Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość Ptyśka 30
Witam, przyznam że nie piłam zielonej kawy ale na wiosne kupiłam slim green trio. Wyciag z zielolnej kawy, chrom i ekstrakt z fasoli właśnie ten skład mnie zachęcił.Zgodnie z opisem na opakowaniu pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu glukozy we krwi i przyczynia się do utrzymania prawidłowego maetabolizmu tłuszczów i cukrów. Mam problem z podjadaniam po posiłkach słodyczy. Każde śniadanie obiad kolacja kończa się ciastkami albo czekoladą obojetnie jak mocno byłam najedzona. Myślę, że przez takie opychanie przytyłam przez pół roku prawie 7 kg. Co do efektu jaki osiągnęłam po 30 dniach stosowania moze nie jest imponujący ale widoczny dla mnie i otoczenia - 3 kg. A najważniejsze mój apetyt na łakocie minął jak ręką odjął.

Gość monia_fit
hej ja zaczelam pic wlasnie zielona kawe w smaku okropna ale kolezanka na tym schudla 4 kg w pare dni wiec super :)

Gość gość
Po 2 miesiącach picia tego cudu utyłam 3 kg zamiast schudnąć :( nie polecam to naciąganie jak wszystko inne.

Gość gość
Co ja już nie próbowałam na aby chociaż trochę schudnąć... zbytnio nie wierzyłam w ketony malinowe sądziłam, że to kolejny cud specyfik... przez pierwsze 2 tygodnie stosowania nic nie schudłam ale że miałam 2 opakowania kapsułek stosowałam dalej i po 2 miesiącach udało mi się schudnąć 7 kg:) jednak coś na mnie działa więc nadal będę stosować. Nie wiem czy wszystkie ketony malinowe mają ten sam skład ja natomiast zamawiałam z http://www.sklep-vitality.pl/8-odchudzanie

Gość gość
Witam , ja prowadze zdrowy tryb życia jem codziennie 5 posiłków dziennie łączna wartość kaloryczna 900 kcl do tego ćwiczenia 2,5 h dziennie ( wliczając 30 min Steperu). Waga spada mi 1 kg czasem 1,5 kg na tydzień ... Kupiłam tabletki by wspomóc mój organizm w walce z tłuszczykiem . Dzisiaj zaczynam brac i zobaczymy czy masa zrzuconych kilogramów na tydzien zwiększy się . Jeśli ktoś byłby zainteresowany dietą (jest to dieta od lekarza , bezpieczna i bogata we wszystkie potrzebne dla życia składniki) redukującą a po uzyskaniu efektu dietą stabilizującą 1200 kcl prosze pisac na meila :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :) anna.wilkowicz@onet.pl

Gość sandrunia89
Ej, ale na ta kawa zielona na zakawowani.pl jest przecież normalną kawą do picia... chciałam właśnie kupić u nich tą kawę, ale myślałam, że to są taki tabletki. Nienawidzę kawy więc, ktoś tutaj skutecznie polecił kawę green coffee bean 1600 tak ? No i właśnie ją niedawno zamówiłam. Przyszła do mnie szybko, w gruncie rzeczy nie zapłaciłam dużo i od 3 tygodni zażywam te tabletki. Powiem tak - waga jak na razie spadła 3,5 kg. Więc jak na razie jest ok... potrzebuję jeszcze schudnąć w ciągu miesiąca z 4,5-5 . Mam nadzieję, ze mi się uda. Wcześniej bez brania tabletek schudłam w ciągu miesiąca 2 kg.... więc myślę, że te tabletki wspomogą skutecznie odchudzanie i skoro schudłam te 3,5 kg w ciągu 3 tygodni, to dalej pójdzie z górki. Jak na razie, to czuję się jakaś lżejsza;p Ogolnie do dnia dzisiejszego estem bardzo zadowolona. Aaaa! I jeszcze jedno - żeby nie było, że te tabletki są jakieś cudotwórcze. Prócz łykania tabletek biegam i pływam kilka razy w tygodniu ;) Widziałam bowiem, że wiele dziewczyn skarży się tutaj na brak efektów - nic dziwnego skoro nic ze sobą nie robię i tylko łaskawie czekają na rezultaty, które się nie pojawią ;)

Gość gosc 234
ja tez od dluzszego czasu walcze z ta cala zielona kawa, stosowalam ich wiele. ostatnia ktora bralam i nie zdlala egzaminu to ALINESS. od 2 tygodni stosuje VISIO SLIM i prawde mowiac zaczyna dzialac. spadlo mi jak narazie 1,5 kilo ale mam nadzieje ze spadek wago bedzie sie rozpedzac. pozdrawiam wszystkich walczacych :)

