Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość anełka
Witam wszystkich. Kilka dni temu kupiłam tabletki Zielona Kawa. Jak dotąd zauważyłam że bardzo spadł mi apetyt, nie mam wogóle ochoty na słodycze. Waga na razie nic ale to dopiero 4 dni. Będę pisać jak na mnie działają i będe śledzić jak u Was

Gość krrrrrr
witam. kończe juz trzecią butelkę tych kapsółek I nic, to chyba jakaś ściema albo tylko na mnie nic nie dzieła. wstyd że dałam się tak nabrać

Gość zosiaszzczupla
Witam wszystkich. Ja jestem po miesięcznej kuracji brania Zielonej kawy i schudłam aż 6,5kilo. Poprostu może na Ciebie nie działają na mnie działaja one rewelacyjnie:))))) Polecam wszystkim:))

Gość gość
mam pytanie: jeśli stosowaliście te kapsułki zielonej kawy i mieliście jakieś efekty? I czy stosowaliście dodatkowo jakieś inne sposoby np dieta, ćwiczenia itd, bo nie wiem czy przy normalnym jedzeniu coś pomogą.

Gość Pogromca mitów
Witajcie naiwniacy! Od zawsze było tak aby schudnąć trzeba zmienić sposób żywienia i ruszać się. A naiwny ogół wierzy we wszystko co reklama niesie bo najłatwiej wziąć tabletkę i cieszyć się, że problem z głowy. Na wp.pl była reklama tych zielonych tabletek więc obserwowałem. Kilka razy próbowałem dodać niekorzystny dla sprzedawców komentarz i żaden się nie pokazał na liście komentarzy. Po miesiącu ze zdumieniem widzę dokładnie te same komentarze tych samych zachwalających niby klientów i w tej samej kolejności tylko ich daty zostały zmienione. Napisałem do WP w tej sprawie pokazując jak oszukują i reklamy już nie widzę po wylogowaniu się z poczty. Zapewne prokuratura zajmie się tą jak i innymi tego typu sprawami a naiwniacy nadal będą szukać cud-pigułek... z lenistwa. Jak wam kolejnym razem wcisną ciemnotę, żeby np. pić wywar z jakiegoś gatunku trawy to również będziecie gęsto dyskutować czy warto a zapewne wielu z was będzie nawet wciągać trawę nosem. Najlepsza kuracja to brutalna stara prawda - M.Ż. i R.S.W. czyli "Mniej żryj i ruszaj się wielorybie !!!" Dotarło?

Gość ewela34
NŻ i RSW to 100% prawdy. Myślę, że większość z nas doskonale zdaje sobie sprawę że wszystkie pigułki odchudzające to ściema i naciąganie, ale czego się nie zrobi, żeby choć na chwilę móc poczuć się lepiej w swojej skórze. Takie umoralnianie nie ma sensu. Same dokonujemy wyboru i to świadomie. Dlaczego nie krytykuje się na forum alkoholików? Za ich leczenie płacimy my- podatnicy. Mało tego, to im państwo pomaga wypłacając rentę(bo to chorzy ludzie są) podczas gdy cierpiący na raka, niepełnosprawni i wiele innych poważnych przypadków nie dostaje złamanego grosza.

Gość lolota
ci co ogłaszają się z tymi preparatami obiecują zwrot pieniędzy gdyby nie przyniosło to skutku lecz to fikcja, nigdy niczego nie oddadzą! osoby które zostały oszukane powinny składać zawiadomienia do lokalnych komisariatów o oszustwie, gdy śledczy rozkręcą się wieloma zgłoszeniami będzie o tym w tv, zobaczycie

Gość gość
witam zacząłem się niedawno odchudzać i znalazłem ciekawy blog z dietami polecam zainteresowanym zostawiam dla nich link http://schudnij21.blog.pl/

Gość grazka 52
Pije kawę zielona już miesiąc i nic .Pije 2 x dziennie przed południem i nic mam do zrzucenia 18 kg .Kapsułki tez miałam i nic .Moze jestem jakiś wyjątek że to nie działa na mnie???????

