Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Dlaczego każdemu facetowi którego spotykam zalezy tylko na sexie?

Polecane posty

Gość gość
to znajdz takiego bez wady wzroku

Gość gość
piszez, ze glownie spotykasz sie z facetami, ktorzy trakuja Cie jako kumpele. dla nich jestes taka kumpela do lozka. pogadac, posmiac sie i przeleciec. bo właśnie traktują Cie jako kumpele do seksu. bez zobowiazan itp. czuja sie swobodnie przy Tobie i dlatego maja odwage Ci zaproponowac seks a innym kobieta nie. trzymaj ich troche na dystans, nie badz typem laki kumpeli bo zawsze Cie tak beda traktowac jako d**e na chwile

Gość gość
Polecam wykład na youtube na temat Telegonii Moje ogromne gratulacje i uznanie dla tej prawdziwej w pełni wartościowej naprawdę szanującej się kobiety która rozpoczęła ta dyskusję i zadała to pytanie Ja też nadal jestem prawiczkiem a mam już 31 lat Jestem prawiczkiem z wyboru Jestem przystojnym mężczyzną Nadal czekam na ta mą jedna jedyną ukochana kobietę na całe życie Przyrzekłem sobie że będę tworzył związek i małżeństwo tylko z kobieta która nadal jest dziewicą i która prawdziwie pokocha mnie a ja ją

Gość gość
faceci kłamią, więc się nie przejmuj.

Gość stefek 5tyyq5y
...napisz coś więcej o sobie...zainteresowania...wykształcenie...hobby... Wydaje mi się,że jesteś przerażona wiekiem i starasz się na siłę przestać być dziewicą i zdobyć dobrą partię.Prowokujesz i dąsasz się...Faceci zapewne wyczuwają, że coś skrywasz i zawczasu wycofują się aby nie być posądzonym...

Gość yj
bo to zdrowe podejście do laski a jak nie będzie pytal o to to znaczy ze gej

Gość gość
Polecam dwuczęściowy wykład Moniki Burzyńskiej na temat telegonii Jest na youtube

Gość Zaczepnik
A Wy odpowiadacie na tę "zapeczkę" tego kogoś hehehe.Dajecie z siebie robić siampków:) Ktoś ma z Was forumowicze niezłą polewkę jak odpowiadacie na tego kogoś pytanipiszecie dlaczego tylko facetom zależy na sexie?:)

Gość gość
Nie martw się. Mi też zależy tylko na seksie z Tobą...

Gość gość
malenka milosci moja ktorej wszedzie szukam Prosze napisz albo serce mi przebij : czarneserceon@tlen.pl

Gość gość
pewnie ciagle dostajesz oferty od młodych kolesi ktorzy w glowie maja sperme zamias mozgu i sa ciagle napaleni... ot cała przyczyna

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość autorko ja tez mam problem że faceci chca mnie tylko do łóżka i to od razu, nawet nigdy nie byłam na randce, zawsze marzył mi się chociasz zwykły spacer a faceci wylatywali z macankami i propozycjamismutas.gif mam 32 lata i jestem samotna wole byc sama niż z takimi idiotami, uważam że jestem brzydka nie potrafię zrozumieć tego "fenomenu" podejrzewam że chodzi o mój biust którego nie da się ukryćsmutas.gif najgorzej sie zachowują żonaci, nawet kolegów nie moge miec bo kazdy próbowałsmutas.gif Skoro jesteś brzydka , to pewnie nie chodzi o tywój biust tylko o ich desperacje facec***atrza sie na całokształt .

Gość gość
Sa faceci co przeleca wszystko wiec nie chwalcie sie kobiety ...Ja tez trafilam na takich 2 napaleńcow a tak normalnie to faceci sie mnie brzydza wiec to nie jest zasługa "waszych atutów"

Gość Wojtek 27
Jak masz 23 lata to niby czego mają chcieć od Ciebie faceci, wspólnego wyjścia na msze do kościoła. TY kobieto się ciesz, że właśnie tego na tym etapie życia, chcą od Ciebie facec***Przynajmniej wiesz, że jesteś atrakcyjną kobietą. (oj nie jedna Ci zazdrości, oj nie jedna.)