Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczona panienkaa321

Moj chłopaki mi się oświadczył w niedzielę....dostałam pierscionek z srebra z

Polecane posty

Gość prof Tarnowskierskierw
Dokladnie srebrny pierscionek ,to sobie w dipe kozna wsadzic.... Mam pytanie. Czy pierscionek zareczymkwy ,to ten sam ,ktory sie wrecza na slubie?? Pewnie nie...Ktory sie potem nosi na 2 palcu lewej reki??

No ładnie. Niedawno sam odebrałem pierścionek i zbieram się do oświadczyn, ale teraz jak tak sobie czytam to myślę czy nie kupiłem za taniego :o Białe złoto, tylko kawalątek żółtego i oczko. W sumie wygląda skromnie, nie chciałem złotego z wielkim kamieniem bo nie pasowałby do mojej kobiety. Dałem za niego prawie 1500 zł plus grawer. Było kupić droższy?

Autorka wyraznie napisała, że chłopk kase ma, cieszy się z pierscionka, ale zapewne chodzi jej o to, czy aby on nie żałuje pieniędzy na nią, bo jesli żałuje wydac ciutke wiecej na swoja przyszłą żone, to już nie wróze dobrej przyszlosci.

Może się jeszcze cyka, więc z cykorią... Kiedy nabierze odwagi z pewnością będzie to dajtan z dajmintem :)

Gość nienaiwdze spamuuuuu
cholera tyle wpisow a to tradycyjne stare dobre p....... :D:D:D:pozdrow dla nowinek :o

Gość juz zona od
wiecie nie wiem jak jest w Waszych regionach ale u nas np pierscionek zareczynowy usi miec wartosc 2 miesiecznej wyplaty. wiadomo, ze jesli ktos zarabia 5 tys to nie musi kupowac pierscionka za 10 tyz ale przynajmniej za te 7-8. tak juz jest. ja wiem dokladnie ile moj kosztowal bo sama wybieralam. dostalam najpierw pierscionek za 2 tys ale byl kupiony jak pierwszy zareczynowy a juz ten prawdziwy sama sobie wybralam.

Z drugiej strony ciekawe czy narzeczona Rockefellera potrafiłaby unieść dyjament o właściwej wielkości :D

Gość daisylee
jak zawsze burda w tym temacie mimo wszystko wolałabym wiedzieć że facet przemyślał sprawę dokładnie, a jeśli go stać to odłożył kasę i kupił mi coś fajnego niż dowiedzieć się że w sumie kupił sobie nowego ipada a mi pierścionek za 50 złotych który wygląda jak z automatu. nie chodzi mi o kasę, ale o intencje. jeśli przez kilka miesięcy odkładasz tyle ile możesz (bez różnicy czy jest to 10 czy 1000 złotych) to zastanawiasz się nad celem i czyni to tę decyzję bardziej przemyślaną. a dziewczyna wiedząc że kilka razy odpuściłeś sobie to lub tamto bardziej doceni gest. co nie zmienia faktu że najbardziej liczą się uczucia jednak w sytuacji gdy wiadomo że faceta zwyczajnie STAĆ na wyłożenie kasy na brylancik a tego nie robi i jeszcze błyszczy informacją że to cyrkonia odczuwa się jakiś niesmak.

Niesmak... A tak przy okazji mam pierścionek z dyjamentem do sprzedania :) Bardzo gustowny, sam wybierałem :D

Autorko jestes zalosna pinda i materialistka, po prostu wydaje mi sie, ze twoj facet myslal, ze taki ci sie spodoba, bo jak wspomnialas lubisz srebro. Po prostu wybral cos bezpiecznego. Nie narzekaj juz tak!

Gość taka draka nijaka
Autorko! Jaki obciach! Co za wiocha! Co za ortografia! :-D

Gość taka draka nijaka
Nie no, zareczynowy ze srebra z cyrkonia to juz przesada. Dobra bizuteria jest trwala i ma to byc symbolem trwalosci zwiazku.

