Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży leon

Czemu zawsze facetowi nudzi się seks po paru latach z jedną partnerką?

Polecane posty

Gość matacz...,.,.,.,.,.
prózny mój trud rozmowy z kims takim ...

Leonie----------- nie jesteśmy na bezrobociu. Dzięki Bogu :D. Nie mówię że dzień w dzień nie wychodzimy z łózka bo czasem jesteśmy na prawdę zmęczeni i zapracowani. Ale Jak już jest kilka dni bez seksu, to zachowujemy się jak napaleni nastolatkowie i ta energia w końcu musi ujść. Nawet jak jestem na niego zła, to patrze na niego, na jego ciało i nadal mam na niego ochotę. I nic na to nie poradzę. W każdym razie, jeśli pracujesz tak dużo, że sfera duchowa i seksualna na tym cierpi, to co tu mówić o podniecaniu się, jeśli nie ma kiedy.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
nalezy to zmienic ... nic nie jest wazniejsze od wzajemnych relacji

Gość duży leon
Mika_2011 Akurat u nas seks jest prawie codziennie, a w weekendy to nawet dwa razy dziennie, ale tu nie o ilość chodzi a o jakość. Po prostu nie ma tego, co było kiedyś. To tak jak masturbacja, czyli zawsze to samo. Zmiana pozycji niczego nie daje

prózny mój trud rozmowy z kims takim ." najpierw podejmij temat podaj argumenty i ich broń Jak na razie to piszesz jakieś herezje i to na dodatek nie po polsku :P

Gość słodkaaaalalalalaaaaaa
nie tylko facetowi, kobietom też nudzi się ten sam partner!!!!

Gość matacz...,.,.,.,.,.
czyli wybraliscie nie tą kobiete ktora wybrac powinniscie , inaczej było by u was jak u mnie ! czyli sex zawsze oki - czy jednak ja dla zony jestem tym ? to jzu inny temat . Pisze jednak o czyms innym , o tym , ze sex wcale sie po latach znudzic nie musi .

Gość Mardok............
duży leon - no nic dziwnego, to tak jakby jedzenie zupy grzybowej widelcem a nie łyżką powodowało, że nagle zaczyna smakować jak np. zupa szczawiowa

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a po co ma sie rozstawac , nich pokaze najpierw kto tu rządzi :) zmajstruj jej dziecko i zostaw :)

Gość glt;trl
kobieto tez sie nudzi po paru latach z tym samym

a po co ma sie rozstawac , nich pokaze najpierw kto tu rządzi zmajstruj jej dziecko i zostaw" JA PIERDOLE ... kretyńska rada to też rada ale czy godna uwagi?

Leon-------------- Ja nadal uważam, że to nie jest jak masturbacja. Było by gdyby on był mi obojętny i potrzebny tylko do seksu. Oczywiście, że nie liczy się ilość, ale jakość. Tu się z tobą zgadzam. Może u nas jest tak dla tego, że był pewien czas bez seksu, podczas kryzysu... Z drugiej strony skądś się biorą zdrady...Niektórzy zdradzają, bo już są z natury poligamiczni a inni dla odmiany...

Gość Mardok............
dopiero po paru latach?

kobieto tez sie nudzi po paru latach z tym samym" Oczywiscie ze tak !!! To sie tyczy obu stron

Gość msna
jestem swieza mezatka i tez juz mam chec na innego...mlodszego

Gość matacz...,.,.,.,.,.
nudzi cie partner wybrałas nie tego co trza :)

Z drugiej strony skądś się biorą zdrady...Niektórzy zdradzają, bo już są z natury poligamiczni a inni dla odmiany..." nie tylko wiekszy odsetek zdrad zdarza sie bo partnerzy nie dopaswoali sie pod względem temperamentów I np przed ślubem koles ma w łóżku "kłodę" ale mysli że po ślubie zrobi sie z niej prawdziwa "kocica' w wyrku ... okazuje sie że jednak sie mylił i co ? i zdradza !!!

Gość matacz...,.,.,.,.,.
regres ty nie rżnij głupa !

Regres , o tym właśnie pisałam na przykładzie znajomych. To też jest istotne. Masz rację.

Gość Mardok............
zdradza, co to za głupie słowo może jest wierny sobie i swoim pragnieniom zdradza siebie będąc wierny jej, zdradza ją będąc wierny sobie może lepiej życ samemu i zamawiać co tydzień inną dziwkę

Gość matacz...,.,.,.,.,.
po co dziwki , jak tyle kobiet chętnych

Gość Mardok............
gdzie jest ich tyle?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wszedzie ! o co ci chodzi ? masz z tym jakis problem ? znaczy sie , ze nie jestes dla kobiet wart zainteresowania

Gość Mardok............
matacz...,.,.,.,.,. wszedzie ! o co ci chodzi ? masz z tym jakis problem ? znaczy sie , ze nie jestes dla kobiet wart zainteresowania" sądzisz według siebie

Gość matacz...,.,.,.,.,.
ja nie mam problemu - to ty zadałes pytanie :)

-------może lepiej życ samemu i zamawiać co tydzień inną dziwkę------- Może i lepiej zależy jak dla kogo. Można też umawiać się z kilkoma panienkami na raz i mieć wybór...Tylko to kosztuje...Z resztą wydaje mi się, że fajny facet może znaleźć chętną dziewczynę bez płacenia.Tylko to wymaga odrobiny więcej wkładu niż kasa i penis...

Myślę, że to nie do końca tak jak myślał autor tematu. Seks z ciągle zmienianymi kobietami też się nudzi, ja np nie dobiłem jeszcze do setki a już mam na nie "wyjebane". Żebym miał takie wielkie parcie jak dawniej potrzebuję super lasek. Seks z bardzo piękną kobietą, która ciągle fascynuje nigdy się nie znudzi.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
dokładnie ! dlatego napisałem , ze jesli jest tak jak tu sie pisze , to złą - nie taka kobiete sie wzieło , w odwrotnosci - kobieta wzieła nie tego faceta i nic to , ze to dobry człowiek ! to o coś innego chodzi .