak zjadałam 2 bułki dziennie przy w/w pokarmach, to w 2 miesiące utyłam 5 kg; żadne diety na mnie nie działają; jedynie zadziałał dukan - schudłam wtedy ok.12 kg; teraz chcąc zrzucić te przybrane 5 kg - niestety nawet dukan nie działa; nie działały lindaxa, meridia, adipex, mazindol, chińska herbatka, wlasnie skończyłam podobno fantastyczne tabletki homeopatyczne fucus, najpierw z dagomedu, ale po nich nie wszyscy chudli; wiec po fucusie z dagomedu kupiłam fucus z lehning; też zero efektów; regularnie od 3 lat ćwiczę jogę; poza elastycznością i zwiększeniem siły mięśni - zero utraty wagi; więc proszę ludzie - nie piszcie tym, którzy chcą schudnąć za pomocą jakichś środków czy diet, żeby nie kupowali, nie próbowali, bo schudną jak przestaną dużo jeść i odstawią cukier i słodycze; co ja mam odstawić? pokarmy stałe i zywić się tylko wodą, czy przejśc może od razu na odzywianie energią słoneczną????

Gość gość
Skusiłam się na tą Alphamine ze sklepu www.najlepszesuple.pl i muszę powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolona w przeciągu 2 tygodni 4 kg mniej .

Gość Frugolek
A ja zaczynam od poniedziałku.Chcę zgubić jakieś 5 kg .Może się uda .Napiszę co się dzieje za jakiś czas .

Gość Yti
Droga ''gosciu'' co nie masz co odstawic bo juz slodyczy i pieczywa jak i makaronow nie uzywasz, sprawdz sobie moze tarczyce? glodzenie sie nie jest wyjsciem, jak utrzymujesz wage przy niskiej kalorycznosci posilkow to cos ''nabija'' puste kalorie... moze hormony? albo Twoja waga jest w przadku i te 5kg to wyrownanie do prawidlowego wspolczynnika przy üoprzedniej lekkiej niedowadze?? ja trzymam wage bez slodyczy i chleba jednak jak mialam duzo zajec i zapomnialam jesc zato cale 3 tyg. biegalam zalatwiac sprawy to odrazu waga spadla.. ale to nie wyjscie. a zielona Kawa do picia to lipa, wyprobowalam a i to samo pani w zielarskim powiedziala pozdrawiam cieplo forumowiczki

Gość AsiuniaxD
Witam dzis zamówiłam te tabletki zielona kawa, bardzo jestem ciekawa jak one zadziałaja, stosowałam juz wiele innych tabletek ktore były zwykłym gównem za przeproszeniem, zobaczmy teraz jednak cos mi sie nie wydaje zeby pomogly, nie jestem gruba ale chce zrzucic pare kilo dam wam znac za jakis czas czy sa jakies efekty pozdrawiam

Gość parawanses
Być może rozmyslasz nad zakupem ziół dla zdrowia www.vitamarket.pl

Gość gość
Na odchudzanie najlepsza jest amfetamina. Zero apetytu, super pobudza, chudnie się błyskawicznie.

Gość za£lamana
Witam czy zna ktos adres gdzie mozna odeslac tabletki z zielona kawa wyprodukowana dla Afs Ltd. Bp 1156 303? Bo biore miesiac i mic. Wole oddac jak sie uda....

Gość gość
dziwny topik: albo reklama albo rozczarowane frajerki:D JA jestem frajerką- dawno dałam sobie spokój :D:D:D

zielona kawa to jedna wielka ściema!!!. zamowiłam 120 tabletek na dwa miesiące z gwaracją zwrotu pieniędzy.zużyłam 120 tabletek, nie schudłam absolutnie nic!! teraz kiedy napisałam reklamacją z prośbą o zwrot pieniędzy to okazało się że niby pprzekroczyłam termin 60 dni. okazuje się że oni podobno wysyłają jakiś regulamin, którego ja wogle nie widziałam na oczy, w którym jest zapis że gwarancja liczy się od dnia zamówienia. natomiast na stronie jest wyraźna informacja że data liczy się od dnia zapłaty. więc ja zmieściłam się w tym terminie. nie chcą mi oddać kasy. jeszcze z nimi walcze ale widzę że nie tylko ja zostałam oszukana. więc może oszukani złączmy się razem i zał,ózmy im sprawę w sądzie? może warto żeby gość który oszukuje na taką skalę ludzi dostał nauczkę? czekam na chętnych. pozdrawiam oszukana.

Gość AsiuniaxD
czyli co w******i Cie??? no bez jaj do mnie dzwonil gosciu od tych tabletek i powiedzial ze jest 100% gwarancja albo sie chudnie albo zwrot kasy, co oni w h*j.. leca czy co. ja dopiero jest biore 3 dzien zobaczymy pozniej czy bd jakies efekty

Gość gość
A ja na ziołach tybetańskich schudłam puki co 9,7kg i jestem cheppi. Mam 33 lata i próbowałam wcześniej różnych historii z zerowym efektem. Polecam z czystym sercem.

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu z powodzeniem stosuję tabletki Foreverslim.U mnie zdały egzamin celująco .Kombinacja kilku składników pochodzenia naturalnego daje gwarancję utraty niechcianych kilogramów.Moim zdaniem warto spróbować tych tabletek.

Gość gość
To jedna wielka sciema. Tez dalas sie nabrac. Pamietaj tylko ze 60 dni gwarancjj ceny liczy sie od dnia zamowienia. Nie wazne ze dostalas te tabletki kilka dni pozniej. Js caly czas walcze o kase mysle o zalozeniu im sprawy.

