Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Dlaczego każdemu facetowi którego spotykam zalezy tylko na sexie?

Polecane posty

Gość kazdy facet bzyka co nie
ucieka na dzrzew0 i dla tego bóg wymyślił celibat do ślubu bo tylko zakochany wytrzyma bes seksu np 5 lat a tym co zalezy na darmowym bzykaniu to szybko poszuka sobie nastepna

Gość może napisz gdzie
Nie każdy bzyka wszystko ci się rusza.

Gość może napisz gdzie
ta prośba o fotkę jakiegoś osobnika dała mi do myślenia, więc może sama takich facetów wybierasz. Czyli atrakcyjnych i niezbyt dorosłych, których ulubionym sportem jest zaliczanie lasek ponieważ interesuje się nimi ich niezliczona ilość :D

Gość roztrząsacz_bagienny
wystarczy, ze np. jestes szczupla i masz duze cycki, ktore rozpychaja sweterek, a juz faceci beda pragneli Cie bzyknac albo masz odstajacy zgrabny tyleczek, ktorym bezwiednie krecisz idac, tak ze kazdy chce isc za Toba a do tego spojrzenie, z ktorego tchnie niewinnosc, przeczaca walorom ciala i juz slinianki zaczynaja pracowac a nasienie do mozgu uderza ! :) mowia, ze to kurewskie zachowanie, nieprawda, to naturalne, nieuswiadomione kusicielstwo i jestes niebezpieczna dla innych bab, bo im zawsze faceta odbijesz, chocby na ten raz :)

Gość może napisz gdzie
bez przesady nie żyjemy w Maroku, aby się wyposzczeni faceci na nią rzucali z sex-ownego wyglądu, raczej wulgarnego. To nie średniowiecze, normalny facet zachowuje się normalnie, nawet w towarzystwie super laski, a nie ciągnie ją od razu do łóżka. Jeśli jest inaczej to albo z nią albo z nim coś nie gra.

Gość Anzelm K. (Drohiczyn)
roztrząsacz_bagienny Jestem facetem i tak to nie działa. Może u jakichś wieloletnich onanistów są odruchy Pawłowa polegające na ślinieniu ale gentelmani na poziomie umieją zachować powściągliwość i ogładę :classic_cool:

Gość kazdy facet bzyka co nie
każdy facet to świnia to instykt

Gość mnjjhhu
up

Gość Wal to
I te wszystkie pożal się Panie Boże cenne rady, na poziomie ,,Bravo". Dziewczyna jest atrakcyjna, ma to co trzeba tam gdzie trzeba to teraz powinna nałożyć worek pokutny ? Olej to! Jeśli facetowi zależy na seksie dostaje ode mnie wielgachnego kopa na rozpęd. Uwierz mi nie każdy taki jest.I tu napisze coś czym sama siebie zaskoczę: NIE KAŻDY FACET TO ŚWINIA! Ja szukałam i znalazłam i Ty też znajdziesz :) Tylko dobrze szukaj bo czasem Ci nie pozorni są bardziej wartościowi od typu ,,macho" z małym sprzętem i wielkimi kompleksami...

Gość Wal to
I te wszystkie pożal się Panie Boże cenne rady, na poziomie ,,Bravo". Dziewczyna jest atrakcyjna, ma to co trzeba tam gdzie trzeba to teraz powinna nałożyć worek pokutny ? Olej to! Jeśli facetowi zależy na seksie dostaje ode mnie wielgachnego kopa na rozpęd. Uwierz mi nie każdy taki jest.I tu napisze coś czym sama siebie zaskoczę: NIE KAŻDY FACET TO ŚWINIA! Ja szukałam i znalazłam i Ty też znajdziesz :) Tylko dobrze szukaj bo czasem Ci nie pozorni są bardziej wartościowi od typu ,,macho" z małym sprzętem i wielkimi kompleksami...

Gość gość
E tam tu nie chodzi o atrakcyjnosc tylko o łatwosc . Nosisz dekolty to nie musisz miec super biustu bo juz ich kusisz SAMYM DEKOLTEM ..

Normalny mężczyzna widząc atrakcyjną kobietę właśnie chce ją bzyknąć. A to że kobiety sobie wyobraziły "normalnego" mężczyznę jako miłego, opiekuńczego, zaradnego aseksualistę to już problem tych kobiet

Gość gość
Nie prawda ja jestem bazylem a trafiłam na kilku desperatów wiec atrakcyjnosc nie zwsze ich wabi , poza oni chca ja tylko zaliczac na 1 raz wcale nie musi byc piekna .

