Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hyyyyyyyyyyyybbbbbbbbbaaaaa

on jej zabrania niemal wszystkiego

Polecane posty

Gość hyyyyyyyyyyyybbbbbbbbbaaaaa

mam przyjaciolke, ktorej chłopak zachowuje se trochę dziwacznie. wyjechala niedawno za granice, on w tym czasie jeździł co tydz na balety , spotykal se codziennie z kolegami , pil albo wracał pozno na chate. gdy wrocila zabrania jej wszystkiego. nie moze jechac na balety bo on chce zeby z nim byla w domu, mimo tego ze mowila mu ze jak jej nie bylo to on jeździł , ale on swoje, nie pozwala jej sie z nami spotkac chocby na godzine, bo on zaraz dzwoni i karze jej wracać, gdy mowi ze chce zostac, to odpowiada ze jak bd sama to nie bd taka madra, a ona leci bo sie boi. trzyma caly czas jej tel, gdy napiszemy jej smsa " przyjdziesz sie spotkać" on odpisuje "nie", albo " jestem teraz z chlopakiem", odbiera jej tel itp. gdy robimy imprezy przyjezdzaja tylko na godz i on chce wracać, a jak ona sie sprzeciwia idzie obrazony a ona leci , szklany w oczach bo on ja zostawi.. no masakra.. nie uwazacue ze tod ziwne ? nawet z kolezankami nie może sie spotkac, a jak juz to on idzie z nia nie wiem co sie stalo, ale tak temaat zalozylam , ale nie moge go odnaleźć

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować