Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek36

Usuneła ciąże bez mojej wiedzy ani zgody!!!

Polecane posty

do ona wi a to tylko twój mąż robił dzieci ciebie tam nie było czy co?? nie wiesz jak się zabezpieczać?? sierotka..

Gość bo wam żyłka pęknie
Kobieta dokonała legalnej aborcji,w normalnym kraju,a nie w poyebanym moherowym ,wyznaniowym polaczkowie,więc sie od niej odczepcie,nawiedzona bando katolskich ortodoksów!

Gość ona_wi
do mikaa my nie robilismy dzieci,my sie kochalismy a ze mu ufalam to sie nie zabezpieczalam,zawsze powtarzal ze wie co robi a po latach przyznal sie ze zrobil dzieci bo chcial.....ot tak ,on chcial i ok,po dwojce zaczelam sie zabezpieczac i na dwojce sie skonczylo......zapewne tak bylo w przypadku autora ...ona jeszcze nie gotowa a on juz tak,myslal pewnie ze zona sie po fakcie pogodzi ale sie pomylil,

Gość ona_wi
........

Gość kama5trtrtyr
DO AUTORA : ja Ci życze tylko tego żebyś znalazł sobie kobiete która będzie Ciebie warta i która będzie chciała założyć z Tobą rodzine, bo to co ta szmata (zaprzeproszeniem) zrobiła jest niewybaczalne ! wiadomo że ciąża i dziecko to nie jest hop siup jak ktoś już napisał ! ale nie miała prawa ci zabijać nienarodzonego dziecka! co za suka ! sama mam dziecko nieplanowane i w życiu nie pomyślałabym o aborcji ! moje dziecko jest dla mnie największym skarbm i życze ci żebyś też sobie takiego skarba ( że tak brzydko napisze ) zrobił :)

Powiem Ci, że musisz byc bardzo dojrzały, skoro wziąłeś sobie za zone osobę aż tak niedojrzałą. Skoro sam uważasz, iz na matke sie ona nigdy nadawac nie bedzie to po jaką cholere z nią jestes... nie rozumiem tego. Gardze takimi osobami. Nie powinna sama podejmować decyzji, to, że kobieta nosi dziecko pod sercem, potem je rodzi to tak nadała już natura, natomiast natura też do poczęcia wyznaczyła mężczyznę, który chyba tez ma cos do powiedzenia prawda? I to w 4 miesiącu? Pojepana sooka, ze tak napisze. Dziecko mialo szanse zobaczyć troche świata, smiać się, powiedziec tatusiu, mamusiu, a mamusia zabiła. uhhhhhh jak bym ją miała w swoich rękach, postąpiła bym z nią tak samo jak ona z tym niewinnym dzieckiem, a Ty kolego skoro wiesz, ze na matke ta zdzira sie nie nadaje, wykastruj sie, albo podłącz małego do prądu, może troche ci to przemówi. Dziecko to nie zabawka, jak sie nie podoba, mozna wyrzucić. Kurfa jacy wy jestescie pojepani :///////////

Gość gość
moja też usunęła bo była w ciąży z innym zrobiła to po cichu a ja jedna w domu to poznałem po niej w ten sam dzień . powiedziałem jej o tym po 15 latach wyparła się jak przedstawiłem fakty to stwierdziła że była na czyszczeniu pochwy "taka suka" nagle sobie przypomniała bo nie było wyjścia "k***a " prawda ?