Gość fdhdfsfhg
czemu ludzie maja takie problemy ja swojemu chłopakowi mowie wszystko! jesli by mi sie nie spodobalo to on wie ze ja nie patrze czy mu sie robi przykro ale mowie co czuje nie musze udawac ze mialam orgazm zeby mu nie bylo przykro albo gdy coś jest nie tak to nie udaje tylko MOWIE chyba o to chodzi w zwiazku byc szczerym!!

Gość fdhdfsfhg
Ostatnio schylając się po coś z wysiłku zesrałam się bardzo rzadką kupą, i zaraz po tym szybko pobiegłam powiedzieć o tym mojemu facetowi. Przytulił mnie, powiedział żebym się nie martwiła, po czym też zesrał się żeby pokazać że chce dzielić ze mną nie tylko dobre ale i złe chwile :)

Gość patrycjusz omnibus
jaka paranoja jak mój mąż robił takie podchody, powiedziałam jedynie, że pierścionek ma być wybrany wyłącznie przez niego taki chciałam i taki też dostałam, bardzo ładny, ładnie wygląda przy obrączce, nie wiem z czego dokładnie jest i za ile jest, cyrkonie też posiada jak ktoś ma specjalne życzenia co do biżuterii co za problem iść i sobie kupić? z prezentów należy zawsze się cieszyć, za sam gest, za fatygę bardzo fajne tutaj pytanie padło, co Wy kupiłyście i za ile swoim partnerom ja dorzucę jeszcze jedno pytanie: dlaczego same nie kupicie sobie jakiegoś pierścionka, by ten zaręczynowy pełnił funkcję zaręczynowego, a nie źródła nowego świecidełka? szkoda Wam kasy, ale ktoś już nie musi skąpić?

Niech ci spadnie do umywalki jak będziesz my;la ręce wówczas będziesz mogła mówić że taki był piękny i popłynął :) wielkie halo pierścionek a co ty dla niego kupiłaś wartościowego ?

Gość tubka
co to za różnica jaki dostałaś pierścionek to tylko symbol, tak jak obrączki. Nic więcej. I nie ważne jest ile kosztuje, moja mama dostała pierścionek ze srebra i obchodzą jubileusz 40 lecia pożycia małżeńskiego, moja siostra dostała z diamentem i jestjuż po rozwodzie. jak dla mnie wartość pierścionka nie świadczy o sile uczucia.

Gość Szymuś
Znajdź se innego, takiego który kupi Ci złoto.

jasne ksiezniczko masz rentgen w oczach i wiesz z eto srebro to raz, a dwa k**wa chyba intencje sie licza a nie cena zebys sie mogla kolezankom pochwalic?... a co to za problem odróżnić białe złoto od srebra:D:D na obrazku w internecie ok można sie pomylić ale nie mając pierścionek w ręce;)

Gość a mój syn
wykosztował sie na szafiry i brylanty dla wiesniary którą nie wiadomo gdzie znalazł, srebro to dobry pomysł, jak się rozstaniecie nie będzie mu żal że przepłacił

Gość Anulkaaaaaaggg
Ja bym się cieszyła nawet z pierścionka ze srebra, a ty narzekasz. Obrączki sobie wybierzecie ładne, one są najważniejsze. Ile ja bym dała aby mój facet dał mi nawet srebrny pierścionek zaręczynowy, a nie odszedł po 5 latach związku :( jestem tym załamana... mieszkaliśmy razem, były już plany i rozmowy co do ślubu, itp. miały być teraz zaręczyny a odszedł... więc nie narzekaj tylko się ciesz tym że kochacie siebie i jesteście ze sobą. Mam 23 lata i zostałam sama :(

Gość do Anulkaaggg
i dobrze, ciesz się wolnością to jakiś jełop był. Życie przed Tobą kobieto