Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volcannnooo

Jak powiedzieć delikatnie obcej dziewczynie że mam ochotę na seks ?

Polecane posty

Gość volcannnooo

tylko żeby się nie wystraszyła że chcęją zgwałcić. Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi:)

Gość Jaroslawe-84
jak pasztety z kafe to wal śmiało :classic_cool:

Gość volcannnooo
ja nie mówię z kafe tylko jak widzę dziewczynę w parku albo gdzieś na imprezie

przestań myśleć chujem to prędzej ci laska wskoczy do wyrka niż myślisz

Gość marta212121
z kobieta to jest tak ze jak nie ma ochoty to ni chuja nic nie zrobisz, chyba ze da Ci z poczucia winy a tak chyba nie chcesz wymusic ;p co Ci pozostaje ? sprawic zeby sie jej chcialo ;) jak ? wiec.. zaczac musisz na pewno duzo przed tym jak chcesz sie kochac ;p pomagac jej w codziennych porzadkach,prawickomplementy, duzo przytulac, pomasowac czy tam podrapac (co lubi) no ale oczywiscie nie 5 min przed tym jak zaczniesz sie do niej dobierac ;p jak uda Ci sie sprawic ze nie powiaze tych dwoch rzeczy i sie nie domysli ze chodzilo o seks jestes w domu ;p

Gość volcannnooo
wy nie wiecie o co mi chodzi chodzi mi o to że np. już mam ochote na seks TERAZ i widzętu przypadkiem laske i chce zapytac jej czy też ma ochote na seks

Gość prowokacjaczynie
zapytaj "masz ochotę na seks?"

Gość o ile jest to na
sex randkach to normalnie i liczyć na ty iż zdjęcie pena i kaloryfera :classic_cool: oraz nowej bmwicy pozwoli ją zaliczyć :classic_cool: buhahahaaahahh

już mam ochote na seks TERAZ i widzętu przypadkiem laske i chce zapytac jej czy też ma ochote na seks" idz lepiej na piwo;) lepiej na tym wyjdziesz

Gość turkusova..
nie mam ochoty na sex na mieście bo mam faceta i kiedy chcę to się z nim kocham a nawet gdybym miała to w życiu by mi taki głupi pomysł do głowy nie przyszedł bo wiadomo jak ta osoba zareaguje...

Gość gfhddddddddddd
mi kiedyś pewien facet w kawiarni to powiedział przysiadł się i mówi, że jestem taka piękna, że jest zachwycony moją urodą, później spytał czy mam kogoś, a na końcu spytał, czy bym nie chciała się z nim bez zobowiązań (jako, że mam męża) spotkać u niego dostał w pysk i wyszedł i akurat przyszedł mój mąż dobrze, że nie w trakcie tej miłej "pogawędki" bo by mu spuścił łomot :D moim zdaniem takie pytania uwłaczają kobiecie, więc jak nie chcesz dostać w pysk to lepiej nie pytaj o takie rzeczy

Gość volcannnooo
własnie nie ma u mnie w miescie burdelu tylko muszę jechać do iinego miasta ponad 50km a poza tym trochę sie boje bo mogę zarazic z Aids-em

Gość kafeterianinn
dobry temat akurat teraz w latem :) nikt nas nie pomoże ???

Gość dslkflkjdsf
autor za duzo amerykanskich filmow sie naogladal ::P

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)

Gość gość
Pojedź klasykiem "r***asz się czy trzeba z Tobą chodzić?"

Gość gość
volcannnooo 2011.09.06 ja nie mówię z kafe tylko jak widzę dziewczynę w parku Zaskocz ją czymś miłym Rozchyl szybko i zdecydowanie poły płaszcza i krzyknij "a kuku!"