Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpłakananadtematami

POMOCY ! CZY SZKOŁA SIE NIE WYWIĄZUJE ZE STANDARDU ?

Polecane posty

Pisze mature w tym roku i żaden z tematow zaproponowany przez moja szkole mi nie odpowiada. Wybrałam inny temat,ktory jest mozliwy w innych miastach (bo u mnie lista zostala opracowana przez nauczycieli szkoly). Czy mam prawo zgłosić swój temat ktorego nie ma na liście? czy moze propozycja wlasnego tematu juz jest niemozliwa w tym roku? Mi polonistka powiedziala ze mam nie robic problemu i wybrac z listy wiec nie wiem czy mozna

Gość fsfsfss
w kazdej szkole sredniej mozna sobie swoj dowolny temat wybrac , tylko musi on byc zaakcpeptowany przez dyrekcje Ja wlasnie 2 lata temu sobie swoj osobisty temat wybralam z j.p bo nic mi z listy nie odpowiadalo

tylko ze mi nauczycielka od polskiego powiedziala ze nie moge. I nie wiem czy to dlatego ze cos sie zmieniło w maturze i juz nie mozna składac wlasnych propozycji czy poprostu ona chce uniknąć problemu

Gość jmiojoi
NIE WYWIĄZUJE ZE STANDARDU mozesz przetlumaczyc to na polski?

Gość eere
pierdooli głupoty, a wiesz czemu? bo moja kuzynka dostala liste tematow w wakacje aby sobie wybrala, i wczoraj zglosila swojej polonisce swoj wybrany temat i jakos nikt nie kwiczal z enie mozna, wiec powiedz ten twojej szmacie ze jakos w innych szkolach w Polsce mozna sobie wybierac tematu a u was tylko nie?? zgodnie z oswiata edukacji kazda szkola ma takie same ustawy oi zasady maturalne

jeżeli standardem narzuconym przez inststycje wyższe jest możliwosc wyboru wlasnego tematu, a szkoła mi tego odmówi ^^

Gość eere
oczywiscie dala swoj wymyslony temat,ktorego nie ma na liscie, o to mi chodziło

eere , dzięki, właśnie o to mi chodziło. Widział ktos z was jakąś strone czy dokument, którym mogłabym sie wspomóc kłócąc sie o własny temat?

Gość powazna sprawa....
juz nie mozna, swoj temat trzeba zgłaszac duzo wczesniej a nie teraz we wrzesniu :O 🖐️

Gość eere
powiedz polonistwe ze niech ci przeniesie wydrukowana ustawe TYLKO ze strony oświaty edukacyjnej, gdzie jest napisane ze niby nie mozna jak w innych szkolach normalnie mozna , to co wasza szkola w krzakach jes ze nie podlega takim samym przepisom jak wszystkie czy co??

powazna sprawa.... - a kiedy byl na to czas? w poprzedniej klasie nic nam na ten temat nie ogłaszano, ja słyszałam że do końca września

Gość eere
do...powazna sprawa...." jak duzo wczesniej jak wszyscy maturzuysci dostają teraz tematy na poczatku wrzesnia lub na zakonczeie roku na wakacje , co wy pieprzycie Moja kuzynka sobie normalnie swoj wybrala temat ktorego nie ma na liscie i jakos szkola prob;lemow nie robila