Gość Agula1324
miałam opakowanie 60 tabletek zielonej kawy to jest na 30 dni i nie wiem od czego to zależy ale na mnie nie podziałało ani na skórę ani na cellulit ani na zmniejszenie wagi to wszystko jest naciąganie i ja już się nie dam oszukać. Pozdrawiam

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM, Meridia i itp- trucizny. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną metodę odchudzania. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość ciekawa_odpowiedzi
Niedługo jadę na obóz, będę trenować 2-3 razy dziennie i zastanawiam się nad kupnem zielonej kawy. Moje pytanie brzmi: czy dużo pomoże mi kawa z samymi ćwiczeniami bez diety, czy dietę też będę musiała stosować?

Gość gość
Ta zielona kawa pomoże ci tyle co i woda ale na pewno odchudzi twój portfel :) naiwność

Gość enigma77
witam ja do tych co pisza mnej sie obr,zerac i wiecj cwiczyc ,nie ze nie to dobry sposob ale nie ktore osoby robiam wszystko i nic cwiczenia dieta itp ,,,,ale wszystko zawodzi dlatego szuka sie innych sposobow ..ja osobiscie zamowilam sobie zielonam kawe do picia ,sproboje zobaczymy efekty ,czytalam wypowiedzi pana Krzyska ktory poleca zeby sprobowac najpierw pic kawe czy wogule dziala oraz polecil sklep na ktorym mozna zamowic sobie kawke sa rozne rodzaje kawy ,zobaczymy co czas pokaze,nie napalam sie na natychmiastowe schudniecie.....nie jestem otylam osoba ,poprostu przybylo mi troche tam i uwdzie ,zaczelo sie od wlozenia inplanta antykcepcyjnego i po tym zaczelam troche tyc ,wyciaglam to ale mam problem ze wruceniem do swojej wagi ,probowalam wszyskiego diety,cwiczen i nie obrzeram sie wcale.....czekam na paczke z kawa wiec jak tylko zaczne pic i bede efekty to sie odezwe pozdrawiam ....

Gość enigma77
tutaj widzeze nie ktorzy wchodzam na takie foru i sie kloca. Ja uwazam ze jesli cos sie kupi to trzeba sprobowac ,albo bedzie efekt albo nie i wtedy juz nie damy sie na nic nabrac ,jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedzial .....dlatego sam sie przekonaj ....A WYPISYWANIE ZE COS SIE SCIEMAM NIE MA SENSU ,BO NA JEDNEGO COS PODZIALA TAK A NA INNEGO INACZEJ ....kazdy czlowiek jest inny i kazdy organizm ...powodzenia dla wszystkich :))

Gość gość
dziewczyny czyli jesi chce zamowic tabletki na allegro ktore sa najlepsze slim green czy green coffee czy jeszcze co innego??

Gość Szarlotte111
Zakupiłam tabletki na Allegro i napisałam Kontrahentowi, że dopóki nie podziałają na mnie tabletki - NIE WYSTAWIĘ mu pozytywnego komentarza, ponieważ oceniam nie sam sposób wysyłki, szybkość, ale zgodność towaru z opisem - skoro opis był mega, to i działać - powinien "Jakoś" może nie na wszystkich w równym stopniu, ale działać powinien w ogóle. Stosuję dziś 3 dzień tabletki, nie czuję się jakby się coś dział - nadzwyczajnego. Łaknienie mam dalej, jem tak samo, nic się nie dzieje. Zatem polecam Wami Kochani - weźcie się za ruch! Mniej gadania - więcej DZIAŁANIA!!! Ruszajcie się, zdrowa dieta i sukces murowany ;) Jeśli o dietę chodzi polecam Panią Barbarę Michalską - Kreft, przyjmuje w W-wie, sama do niej poszłam, aby sprawdzić, super podejście, nie jest droga!!! Polecam :)