Gość gość
poszukajcie sobie facet na occie jabłkowym schudł 100kg przez 8 miesiecy

Gość nataliazlublina
w 3 miesiące 10 kg mniej, zażywam 3 kapsułki dziennie, po 400 mg, kupiłam w sklepie zielarskim w Lublinie, za 90 tabletek zapłaciłam 69.90 zł, ale z produktu jestem bardzo zadowolona. znalazłam też ciekawy artykuł na blogu zielarnia imbir gdzie można się czego więcej na temat zielonej kawy dowiedzieć. jeszcze 5 kg i wracam do wagi sprzed ciąży:)

Gość gość
Jeśli sie biega i pływa kilka razy w tyg -to po co ta kawa?Bo chyba nie chudniesz po niej?

Gość gość
A ja kupiłam sobie Kawę zieloną. Stosuje już ją dwa tygodnie i zrzuciłam 7,5 kilo. Spróbujcie sobie naprawdę ta kawa działa. Podaję Wam linka: http://odchudzaniezefektami.pl.

Gość Chris B
Drogie Panie, uważajcie na fałszerzy ekstraktu z zielonej kawy a właściwie na etykiety prezentujące fałszywe dane o zawartości substancji czynnych. Szczególnie w internecie. Jeżeli macie zamiar zainwestować w ekstrakt zielonej kawy to radze bardzo uważnie czytać etykiety i nie dać się oszukać. Na rynku są suplementy o zawartości 1000mg ale nie wiadomo czego na pewno nie ekstraktu. Dla waszej informacji do kapsułki o rozmiarze "00" da sie najwyżej wtłoczyć 800 mg czystego ekstraktu i to w fabryce w USA. W Polsce do tej samej kapsułki można wtłoczyć ok 450 mg (inna technologia). Miałem te produkty w reku i co mogę stwierdzić. Te kapsułki zawierają śladowe ilości ekstraktu ok 30do 50 mg plus wypełniacze a są reklamowane jako 1000mg. Nie ważne jak jest skoncentrowany ten ekstrakt. Nie może być substancji czynnej w postaci proszku o koncentracji ponad 100% wiec kwasu chlorogenowego w jednej kapsułce jest najwyzej 100% (o takiej standardyzacji można tylko pomarzyć) jaki jest z tego wniosek. Otóż we wspomnianej kapsułce macie maksimum 25 mg kwasu chlorogenowego. Jeżeli decydujecie sie na zakup ekstraktu z zielonej kawy to proszę patrzeć na zawartosć kwasu chlorogenowego a nie na chwyty reklamowe. Jezeli chcecie osiagnąć zamierzony efekt to na rynku sa preparaty o zawartosci kwasu chlorogenowego w okolicach 400mg w jednej kapsułce tylko trzeba poszukac. Najważniejsze nie dac sie oszukac i nie przepłacac. Jeszcze jedna bardzo ważna uwaga. Mozna znaleźć produkty jednego producenta o rożnej zawartości substancji czynnej np 1000 i 5000 jednostek w kapsułce. Oba produkty mają zalecane porcje dzienne: dwie kapsułki i notatka aby nie przekraczać wskazanej porcji. Jeżeli nie można przekraczać 2000 jednostek w ciągu doby to dla kogo stworzono ten produkt po 5000 jednostek czyli 10000 jednostek na dobę. Odpowiedz jest prosta ani w jednym ani w drugim nie ma tego co piszą. Jedyna prawdziwa informacja pojawia się na etykiecie w pozycji "skład" i tam trzeba szukać zawartości substancji czynnych. Życzę wszystkim Paniom wspaniałych efektów w walce z nadwagą. Pozdrawiam Chris B.

Gość marzenama
jeżeli chcecie kupić zielona kawę która naprawdę działa to odwiedźcie ta stronę: http://odchudzaniezefektami.pl ta kawa ma aż 50% tego kwasu chlorogenowego.

Gość Lubiienet
cyt "Ja piję slimina green coffee i nie uważam że to jest placebo.Naprawdę czuję różnice." Kupiłam bo jest tańsza niż slimgreen, ale w ogóle nie działa. Po tamtym (slimgreen) chudłam, a to jakbym nic kompletnie nie brała. Sprawdzałam skład, tam nie ma nawet ilości tego kwasu chlorogenowego od którego zależy spalania tłuszczu. Wyrzucone pieniądze i tyle.

