Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sevlall

2012 r koniec swiata!!!!

Polecane posty

Gość sevlall

w 2012roku koniec swiata słyszałyscie?

Gość foka100
No niby tak

Gość fifa12
No ja tez slyszalam az strach

Gość kalaala
Trzeba sie ciw-eszyc kazdnym dniem to fakt tez slyszalam

Gość SEX NA PRALCE BOMBA
tEZ SLYSZALAM HUJ Z tYM NAJWYZEJ

hahaha ja już chyba z 20 końców świata przeżyłam jak nie więcej :D w tym roku już też jeden był jakbyście nie wiedziały :D

Gość ale jestescie głupie jak w to
wierzycie :( Czy wywiecie że żaden człowiek nie bedzie wiedział kiedy bedzie koniec świata??? Tylko jeden PAN BÓG wie kiedy to bedzie,a bedzie napewno bo jest coraz to gozrej na świecie,ale wierzcie mi że to bedzie nagle- tak pisze w Biblii bedziemy leżeć jak bydło zabite na ziemi :( wiem tyle ze ma to nadejść nie długo po tym jak rządy bedą wołać o pieniądze od kościoła Rzymu. A dokładnej daty ani nawet roku nikt nam nie przekaże!!!

Gość kolejny?
dopiero co byly chyba ze dwa już. Nudza mnie już troche te konce swiata. Koniec świata bedzie wtedy kiedy nikt się go nie bedzie spodziewał. więc na pewno nie w 2012 bo wtedy sie wszyscy spodziewają (wszyscy naiwniacy) :P

Gość julafiagura
No napewno bedzie ludzie podli sa i wogole codziennie jakies katastrofy!!!!na bank bedzie i to juz nie dlugo tak pisze w Bibli dokladnie

w Biblii pisze "nie znacie dnia ani godziny kiedy Syn Człowieczy przyjdzie" natomiast w Apokalipsie Św. Jana jest opisany koniec świata i to co go będzie poprzedzać i faktem jest że coraz więcej znaków jest (katastrofy, anomalie pogodowe itp) ale daty nikt wam nie poda a jak ktoś podaje i jeszcze w to wierzy to do psychiatry zapraszam

Gość luzie podli
byli są i będą nic sie w tym nie zmienilo i nie zmieni. Katastrofy- zywioły tez byly tylko sie o nich nie slyszalo bo tv nie bylo i internetu, a katastrof komunikacyjnych nie bylo na taką skalę bo ludzie na dupach siedzieli i nie podrózowali az tak. Nie panikuj.

Gość wredna małpa27
znowu te brednie.ostatnio na wp.pl czytałam że to jednak pomyłka i w 2012 w grudniu nie będzie końca świata :) koniec świata nastąpi dla każdego z nas jak umrze