Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie-Computerowicz

Idealny facet dla fiku mikuuu :)

Polecane posty

Gość Nie-Computerowicz

Jako, ze Wy = kobiety " lubicie mężczyzn spokojnych, domatorów, ale nie facetów bez życia, bez pasji, którzy wegetują, zamiast korzystać z życia i się cieszyć drobnostkami" - by fiku mikuuu - totez taki bede. W sytuacji kryzysowej - gdy np. wybuchnie pozar w naszym domku - zachowam spokoj, poloze sie na kanapie i bede rozmyslal w jaki sposob najlepiej go rozwiazac :) Bede domatorem - bede siedzial w domu, a nie we wiezieniu! Bede zyl, bo lepiej zyc, niz nie zyc! Moja pasja bedzie posiadanie pasji (nie chodzi o ten film)! Nie bede wegetowal (jedynie Warzywko - albo inne przyprawy!). Bede korzystal z zycia, zeby zycie mnie nie wykorzystalo - zatem mysle, ze to bedzie dla mnie korzystne :) Bede cieszyl sie drobnostkami! - np. podczas odkurzania bede zadowolony z tego, iz uda mi sie nawet najmniejszy kurz zlikwidowac! :) fiku - a Ty co masz do zaoferowania? :)

Phi, Fiku przebije Cię w każdym względzie, nawet pożar lepiej i szybciej ugasi;). Musisz naprawdę się wykazać, żeby zdobyć jej serce, leżenie na kanapie tylko Cię pogrąży, hehehehe.

Gość wez sobie cos na wtrzymanie
malolata sobie jaja robila przez wakacje a wy jak te pelikany lykaliscie ile wlezie :O🖐️

Idealny facet dla fiku mikuuu fiku jest spięta , jakby miała bycze jaja - poluzuje z wiekiem , to może pośredni drań się trafi....:P