Gość Karolkarolka
A próbowałyście coś mega naturalnego, czyli błonnik - ja kupuje biogardenu, ale na rynku są różne. mozna schudnąć szybko, przestać się opychać, zmienia się przyzwyczajenia. A poza tym sa efekty

Gość gość
A ja kupuję zielona kawę w kapsułkach ze sklepu: http://odchudzaniezefektami.pl. i muszę przyznać że na mnie działa i juz po dwóch tygodniach schudłam 8 kg. Polecam Wam spróbujcie sobie:)

Gość gość
do Lubiienet Kup sobie tą kawę z http:/ odchudzaniezefektami.pl ma ona aż 50% zawartości tego kwasu chlorogenowego CGA. bo to właśnie ten kwas powoduje że chudniesz.

Gość marzenama
adriannaa Kup sobie tą kawę co ja stosuję w tabletkach to do maja schudniesz trzy razy tyle niz chcesz:)na:odchudzaniezefektami.pl :):)

Gość marzenama
Ale spróbuj sobie kiedyś tych tabletek bo one też naprawdę działają i na pewno schudniesz po nich więcej niż po tej kawie do picia:)

Gość gość
Dziewczyny ile lat ja się męczyłam ze swoją wagą..Po ciąży stosowałam chyba większość z możliwych środków na odchudzanie i niestety nie przynosiły żadnych efektów a miałam do zrzucenia 12 kg Na tabletki z zieloną kawą skusiłam się po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii i bardzo dobrze zrobiłam gdyż naprawdę schudłam 5kg po miesiącu stosowania:) nie mogłam uwierzyć że w końcu coś działa na moją wagę:) Kapsułki zamawiam z http://www.sklep-vitality.pl/409-green-coffee-1600-800mg-90-kapsulek.html stosuję w dalszym ciągu i czekam na kolejne efekty:)

Gość Allaa1989
Cześć, ja się skusiłam na kupno tabletek ZIELONA KAWA. Niestety po miesiącu stosowania nie spadł mi nawet 1 kg. Ograniczyłam troszkę jedzenie. Niestety nie uprawiałam żadnego sportu. Tak czy siak nie pomogły. Może działają różnie w zależności od człowieka ;) Pozdrawiam

Gość gość
do Allaa1989 zależy jakie tabletki kupiłaś, jak kupiłaś podróbkę zielonej kawy w dodatku beż dodatku kwasu chlorogenowego(a to ten kwas odchudza) to nie dziw się że nie schudłaś.

Gość Dominika12
WWWWW Ja naprawdę tyle schudłam w miesiąc i żadnych efektów jojo jak na razie nie mam, bo dalej stosuję tą kawę. Chcesz to wierz, a nie chcesz to nie wierz , ale ja naprawdę tyle schudłam.

Gość Dominika12
WWWWW i te tabletki mnie wcale nie wyniszczyły.

Gość magdzia102030
Cześć. Jestem Magda. Czytając nie które wasze wypowiedzi juz sama nie wiem co robić. Na jednych działa, na innych nie. Zależy od organizmu człowieka. Ja stosuje zielona kawę, piję ją od tygodnia a od 3tygodni jestem na diecie. I co dziwne jednego dnia patrząc na siebie wydaję mi sie że jestem szczuplejsza, a drugiego że tyje jeszcze bardziej, to chyba moja psychika tak reaguje. Nosze spodnie które są na mnie za małe, tylko po to żeby zobaczyć efekty, cos tam widać, bo już nie wciągam ich na siłe, tylko normalnie. W ciąży przytyłam 30kg- bardzo dużo. wazyłam 111kg, teraz waże 95kg, chcę schudnąć jeszcze z 20kg żeby czuc się lepiej i przede wszystkim być bardziej pewna siebie. Zbliża sie lato, będziemy chodzić w krótkich spodenkach, i w bluzkach na ramiączkach. Robię to tylko i wyłącznie dla siebie, i dla poprawienia swojej samooceny. Potrzebuje wsparcia, mąż wspiera mnie, ale jemu podobam się taka jaka jestem, o zielonej kawie nie wie nic, pije ją kiedy jego nie ma w domu. Schowana w miejsce w którym jej nie znajdzie. Czy ktoś pił i schudł? Lepiej odchudza sie z osoba która jest podobnej wagi i stosuje, lub stosowała zielona kawe. Prosze o odpowiedz osoby która stosoawała lib nadal stosuje i widzi jakies efekty. Pozdrawiam!

Gość gość
Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia zawierająca pochodne amfetaminy. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Pod wszystkimi względami dla mnie jest to najlepszy na rynku produkt odchudzający.

Gość martuśka1
Od dziś zaczynam pić zieloną kawę i sprawdzę czy rzeczywiście działa. Myślę, że za jakieś dwa tyg. dam Wam znać czy są jakieś efekty...? Zobaczymy!

Gość martuśka1
Od dziś zaczynam pić zieloną kawę i sprawdzę czy rzeczywiście działa. Myślę, że za jakieś dwa tyg. dam Wam znać czy są jakieś efekty...? Zobaczymy!