Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży leon

Czemu zawsze facetowi nudzi się seks po paru latach z jedną partnerką?

Polecane posty

Gość Dorrian
Raz na 2-3tygod tylko?słabo,słabe potrzeby.Ja raz w tygodniu bo kasy szkoda.Jesli znajdę właściwą kobietę z dużym temperamentem to odejdę od zony. Utrzymuje ja,dzieci ,dom a ona wiecznie zmęczona,chora i głowa boli a ja muszę płacić za seks.To sie mija z celem,to po co się żeniłem mogłem płacić alimenty na dzieci a się nie żenić bo i tak płacę za wszystko tylko małżeństwo wymaga wierności a co w przypadku kiedy zona niechętna. Kilku moich kolegów tak zrobiło tylko w moim przypadku będzie trudniej bo pani będzie musiała miec lokum bo ja mieszkam u zony w domu jej starszych. Takze drogie panie niechętne na igraszki z mężem taki los was spotka . Samotnych kobiet ustawionych życiowo nie brakuje i ładnych a takiej pani 35+samotnej to bez różnicy czy wolny czy rozwiedziony.Dzieci juz nie planuje wiec może być starsza ode mnie jeśli zadbana i atrakcyjna.

Gość magnolia4321
Dobrze panowie, a co polecicie 30-letniej mężatce, której mąż nie garnie się do seksu za to nie stroni od filmów o wiadomych treściach i zaspokaja się sam? Robi to ok. 3 razy w tygodniu a seks mamy raptem 4-5 razy na miesiąc jak dobrze pojdzie. Jak facetowi przemówić do rozsądku, że niszczy tym nasz związek?

Gość gość
wiesz 30 lat jeszcze o niczym nie swiadczy. 30 lat mozna byc po kilku ciazach, miec 120kg zywej wagi, okulary - denka od sloika, a miedzy nogami motyl wielkosci nietoperza. moze w tym problem ze nie jestes w jego typie??

Gość magnolia4321
Nie byłam w ciąży, waga w normie, żadnych okularów, lekki motylek jest :) To na prawdę tylko do tego się sprowadza?

Gość gość
mysle, ze internet i rozne fora sa tutaj najgorszym doradca. lepiej wybrac sie RAZEM do psychologa/seksuologa.

Gość Dorrian
11,27 Nie przemówisz do rozumu jak piszesz bo jemu na tobie nie zalezy ani na związku .Albo nie lubi seksu albo pedał albo ty to nie ta wyśniona.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
Mi się nudzi, seks nudzi się osobom które same są nudne i nie potrafią wprowadzać urozmaiceń.

Gość gość
bo nie nauczyłeś się jeszcze cenić czegoś więcej niż tarcie i ucisk na swojego członka - jesteś prymitywnym samcem. za parę lat może dojrzejesz. Jesteś z tą swoją dziewczyną z powodu tego "tarcia" i gdy widzisz młodszą jędrniejszą to cie to pociąga - tym właśnie jesteś.