Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agq**3121

zachowanie dziesięciomiesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość Agq**3121

witajcie. Chciałam zapytać jakie są wasze maleństwa. Mam własnie dziesięciomiesieczną córeczkę, która jest wulkanem energi. Wszędzie jej pełno. Raczkuje prawie już chodzi. Cieszyłam się zawsze, że taka żywa z niej pociecha. W tygoniu byłam u znajomych co mają rówiesnika mojej córeczki. Siedzi sobie grzecznie. Jeszcze nie raczkuje. Sam się bawi a jak coś chce to tylko pojękuje. Zastanawiam się czy takie diametralne różne zachowania kiedyś minął i córeczka zawsze już będzie takim wulkanem czy może z czasem się to zmieni? Drogie mamy jak u was wyglądał ten etap.

Gość dsssddddsds
kazda matka co tu pisze to mysli ze ma najenergiczniejsze i najbardziej ruchliwe dziecko,no ile kroc czytam to tu wszystkie wylatuja ze dziecko ich to zywe srebro za malo powiedziane..opanujcie sie kobiety, i wiecej racjonalizmu zyczę

Gość Agq**3121
Ale ja nie napisałam że się z tej ruchliwości cieszę i mam nadzieję, że nie wiąże się to wpoxniejszym czasie z nadpobudliwością u dziecka. W tym kontekście pytam.

Gość dsssddddsds
mam takze cholernie zadziorne , energicznie dziecie i jak mie już wkurwia jej wszedzie wscibianie nosa i dokazywanie , to wkladam do kojca i robie swoje ,bo czlowiek by sie zapierdoilil non stop krok w krok ganiac za Diabłem Tasmanskim, lozeczko albo kojec bardzo sie przydaje, bo moge cos w domu porobic, nie martwąc sie o dziecko ze sobie cos zrobi, .Mysle ze to jest wlasnie taki "urok" dziecka, trzeba zagryźć zęby i znaleźć metode na to .Mysle ze wszystkie dzieci takie sa szkodne i wnerwiające w pewnym etapie ich rozwoju, nie ttylko moje czy twoje ..pozostalych takze