pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrupNick Napisano Wrzesień 4, 2011 Jak to? To co mialem wygrac - wygralem. Szkoda mi pozniej ludzi, bo jak mnie widza to uciekaja - boja sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 to co wygrałeś? aparycję potwora czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lwtb ważny pannnnnnnn Napisano Wrzesień 4, 2011 ssij mi pałę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 niech Ci Twoja stara ssie fiuta tylko tak jakby miało nie być jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Jaka wygralem :) O takiego: http://pl.wikipedia.org/wiki/Jak A jak sie fajnie na nim jezdzi :) psp - co / kogo ostatnio ujezdzalas? Co / kogo ostatnio wygralas? Czy ktos wygral na tym, ze Ciebie nie wygral? Czy ktos stracil na tym, ze Ty wygralas? Kiedy stracilas dziewictwo? Czy stracilas kiedys cos, czego stracic nie chcialas, ale stracic musialas, bo nie tracac tego czegos, stracilabys cos, co stracic chcialas, nie chcac przy tym tracic czegos niestraconego? itd., itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 o bożena :O a myslałam, że ja zadaję przeyebane pytania muszę zapalić. zw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentSzpecjalny 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Zapalka zaswiecona? Swieczka zapalona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Sorry, nie to konto - dla Ciebie sa specjalne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygryw 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 ja wygrałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Wygryw - skoro Ty wygrales, to znaczy, ze przegral ktos inny, nie czujesz sie w takiej sytuacji przegranym? Moze lepiej przegrywac, zeby czuc sie wygranym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilou_moew 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 o kurde daaawno nie paliłam ale teraz mam ochotę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 w sumie to nie chce mi się odpowiadać na te pytania. zbyt skołplikowane dla mnie na tą chwilę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 psp - to pozwalam wybrac sobie jedno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygryw 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 "Wygryw - skoro Ty wygrales, to znaczy, ze przegral ktos inny, nie czujesz sie w takiej sytuacji przegranym? Moze lepiej przegrywac, zeby czuc sie wygranym?" nie sram na innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 A pissing tez uprawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Co / kogo ostatnio wygralas? - 5000 zł w rogaliku. ale to było chyba 15 lat temu ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 psp - mam nadzieje, ze liczysz juz "po denominacji" ;) o ja jebie... - nie zwracam uwagi na osoby, ktore nie potrafia poprawnie wymowic czyjegos imienia. Seplenisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygryw 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 "Co / kogo ostatnio wygralas? " ostatnio to 12 869 498.70 PLN minus podatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 Wygryw - Tys kobieta? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 właśnie przed czyli wygrałam jakieś 50 groszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 psp - no to dobrze, ze nie po - bo gdybys znalazla taki metal w rogaliku - to zeby polamane, jak nic. o ja jebie... - zegnam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 chuopaki przestańcie się o mje kłócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 o ja jebie... - naprawde na mnie nie dzialasz, no chyba, ze ja dzialam na Ciebie, stad ta obecnosc i chec zwrocenia na siebie uwagi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrupNick 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 psp - eh, a ja myslalem, ze to chodzi o mnie :( No tak, z Toba nie mam szans, chlopak sie pewnie zakochal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ssselcia 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 świetnie, po weekendzie spedzonym w Budapeszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 20 lat mam Napisano Wrzesień 5, 2011 Psp ,nie zasluguje nawet by lizac twoje buciki... Choc nie ukrywam,ze zrobilbym to z przyjemnoscia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 20 lat masz? to mogę Cię jedynie poklepać po główce szukam prawdziwego mężczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 20 lat mam Napisano Wrzesień 5, 2011 Nie masz czasem ochoty z takim mlodym napalonym szczeniatkiem?? Ile mozna ze starszymi facetami z piwnym brzuchem.?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 20 lat mam Napisano Wrzesień 5, 2011 Co mam zrobic bys choc splunela mi w ryj...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach