Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nienaiwdze spamuuuuu

otrzymałem taką wiadomosc od jakiejs heleny

Polecane posty

Gość nienaiwdze spamuuuuu

Najdroższy, Jak się dzisiaj czujesz?, Proszę się nie obrażać lub zaskoczenie, kiedy pojawi się ten komunikat ode mnie, tylko, że zostały zobowiązane do zaufać ze względu na moją sytuację w obozie uchodźców, Pozwól mi przede wszystkim ujawnić moje samooceny dla Ciebie, i będzie wymagać najlepiej jak uczciwość po poznaniu, o których, że jestem, będę naprawdę jak nam się dobre stosunki, mimo wszystko, bo mam uczucie, że jesteś Osoba, modlą się i mamy nadzieję na na mojej drodze kiedykolwiek teraz i wierzę, że weźmiecie pod uwagę moje uczucia i wewnętrzne pragnienie spotkania kilka dni, uważam, że odpowiedzi "tak" dla tej wiadomości będzie początek pragnie trwałego związek bez zdrady, blablabala i link do stronki i po angielsku PROFILE I postanowił skontaktować się ze względu na pilny charakter mojej sytuacji tu i po przeczytaniu swój profil, który przyciągnie wszelkie rozsądne kobiety. My name is Miss Helena Lemi Milla. Mam 28 lat dziewczyna z kraju zwanego Republiki Sudanu w Afryce, jestem tylko córką Late Dr.Jimmy Mój ojciec został zabity przez rząd prezydenta Omara al-Bashira, bo zabił mojego ojca za prowadzenie (Sudan People's Liberation Movement) (SPLM) mojego zmarłego ojca, zginął w dniu 9 lutego 2011 r. shot Gun, Możesz przeczytać poniżej stronie internetowej: http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12403620 PO KIJ KTOŚ MI WYSYŁA TAKIE MEJLE?! :O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować