Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek36

Usuneła ciąże bez mojej wiedzy ani zgody!!!

Polecane posty

Dziecko nigdy Cię nie zostawi prawniku? A co z dziećmi, które mordowały siekierkami swoich kochających rodziców czy dziadków, którzy je wychowywali?

Gość Wojtek36
zabieg był wykonany w UK, tam do 6 miesiąca mozna prawnie legalnie dokonywac aborcjii, nie chce zadnego propcesu, żadnych odszkodowań , nic w tym stylu.Jestem od ponad miesiąca z zoną w separacji, ona powiedziala że żaluje że mi to powiedziała, gdyby wiedziala że tak zareaguje, wten czas nigdy by mi tego nie wyjawiła..szczerze...?? wolałbym chyba nawet o tym nie wiedziec, niby prawda jest najlepsza, lecz w tym przypadku wolałbym zyć w niewiedzy

Gość Wojtek36
nie gadajcie głupot że facet nie da rady noworodkiem sie zaopiekowac, .Patrzcie ile jest przypadkow, gdy kobieta dajmy np umiera przy porodzie czy w innym wypadku, mezczyzna sam zostaje z nowonarodzonym dzieckiem i jakoś daje rade, a wiem o tym bo moja najmlpodsza siotra gdy sie urodziła ja wten czas przerwalem szkołę, tylko ja sie nią zajmowalem bo moja matka wpadla w depresje porodową i praktycznie do 2 lat sie nie tykała córki, wszystkie czynnosci jako 17 latek ja przy niej robiłem, takze jeszcze przed jej narodzinami zajmowalem sie rodzenstwem ,

Gość kochanka Franka
dziecko w lonie matki nalezy tylko do niej.Dobre sobie.Prosze mi powiedziec dlaczego matki opuszczone przez ojcow swoich nienarodzonych dzieci zadja kasy za zwrot wyprawki,witaminek i zdrowej zywnosc.Skoro jest TYLKO JEJ. na kafe jest tylko jedna prawda,ta ktora pasuje kobietom w danej sytuacji najbardziej. :P

Nikt nie mówi, że nie dałbyś rady zająć się dzieckiem. Wszyscy mówią natomiast, że to nie takie proste nosić w sobie dziecko i wydać je na świat. Jeśli nie doczytałeś to zasugerowałam, żebyś adoptował jakieś, skoro tak Ci zależy.

Gość Prawnik zmęczony życiem
LittleMee: zostawi jak się wyprowadzi ale w potrzebie wiem, że będzie na mnie mogło liczyć, tak jak na mnie moi rodzice, co do zabitych dziadków, ostatnio miałem okazję co nieco dowiedzieć się o sprawie w tych klimatach, okazało się, że motywem zabójstwa było...wychowanie :) Chłopak w młodości był gnębiony psychicznie... Wojtek36: skoro nie chcesz spraw z nią to nawet i dobrze bo byś nic nie zrobił skoro to było na terytorium gdzie jest to legalne, po prostu nie łam się, wiem, łatwo mówić, spróbuj sobie znaleźć kogoś, kobietę swojego życia a nie sukę i zdążysz założyć rodzinę:)

Gość kochanka Franka
Wojtek chce dziecka to go nazywa sie menda.Wojtek nie bedzie placil alimentow tez bedzie meda.Co za swiat w tej Polsce.

Faceci są strasznymi egoistami. Myślicie, że ciąża to taki wspaniały stan? Myślicie, że poród jest najwspanialszym przeżyciem? Guzik prawda! Poczytajcie o kobietach, które po porodzie nie trzymają moczu, którym wypada macica, które mają pęknięte krocze, czy popękane sutki od tych słodkich maleństw.

Gość kochanka Franka
Zdesperowana,ty jestes naprawde zdesperowana czy ograniczona? czytam czesto ze do zrobienia potomka musi byc dwojga.Nagle ciaza jest tylko sprawa kobiety i moze zrobic z nia co chce,jednak fodpowiedzialnosc finansowa jest tylko osobnika plci meskiej.Kumasz ze facet nie moze miec tylko obowiazkow ale rowniez i prawa.

Mojej nie cięto krocza, nie wypadała jej macica, odbyt ani bóg wie co:D Nie no ale zgadzam się, jak kobieta nie chce mieć dziecka to niech zapozna się z metodami zapobiegania ciąży, ew. jak jest głupia i nie może tego pojąć niech zatka kape korkiem ;) Nieraz trzeba wypić piwo jakie się nawarzyło:)

Gość trza oszczędzac
no właśnie powinien sie cieszyć,ze jedna geba mniej do zarcia w domu

Gość kochanka Franka
Little Me juz przestan,bo sie wlasnie w tej chwili osmieszasz.Matka dwojga dzieci ci to mowi.

Gość kochanka Franka
Prawnik ;) podpisuje sie pod Twoim postem

Gość nikon i minolta
Głupia sucz! PS. Dalej debile piszcie facetowi żeby sam adoptował. Niepełnosprawni umysłowo samemu w polsce to można co najwyżej zdechnąć, a nie dziecko adoptować. Ja taką sukę bym z domu na kopach wyje****. Nie dlatego, że usunęła tylkodlatego, że powiedziała mu po fakcie.