Gość gość
Droga Asiuniaxd. nie łudź się, nie schudniesz, ale Twoj portfel napewno. Pamietaj tylko ze jezeli zdecydujesz sie zareklamowac ten produkt to nie przekrocz 60 dni liczony od dnia zamowienia. tego oni nie mowia, ale podobno dostaje sie na maila regulamin, ja go nie otrzymalam a teraz oni mi kit wciskaja ze taki jest regulamin a ze ja go dostalam na maila. to sa zlodzieje i oszusci, Czekam na info od Ciebie jak z rezultatami. Oszukana 12

Gość 11111111
ja bralam 2 opakowania tej zielonej kawy i nie schudlam ani kg.kolejna sciema i naciaganie na taka duza kase,Nie dajcie sie oszukac,na innej stronie pisalam negatywne opinie i po minucie wyrzucalo moja opinie,wiec o co tu chodzi sami widzicie.

Gość gość
Caly czas mailuje z pania Asia z biura obslugi klienta, i ona jest nasterowana tak zeby tylko wyciagnac kase i wciskac klamstwa. nie dajcie sie wciagnac i nie zamawiajcie tego swinstwa. nic nie daje a tylko szczupleje portfel. chcialabym isc z tym dalej ale jako jedna osoba to sie nie oplaca ale gdybysmy sie zebrali i zalożyli im sprawe o oszytwo i kradziez to moze dostaliby nauczke. oszukana12

Gość gość
Jak toś kupuje zielona kawe za 50 zł to pewnie, że nie działa jak większość to podróbki, ludzie mają zamiar schudnąć nie patrząc co kupują aby nazwa się zgadzała a potem co??? zdziwienie, że nie działa, waga nie spada a nie lepiej najpierw sprawdzić, popytać czy jest oryginalna?

Gość AsiuniaxD
Droga oszukana12, powiem Ci ze rezultaty nie sa zbytnio widoczne ale to dopiero 6 dzien jak biore to gówno, jednak zauwazylam ze po tym mam lepsze trawienie, i faktycznie jak bierze sie pol godziny przed posilkiem, zje sie cos i przez dobre 5h nie odczuwa sie głodu

Gość gość
Ja na poczatku tez czulam wielkie ożywienie, lepsze trawienie, ale to wszystko nie nie ma nic wspolnego ze schudnieciem. Wydalam 247 zl i nic nie schudlam. zycze Tobie powodzenia w chudnieciu. daj znak oszukana

Gość gość
Chce się podzielić swoim doświadczeniem. W kwietniu przestudiowałam cały temat na forum .Z mieszanymi uczuciami zakupiła SLIM GREAN i zaczęłam dietę(22.04) . Dieta kapuściana 2 tygodnie(sprawdzona na mnie działa ) + tabletki. Do końca czerwca starałam się zminimalizować pieczywo - kanapka lub buła z ziarnami rano i ziemniak jeden na obiad + mięso + duuuużo surówki.Do 6.07 moja waga spadła 7kg i utrzymuje się jem już wszystko i jest ok. Wydaje mi się ze pastyli zadziałały ale dietka była.Teraz spróbuje 2-gi rzut Zobaczymy

Gość AsiuniaxD
Witam znowu, niewiem co mam napisac bo oprocz tego ze nie chce mi sie jesc jak biore te tabletki to caly czas waze dalej 62kg, i biore je juz ponad tydzien, jezeli w ciagu 1,5 przyszlego tygodnia nic nie schudne to dzwonie do nich o zwrot kasy

Gość sprawdzcietosame
hej laski. znalazlam w internecie strone wpisalam w google i nic zlego o niej nie pisze kupilam na tej stronie thermal pro i jest rewelacyjny w opakowaniu jest 120kapsulek po 30 zrzucilam juz7kg moje cialo wyglada super. Nie dajcie sie nabrac na te falszywe reklamy sprawdzcie sami ta strone www.oryginalnepreparaty.otwarte24.pl

Gość gość
a dla mnie to sa wyrzucone pieniadze ,zjadlam juz jedno opakowanie -jestem w trakcie drugiego - i nic zero ,

Gość AsiuniaxD
Droga sprawdzcietosame niestety wydaje mi sie ze nie jestes osoba prywatna, ktora pisze od siebie, tylko próbujecie znowu namówic na jakies dziadostwo i reklamujecie inne tabletki, bez sensu, zgadzam sie z reszta to jest rzucanie pieniedzy w błoto ;/

Gość gość
jedno wielkie oszustwo

Gość gość
Coraz więcej publikacji wskazuje na to, że zielona kawa jednak odchudza. Jak czytam to niektórzy piszą, że im nie pomaga. Może to zależy od osoby. Ja jednak zachęcam do zakupu zielonej kawy w sklepie internetowym www.ekawa.com.pl gdzie można kupić zieloną kawę 250g na 17,99 - polecam.

Gość gość
www.NaturalnaZielonaKawa.pl Ostrzegam przed tymi oszustami to manipulacja niema środków cudownych. Schudnięcie 10 kg na miesiąc jest oszustwem. Sprzedają środek który ma zmanipulować zdesperowanych ludzi z nadwagą aby wydusić z nich kasę. Powoływali się na jakiegoś fikcyjnego doktorka dietetyka z Warszawy a jak się okazało że to blef . Doktorek nagle zniknął z reklamy. Z tego co wiem to już są w kręgu zainteresowań organów zajmujących się takim procederem.