Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postąpiłem jak należy

Córka zaszła w ciąże i wyrzuciłem ją z domu!!!

Polecane posty

anna_z_ dopy ciekawi mnie czy ty seksu nie uprawiałaś z kimkolwiek a ze nie wpadłaś to myślisz ze jesteś zajebista i możesz takie dziewczyny jak córka autora od kurwy wyzywać..!!!!!

Gość do killerus
A Ty jak byś potraktował swoją córkę puszczalską?

Gość anna_z_dopy
kamacha jeebana szmato, sex TYLKO po ślubie!!! przed ślubem pierrdolą się tylko kurrwiszony i za to skończą w piekle :D

uwazasz ze jak dziewczyna z chłopakiem uprawia seks to już jest kurwą ..??!! tak robią wszyscy!! a kurwy to są te co dają dupy na prawo i lewo i nawet nie pamiętają i nie znają tych którzy je przelecieli

Gość anna_z_dopy
TAK!!! jak daje bez ślubu to jest kurrwą!!! tak naprawdę dzisiaj tylko w kulturze islamskiej odpowiednio potrafią potraktować to przewinienie :classic_cool:

anna_ z dopy jebana szmata to jesteś ty pizdo!!!! ze wyrażam swoje poglądy i to ze nie widzę nic w tym złego nie znaczy że ja tak robię głupia pizdo!!!!

ja bym Cię nigdy nie przeprosiła,przenigdy!Córka,jest dorosła,pracuje,uczy się,czego Ty od niej chcesz? Ty powinieneś ją przeprosić!

Gość Killerus
Widzę że wypowiada tu się banda sfrustrowanych prawiczkow którzy kiszą ogora w żeberkach od kaloryfera. Ja bym swojej córki nie wyrzucił w takiej sytuacji i starał się pomóc jak to tylko możliwe. Sorry za wulgaryzm ale mam uraz do rodziców skurrwysynów. I wszystkim takim życzę żeby zdychali w samotności i w cierpieniach. By nikt im nie podał pomocnej ręki tak jak oni nie potrafili

Ty...z dopy... ciekawa jestem jak twoje życie wygląda i czy w ogóle ktoś cię chce moze nikt i dlatego trzymasz do ślubu bo nie masz innego wyjścia hahaah

moi rodzice są dobrzy ale jak bym taki nr im odpaliła to nie jestem do końca pewna czy by mnie wspierali...

a może postąpili by ze mną tak jak autor z córką wcale bym się nie zdziwiła

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
a czym ona t5ak cie zawiodla a w ogole co ty tak tam przeszles? dziewczyna jest dorosla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma prawo na SEX kiedy jej sie chce i jak jej sie chce nie zyjemy w baroku!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ty z dopy tak mi podniesłaś ciśnienie że uspokoić sie nie mogę wszystkie włosy bym ci wyrwała najchętniej!!!!

Gość do killerus
Wiesz ja jestem kobietą i wcale mnie nie dziwi podejście autora do córki. Pomyśl wychowałeś córkę a ona po tylu latach sprowadza ci kolejne dziecko do domu i za drzwiami wysłuuchujesz płaczu obcego dzieciaka.

Gość Killerus
Anna z dupy to też jakiś jebniety prawiczek którego wszystkie laski olewają a sam chętnie by coś zaliczył a że zostały mu kaloryferowe żeberka to z zemsty do kobiet pierdoli te swoje chore teorie.

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
urodzila dziecko to jej sprawa i faceta z ktorym ma to dziecko a nie twoja chyba ze masz bardzo wysokie moraly z przedwiecza to zastanow sie czynz toba wszystko o.k

no może jego zdaniem było by lepiej usunąć i miał by problem z głowy!!!!!!!!!! dobrze ze ona tego nie zrobiła i sobie radzi mimo wszystko

Gość Killerus
A ja jestem facetem i mam 2córeczki jeśli kiedyś będą miały swoje dzieci to będę szczęśliwym dziadkiem

Gość do killerus
I w jakim wieku sa twoje coreczki? Nie uwierze ze cieszylbyscie gdyby miala po 16,17 lat i mialy miec dzieci do tego jeszcze chlopaki by je zostawily.

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
to nie jest kwestja wieku tylko inteligencji, a jak widac to ni8e wiele po tatusiu odziedziczyly bo jesli masz takie problemy to chyba lepjej zajmij sie corka a nie wysiaduj na kafe

Gość winnaaaa
Proponuję poznać tę historię, dziwczyna ma 22 lata! i pracuje! potrzebuje tylko trochę wsparcia rodziców, na co liczyć nie mogła! Ciekawe czy wy wszyscy wiecie na 100% że nie jesteście z "wpadki" ... jest więc prawdopodobieństwo że Wasze matki to "kurwy"... jeśli autor uprawiał seks po ślubie pietwszy raz (w co wątpie) to widocznie taka rodzina, takie obyczaje, ale corka ich wyznawać nie musi, to ze wpadła w wieku 22 lat nie oznacza ze jest kurwa... czy wyscie rozum postradali :D Nadal wnosze do autora o rozsądne myślenie i pogodzenie się z córką i to z własnej inicjatywy, na rozmowy przyjdzie czas, kiedy "wzajemnie" sobie wybaczycie krzywdy... w głównej mierze ona swojemu ojcu!

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
a jeszcze jedno tu dodam ze: dzieci a zwlaszcza mlodziez dorastajaca sie umoralnia a dokladnie powinno sie z nimi otwarcie o sexsie rozmawiac zeby nie byli niedouczeni bo sex jest czyms waznym dla kazdego czlowieka jest przyjemnoscia daje nam wiele satysfakcji czujemy sie potrzebni atrakcyjni itd. aleeeeeeeeeeeeeee przyjemnosc ma tesz pewne granice i o tych granicach a zwlaszcz o konsekwecjach tszeba z dziecmi rozmawiac pomijajac choroby weneryczne a jaj sie o tym nie rozmawia to nie ma sie co dziwic ze sie tak konczy.

Gość ja pomagam 18latce
Ja pomagam 18letniej siostrze przy dziecku. Sam nie moge miec wlasnych dzieci, jestem bezplondy , moja siostra urodzila dzieci , wiec skoro nie moge miec wlasnych to traktuje siostrzenca jak wlasnego syna . Nasz ojciec gdy dowiedzial sie o ciazy corki to byl zszokowany ale nie wyrzucal jej , szybko sie z tym pogodzil .

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
mam sam dwie corki w wieku 15 i 17 i obydwie juz wspolzyja nie mam tego typu problemow i nie jestem zamoralniony wiedza co robja obydwie sie bardzo dobrze ucza i nie maja tego typu problemow bo zawsze moga ze mna o wszystkim porozmawiac i wiesz co jestem bardzo dumny z moich corek bo tesz sie szanuja nie chodzo z kazdym do lozka tylko ze swoimi kochanymi facetami

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
w dzisiejszych latach sex nie jest czyms w kierunku dogmy ludzie cywilizowani rozmawiaja o tym na luzie !!!!

Gość do bzzzzzz
17 lat to jeszcze ujdzie 15 lat to jeszcze za wcześnie na seks, powinna poczekac jeszcze 2,3 lata. Ci chłopcy pewnie też nie są starsi od nich.

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
a dlaczego podszyw?