Więc droga matko dwojga dzieci, dokształć się, bo chyba nic nie wiesz na ten temat. A prawniku faceci też chyba powinni zapoznać się z metodami zapobiegania ciąży, prawda?

Gość Wojtek36
Owszem, zdaje sobie sprawe że po porodzie kobieta jeszcze długi czas odczuwa komplikacje zdrowotne fizyczne a takze niekiedy psychiczne, lecz uważam że dziecko w łonie matki nie nalezy tylko do matki, ale takze do partnera z którego nasienia było poczete Nie żądałem od zony bycia matką , wiedziala ze dałbym rade ale poprostu poszla tym samym tokiem myslenia jak wy, że to ona by sie meczyla całą ciąże, i nie zamierzala rodzic dziecka bo to jest ponad jej siły, wiec bez mojej wiedzy, zgody usuneła takze moje dziecię, nie tylko jej

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
Zdesperowana ale pie...ysz głupoty, dziecko należalo od samego początku do obojga. Matka je nosiła ale udziałw poczęciu dziecka miał ojciec i tak smao jak ona tak i on ma prawo do dziecka. Taka jest natura. Ale Ty jako matka jak możesz pisać takie bzdury, jakby Twój mąż to zoabczyl to by ci pokazał....

I jak to sobie wyobrażasz, przywiązałbyś ją do kaloryfera i trzymał do porodu, żeby urodziła dziecko?

LittleMee widzę, że do ciebie nie trafiają argumenty i nie uważasz poczętego dziecka za syna ojca, no ok, to twoje prywatne zdanie, współczuję tylko twojemu chłopakowi/mężowi... Ale żona Wojtka zabiła dziecko bez konsultacji z mężem (o ile likwidacja 4 miesięcznego dziecka podlega konsultacji:D) i powiedziała po fakcie, sorry ale to debilizm w pełnym wydaniu...

natura wlasnie oddaje mlode matkom. samce nie maja zadnych praw. a odpowiedzialnosc finansowa lezy po stronie dwojga. nie spotkalam pary gdzie tylko ojciec utrzymuje dziecko - no chyba ze na to przystal. nie jestem ograniczona (ulubiony epitet psudointeligencji tego forum) tylko dlatego ze mam wlasne zdanie w tej sprawie. dziecko w brzuchu jest zalezne w 100% od matki, zyje jej energia i buduje sie z jej ciala, jest jej czescia i samo nie ma szans na przezycie. co innego jak sie juz urodzi. wtedy jest odpowiedzialnoscia obojga.

Gość prawnik ile masz lat?
bo po Twojej wypowiedzi daje ponad 30 sci,tak do 40 stki.Wydaje się mnie po Twoich słowach wulgaryzmach(picza suka itd) że masz straszny uraz do kobiet.Mam rację?

Ile lat mam to moja sprawa :) Co do natury to, wiele zwierząt zjada własne odchody albo uprawia seks z krewnymi, też to ci się podoba? :O A na poważnie to dziecko będzie należało tylko do kobiety jak sama go spłodzi a z tego co pamiętam z lekcji biologi to w przypadku gatunku ludzkiego to niemożliwe :(

Gość kochanka Franka
Little,to co opisujesz zdarza sie nie czesto i sa na to latwe sposoby.Poprostu glupie tlumaczenie.

Gość Sweet Suny Candy
Brzydkie ryje mają, nie chcą ich faceci, one w zemście za to chcą zabijać dzieci. Wciąż udowadniają, że jeeebie im się w głowie nazywając siebie głosem wszystkich kobiet. :D:D:D

Gość kochanka Franka
tylko dlatego ze mam wlasne zdanie w tej sprawie. dziecko w brzuchu jest zalezne w 100% od matki Zdesperowana,nie wpisuj wlasnej opini jako opini prawnej,to nas nie obchodzi.Pisz zgodnie ze stanem faktycznym,a nie tak jak ty bys sobie zyczyla.

no to w takim razie dlaczego nikt nie pyta ojca czy zgadza sie na aborcje? bo ojciec nabywa praw dopiero po porodzie (w uk to jeszcze matka musi sie na to zgodzic albo ojciec je wywalczyc), wiec mi tu prawa nie przytaczajcie.

Gość poczekaj, przede wszystkim
wiecie co, słów brakuje... dziecko jest WSPÓLNE!!!! Ona nie miała prawa podejmować decyzji bez konsultacji z mężem. Zresztą wcale nie miała prawa dokonywać aborcji. Gówno mnie obchodzą gadki, że ciało kobiety należy tylko do niej. PO CHUJA SIĘ BZYKAŁA? PO CO? ja na Twoim miejscu zostawiłabym szmatę i zażądała rozwodu z orzeczeniem o winie. Chcesz być z taką kurwą? Życie sobie zmarnujesz, uciekaj, póki nie jest jeszcze za późno.

kochanko rzadko? To, że kobiety o tym nie mówią, nie znaczy, że to się nie dzieje. Po prostu nie chwalą się tym, bo to upokarzające mówić, że nie trzyma się moczu. A 4 m-c to nie dziecko, płód a nie dziecko.