Gość Beata9909
Tu polecam coś co skutkuje na 100% polecam poważnym osobom po 30, które rzeczywiście mają nadwagę i potrafią dostosować się do zaleceń. Są w stanie wypić najmniej 2,5 l wody dziennie i koniecznie zjeść śniadanie... Ja schudłam w miesiąc 15 kg i to mi wystarczyło, mąż brał 2x po miesiącu z miesięczną przerwą (przerwa jest konieczna) za 1 razem schudł 15kg za drugim 13 i tu też osiągnął pożądaną wagę, piliśmy wody po 4 l dziennie(im więcej pijesz,tym więcej chudniesz) 2,5 to min które musisz wypić. Rano piliśmy kawę i tak wychodziliśmy do pracy, ok 9/10 jedliśmy śniadanie a 11/12 braliśmy tabletkę(koniecznie po sniadaniu bo ja juz nie byłam po tabl zjeść nic,a nie chodzi o to by się głodzić, mąż czerwony, ja zielony mezitang (żadnych żeli) najlepsze kapsułki. Uczucie spida ,jest po niej naturalne, czujesz się jak po 2 mocnych kawach, kołatanie serca też, ale to przechodzi, Tabletka działa ok 10h w razie gdyby nie można było zasnąć, bo czujesz się zbyt pobudzona ,na drugi dzień weź tabl wcześniej, wszystko zależny od tego ile u danej osoby tbl będzie działała i o której chodzi spać, trzeba to wypróbować samemu. Wszystkie inne środki to bajki, kawy ,cherbaty, suplementy diety, próbowaliśmy wszystkiego i czasami udawalao sie schudnac jakies 2,3 kg tyle ze za miesiac przytylismy tyle samo albo wiecej. Po mezitangu ja trzymamy wagę od 2 lat no nie do końca bo ja schudłam jeszcze 5 kg juz sama mąż przytył niecałe 2 ale przesadza z jedzeniem i przynajmniej wie od czego. Pozdrawiam

Gość Kachaaaroz
Jak czytam te bzdury o zielonej kawie to az mnie skreca, taka sama bzdura jak niby zielona cherbata, ktorej nikt nie chciał kupowac bo to siki bez smaku, wiec wymyslili jej wspaniała moc odchudzania, a w prl na pułce lezala bo tylko taka byla i jakos nikt nie chudł. Dziwne ze jak sobie kupicie orginalna zielona kawe to najtańsze, to same widzicie ze nie dziala a tabletki niby działaja? Chyba tylko tym co je tu przychodza reklamowac, zeżarłam tego 3 op i nic! Zmarnowana kasa tylko. Beata9909 o tym mezitanku juz słyszalam, moja znajoma tez strasznie na tym schudła ,bo 12 kg, ale nie ma juz namiarow do goscia ktory jej to sprzedał, jesli masz jakis sprawdzony, to prosze napisz mi na kacharozenek@op.pl

Gość yasmine2013
Witam a na mnie zielona kawa podziałała, nie należałam nigdy do osób otyłych, ale miałam ogromny problem z cellulitem i tłuszczykiem na brzuchu. I tak naprawdę czytając 95% negatywnych opinii i działaniu, przekonały mnie wypowiedzi dziewczyn, które pisały o tym, ze pozbyły się cellulitu. Po 3 tygodniach kuracji ( 2 kapsułki dziennie) zaczęłam zauważać znaczny ubytek cellulitu na biodrach, brzuchu, udach, gdy zaczęłam bardziej obserwować swoje ciało, okazało się, że znika tkanka tłuszczowa z całej sylwetki, która jest obecnie wysmuklona. I oto mi chodziło. Nie oczekiwałam cudów, myślę, że efekt zależy też od stanu zaawansowania cellulitu, ja mimo że miałam tylko kg nadwagi, miałam bardzo zbitą warstwę cellulitu pod skórą, obecnie moja skóra jest gładka, elastyczna i bardzo jędrna, nie miałam tak wysmuklonej sylwetki nawet przed ciążą, a jestem po 30-stce i coraz trudniej zrzucać kg z wiekiem, tym bardziej po ciąży miałam z tym problem. Dodatkowo nie czuję ciągłej senności, apatii, przemęczenia (jestem niskociśnieniowcem), mam niesamowicie dużo energii i chęci do działania. Jestem po 1-miesiecznej kuracji, zaczęłam drugie opakowanie. Nie ważyłam się, chyba nie miałam odwagi, ale dziś to zrobię, z czystej ciekawości, czy wygląd sylwetki pokrywa się ze spadkiem wagi.