Gość gość
Faceci bzykaja 1 razowo bazyle a potem udaja ze ich nie znaja standart ,

"Olej to! Jeśli facetowi zależy na seksie dostaje ode mnie wielgachnego kopa na rozpęd. Uwierz mi nie każdy taki jest.I tu napisze coś czym sama siebie zaskoczę: NIE KAŻDY FACET TO ŚWINIA!" x x A przepraszam, co w tym chamskiego, świńskiego czy jeszcze jakiegoś złego że facet ma ochotę na seks z kobietą która go pociąga? Przecież to jest normalne. Po prostu niektórzy nie pokazują tego wprost, tylko robią szopkę że niby chcą tylko pokazać swoją kolekcję znaczków, a kobiety które na co dzień trąbią że cenią sobie szczerość wolą takie podchody niż postawienie sprawy wprost.

Gość gość
Faceci traktuja seks jak potrzebe fizjologiczna i nie ma to zwiazki z tym czy kobieta go pociaga , kobiety to tylko bodzće , jesli facet ma szacunek do kobiety to nie będzie chciał ja zaciagnać do łózka tylko po to zeby wykonac swoja potrzerbę fizjologiczna ,. Widocznie nie szanujesz sie swoim ubiorem .

O tak, już ta odwieczna bajka o szacunku do samego siebie zapodawana przez ludzi którzy nie bardzo mają o tym pojęcie. Co jest złego w seksownym ubiorze? Co jest złego w pragnieniu bycia pociągającym dla płc**przeciwnej? Przecież gdyby nie seks to w ogóle byśmy się nie łączyli w pary i dawno dawno temu byśmy wyginęli. Teraz taka moda na udawanie ze seks jest tylko dodatkiem do związku

Gość gość
Bo seks tojest tylko potrzeba fizjologiczna to nie jest dodatek .

" jesli facet ma szacunek do kobiety to nie będzie chciał ja zaciagnać do łózka tylko po to zeby wykonac swoja potrzerbę fizjologiczna" x x Nie wiedzieć dlaczego, ale niektóre środowiska ubzdurały sobie że seks jest jakąś ujmą dla kobiety i ta powinna go odmawiać jak tylko moze. ALe seks jest przyjemnością dla obu stron i to ze w Polsce się do seksu podchodzi jak do wielkiego misterium nie znaczy że jest to normą na całym świecie. Np w Brazylii seks jest traktowany jak koleżeńska zabawa, jak wyjście do kina, traktowana zupełnie na luzie i niezobowiązująco. To że mam ochote na seks z jakąś kobietą wcale nie oznacza że jej nie szanuję.

Gość gość
Faceci jak majka ochote na seks to nie z jakas kobieta tylko pobojetnie jaka byle zeby nie odrazała za bardzo , chodziaz niektórzy sa tak zdesperowani ze pójda z kazda .

Co niektórzy to nie wszyscy. Ja np mam swój gust, swoje wymagania i z byle kim do łózka nie pójdę bo jak mnie kobieta nie kręci to nie mam ochoty na obcowanie z jej ciałem.

Gość gość
Ja jestem bazylem nie widziałes to nie wypowiadaj sie .

Gość gość
Ale facet jak ma to ochotę to mu obojenie czy ta czy inna byle zeby nie była zbyt odrazajaca , przeciez dla was to tylko rozładowanie napiecia .

Gość Ludwiczek55
a ja bzykam panienki jak gucio pszczółkę maję i szafa gra TO JEST POWOŁANIE MĘŻĆZYZNY I SENS ŻYCIA JEGO

Mi tam nie jest obojętnie. Jak mnie kobieta nie kręci to nie podejmuję żadnych kroków, nawet jezeli ona jakieś podejmuje. Jestem wzrokowcem, jak mi się kobieta podoba to może do czegoś dojść, jak mi się nie podoba - nie ma szans

Gość gość
A po co Ci ? Nie widziałes nigdy brzydkiej osoby ?

Gość gość
Ale nie myslisz o seksie tylko z 1 kobieta prawda ?

Jasne, widziałem. Ale widziałem jeszcze więcej fajnych lasek które cały czas twierdziły że coś jest z nimi nie tak.