Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Dlaczego każdemu facetowi którego spotykam zalezy tylko na sexie?

Polecane posty

Gość gostek1234
Ej znacie jakies tortury penisa lub jader?

Gość gość
A co mnie to obchodzi ? Widocznie pod maska makijarzu faktycznie było cos z nimi nie tak albo chciały pokazac fałszywa skromnosc .

Gość gostek1234
Ej znacie jakies tortury penisa lub jader

Gość gość
Bo facet nic nie traci a pobzykać zawsze ma ochotę. Nie przejmuj się tym tak. Pomyśl że masz 10 lat na to by spotkać tego, który nie będzie chciał z Tobą zacząć od d**y strony i wyluzuj się. Przeciez nikt do niczego Cię nie zmusza. Nie ma sensu płakać nad samczą naturą.

Gość gość
Kobiety skeromnie falszywe specjalnie to robia chca pokazac ze nawet w tym sa lepsze lub takie same od brzydkich kobiet .

Gość gość
Tak do Ciebie Dareois było te pytanie .

Gość gość
Dareios nie wiesz, boś za głupi jest żeby cokolwiek zrozumiec :o

Gość gość
I tak po 1 razie bedziesz chciał zmiany chyba ze chodzi o zwiazek ?

"Dareios nie wiesz, boś za głupi jest żeby cokolwiek zrozumiec" x x Poproszę o argumenty merytoryczne bo jakieś ludowe porzekadła i przekonania do mnie nie przemawiają.

Gość gość
Jeśli facet jest z kobieta tylko dla seksu to gdy inna bedzie go uwodzic z łatwoscia je ulegnie jesli nie bedzie zbytnio odpychajaca .

"I tak po 1 razie bedziesz chciał zmiany chyba ze chodzi o zwiazek ?" x x Wiesz lepiej ode mnie czego będę chciał?

Gość gość
U facetów to norm,aalne ze po 1 razie szukaja kolejnej . A Ty szukasz do zwiazku ? Bo jesli tak to co innego .

Gość gość
Jesli inna kobioet by do Ciebie zarywała tez w twoim typoie to bys jej uległ wiec mnie mow ze szukasz 1 i jeszcze na stałe .

Gość gość
Dareios będziesz musiał bardzo długo szukać, zeby jakaś ci dała tyłka :D:D z twoją obleśną mordą, dresem, wzrostem 172 cm i łbem pustym jak bęben masz szanse jedynie na podrzędnego paszteta :D:D:D sam pisałeś, że nie posuwałeś nic od 2 lat :D:D:D to jeszcze minimum nastepne 2 lata będziesz musiał trzepać tego swojego mikrego kucyka :D:D:D:D:D

Gość Dareios skoro jesteś
za tym, by traktować seks jako coś niezobowiązującego, to powiedz, co w razie wpadki?

Gość gość
Dareios w razie wpadki zmienia numer telefonu :D żałosna ci/pa w dresie :o

Gość gość
Hii hi hi :D :D

Gość gość
podnoszę

Gość Hans22
Zapewne dlatego, że opierasz swoje wyobrażenie faceta na utrwalonym stereotypie i dopasowujesz do niego swoje interpretacje sytuacji. Równie dobrze mogę zapytać: Dlaczego każda kobieta, która do mnie zarywa chce mi dać d...y?

Gość gość
no ej ale ja też jak spotykałam się z facetami to miałam milion takich sytuscji a ubierałam się - glany, czarne wąskie spodnie, zwykla bluzka bez dekoltu opowiem jedną sytuację koles na spotkaniu ciągle strzepywał mi niewidoczne pyłki z bluzki etc etc gapił się tak jakbym mu sie spodobała ale potem jaky stracił zainteresowanie.. napisał tylko że pewne myśli krążą mu po głowie wiecie już jakie.. ja sie na f****ng friend nie zgodziłam ale widziałam że domyślał się że nie dam mu d**y :P

Gość gość
a ja mam 31 lat i nadal jestem prawiczkiem

Gość gość
Ale jesteś pełną dziewicą, czy chodzą jakieś plotki, że komuś zrobiłaś laskę, albo zrobiłaś itp?

Gość gość
To nie prawda, że każdemu facetowi zależy tylko na seksie, możesz nie wierzyć bo pewnie każdy tak mówił, ale ja nigdy nie naciskałem na swoją kobietę że chcę to zrobić, jeżeli sama nie wyszła z inicjatywą na pierwszy raz czekałem 2 lata będąc z kobietą i to rozumiałem, bo nie była gotowa bo się bała, bo chciała mnie dobrze poznać, żeby mnie ciągnęło do niej, a nie do seksu z nią. Dzisiejsze dziewczyny tego nie rozumieją, co to za problem stracić cnotę? To jak kupić lizaka w sklepie Eh. Mi się zawsze marzyło spotkać właśnie dziewicę, która by mnie pokochała i chciała przeżyć pierwszy raz właśnie ze mną, a jak długo muszę czekać? To bez znaczenia jeżeli jest tego warta.

Gość gość
Dziewczyno! Nie pochlebiaj sobie. Może cię to zdziwi ale mnie się jakoś nie śpieszy do tzw bzyknięcia ciebie mimo ze nie jestem homo . Spotykaj się może z innymi facetami to twój wielki problem sie skończy

Gość roman6785
opisz jak powinien wyglądać i zachowywać się według ciebie ,,normalny facet"wtedy może będzie łatwiej zrozumieć o co ci konkretnie chodzi.

Gość gość
autorko ja tez mam problem że faceci chca mnie tylko do łóżka i to od razu, nawet nigdy nie byłam na randce, zawsze marzył mi się chociasz zwykły spacer a faceci wylatywali z macankami i propozycjami:( mam 32 lata i jestem samotna wole byc sama niż z takimi idiotami, uważam że jestem brzydka nie potrafię zrozumieć tego "fenomenu" podejrzewam że chodzi o mój biust którego nie da się ukryć:( najgorzej sie zachowują żonaci, nawet kolegów nie moge miec bo kazdy próbował:(