Gość kuman
oj ludzie, ale wy naiwni jesteście...propaganda, jak za komuny, ale to Wasze pieniądzee ;]

Gość Agata ;)
Ja rowniez slyszalam o Mezitangu moja znajoma po tym fajnie schudla ale nie mozna tego juz dostac i mam pytanie do Beata9909 czy masz jakies namiary gdzie to mozna kupic jesli tak to bym prosila o informacje rybka30@o2.pl z gory dziekuje za odpowiedz :-D

Gość teska123
jestem bardzo rozczarowana zużyłam dwa opakowania przez 2 miesiące i nic, czekam na zwrot pieniędzy zgodnie z umową - na razie ich nie ma- będe musiała interweniować Czy ktoś otrzymał zwrot pieniędzy ?? jak długo czekał??

Gość gość
Kawe mozna kupic w NAT VITA

Gość gość
wlasnie za rada Pana Krzyska kupilam kawe i mlynek reczny ,super sprawa :)).....od dzisij bede ja pic zobaczym co sie wydarzy chodz nie napalam sie hahaha .....

Gość MRTruth
Z tego co sobie poczytałam tutaj, wiele jest tu fałszywych pozytywnych opinii o produkcie zamieszczanych przez panie zajmujące się promocją tego produktu lub swojej apteki internetowej, to całkiem okropne, nabieranie ludzi. galena slim green uzywalam przez 2 miesiace tutaj opisalam prawdziwe efekty, zapraszam zainteresowanych krytyczna opinia waytoslimming.blogspot.com

Gość MRTruth
HEJ! używałam tych tabletek na bazie zielonej kawy konkretniej galena slim green przez dwa miesiące jak i wielu innych specyfików efekty opisałam tutaj waytoslimming.blogspot.com Zapraszam :)

Gość gość
Witam! Czytam Wasze wpisy bardzo uważnie i widzę że opinie zróżnicowane ... wiele słyszałam o tej kawie...wiec zamówiłam ale ziarna i dziś zaczynam pić. Nie liczę na samą kawę bo nie wierzę w same suplementy. Od dwóch miesięcy intensywnie ćwiczę oraz zrezygnowałam z jasnego pieczywa. Za to dużo warzyw i nabiałuni posiłki z pary. Ogólnie zeszło mi 9 cm w brzuchu i 5 w biodrach. Kawa ma być takim wspomagaczem zobaczymy... A i dodam że nie na kazdego moze kawa zielona działać. Moja mama np pije sól karolińską i ta jej pomaga w utracie wagi. Ja 9 lat temu odchudzałam sie pijąc czerwoną herbate i odrzucając ziemniaki i pieczywo całkowicie... odchudzałam sie półtora miesiąca i było - 11 kg. Ale zaszłam w ciążę i znów nabrałam kg. Teraz jestem zdecydowanie starsza niż wtedy i po 2 ciążach...ćwiczenia działają ale zamierzam pić zielona kawę jako wspomaganie .

Gość Tyna94
Hej dziewczyny;) Zastanawiam się nad kupnem Slimcoffee. Czytam i zauważyłam, że większość z Was pisze, że na początku najlepiej działa, później zwalnia. Więc pomyślałam o tym, czy nie robić przerw? Mam na myśli, że miesiąc brać te tabletki, później miesiąc przerwy i potem znowu brać. Oczywiście, w trakcie brania tabletek i przerw, stosować dietę i ćwiczenia. Myślicie, że to byłoby bardziej skuteczne?