Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postąpiłem jak należy

Córka zaszła w ciąże i wyrzuciłem ją z domu!!!

Polecane posty

Gość do tomka z torunia
corka co ma 28 lat to nie mieszka z rodzicami!!!! tylko ma ustawione zycie i prosze nie mow nic o moralnosci bo to co ty wypisujesz to nie ma nic z moralnoscia do czyniena tylko z glupota

Gość do killerus
A teraz dajmy takie założenie! Twoja córka zadaje się z nieodpowiednimi mężczyznami, pierwszy ją zostawił z powodu ciąży a drugi z którym się związało nie akceptuje jej dziecka, w dodatku je bije a Twoja córka mu na to pozwala? Akceptujesz to i zostawiasz sprawe swojemu biegowi czy się wtrącasz? bo taka sytuacja też może miec miejsce w twoim życiu.

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
no nic kochani spadam corcia wrocila idzeimy do mc" donalda

Gość aqnin
Killerus.. ja z moja matka rozstalam sie kiedy mialam lat 14... nie zaluje;) nie chciala dalszej mojej edukacji w jej planach mialam pracowac na nia, bila mnie i czasami glodzila, znecala sie nademna psychyczanie. W dodatku przy rozprawie sadowej wyszlo ze ograniczala moje kontakty z ojcem zamykajac mnie u sasiadki.... kiedy on przychodzil. Ja sie z tego uwolnilam, moj brat nie. Zapier***** na budowie spadl z rusztowania i jest inwalida, dodam ze pozwolila mu pracowac na budowie chodz ma epilepsje,,, wogole koszmar! skad sie biora tacy rodzice?? ja mojej matce wybaczylam ale nie podalam jej wiecej reki, od tamtego czasu widzialam sie z nia moze 4 razy i nie zamierzam wiecej. Dodam ze mam przysadzone alimenty... ona w przeciagu roku dala mi 30 zł... to jest porazka.

Gość Killerus
Gościu z linku to posrany dupek

Gość Killerus
Gościu z linku to posrany dupek

Gość do bzzzzzz i do Killerus
Przy okazji panowie jakie macie wykształcenie bo mężczyźni z wyższym wykształceniem (szczególnie lekarze, prawnicy) nie akceptują córek z nieślubnymi dziecmi!

Gość ona_wi
do autora..... a kim ty ku*wa myslisz ze jestes ze ona ma cie na kolanach przepraszac,olala bym takiego ojca.......ona sobie poradzi a ty na starosc zostaniesz sam i nikt ci nie poda szklanki wody.....pie*dol*ny jasnie panie

Gość tak robią skurwysyna a nie
ojcowie.

bo tacy rodzice biorą sie z tą że potrzebują kasy a jak jest dziecko to dostaje sie te tysiąc złotych i dla nich moze to jest ogromna suma a jeśli chodzi o dziecko to traktują jak smiecia i tyle..tak to rozumie .... i jest tak w wielu przypadkach ale nie mówie że w kazdym bo liczy sie kasaaa!!!!

Gość Killerus
Mam wykształcenie średnie. Jeśli by jakiś facet poniewierał moja córkę i wnuczkę to na pewno bym się wtrącił. Nie pozwoliłbym by jakiś chuj je krzywdził do aqnin czyli wiesz jak mogę czuć się ja:( staram się zapomnieć ale bardzo ciężko:-( zbyt wiele traumatycznych wspomnień. Cały czas mam przed oczami ich zakrwione od nienawiści oczy kiedy mnie bili tak jakby chcieli zabić:-( nieraz chciałem się zabić przez nich wpędzili mnie w straszne kompleksy doprowadzali do obłędu. Ja się na ten świat nie prosiłem mogli chuje uważać jak się pieprzyli a nie karać za to że zaistniałem w ich życiu

Gość do Killerus
To jestem ciekawa jakby Twoja córka miała dziecko(syna) i ona by tym dzieckiem poniewierała, wyzywała go od bękartów, biła, kopała itd.

Gość do Killerus
No właśnie i twoje córki mogły się wdac w twoich rodziców.

Gość aqnin
ja na szczescie nie wspominam, raczej odczuwam brak przeszlosci... taka wielka przepasc pomiedzy tym co jest a co bylo. Swoje dzieci bede wspierac calym sercem, cala soba.

Gość maniolla
i ty sie ojcem nazywasz????

ale ja nie wiem po co do tego zmierzasz skoro killerus jest dobrym ojcem to wydaje mi sie ze nie dopuści aby jego córki takie były jest ojcem będzie dziadkiem i napewno będzie wspierał i czuwał aby wszystko było dobrze

Gość Killerus
Nie pozwoliłbym jej na takie traktowanie dzieci. Dziś istnieją odpowiednie instytucje które potrafią się tym zająć. Jak ja byłem mały to tego nie było. Ale to tylko 'gdybanie' Mam nadzieję że moje dzieci wyrosną na normalnych ludzi i będę im wpajać dobre wartości dobrocią i miłością a nie kablem od siły czy czymkolwiek co pod ręką i myślę że nie wyrosną na takich zwyrodnialcow

Gość u mnie było inaczej
Jak byłem mały to ojciec mnie wyzywał, bił czasami rozbił jakąś szklanke i kazał mi sprzątac a moje siostry traktował jak księżniczki. Spełniał wszystkie ich życzenie a ode mnie wymagał bo byłem chłopcem.

Gość Killerus
Do "do killerus" tak mnie dopytujesz co bym zrobił w różnych sytuacjach. Mogę zapytać o coś Ciebie?

Gość do Killerus
Pytaj! Ale uprzedze Twoje pytanie jeśli pytasz mnie o dzieci to nie chce ich miec ponieważ nie jestem stworzona do macierzyństwa.

Gość do killerus
Pytaj! Pod pytywałam cały czas ciebie i bzzzzz ponieważ dziwi mnie to że ojcowie są tolerancyjni wobec takich wybryków córek.

Gość Czarownica22
Ludzie, naprawdę wierzycie, że facet po pięćdziesiątce opisuje na babskim formu, jak to córkę wyrzucił z domu iles miesięcy temu??? :o

Gość Killerus
Wyobraź sobie że jesteś 4 lub 5letnim dzieckiem ojciec leży na kanapie ty klęczysz przed nim a on uczy Cię "pod twoja obronę" nie udaje Ci się powtórzyć wszystkiego tak jak on Ci tłumaczy wtedy on chwyta Cię za włosy i tłucze Cię głową o ścianę a mama poprawia z tyłu kablem po grzbiecie. Czy jesteś w stanie o tym zapomnieć wybaczyć? Ja nie potrafię;-( często patrzę na moje małe dzieciaczki i płacze bo nie potrafię zrozumieć jak można być tak okrutnym wyzutym z uczuć;-( to chyba najstraszniejsze moje wspomnienie bo zapamiętane z tak wczesnego dzieciństwa

Gość do Killerus
Uciekłabym do matki :O

Gość pan o nicku Killerus
chcesz porozmawiac na gg?

Gość Killerus
Nie mam gg:-( pisze z komórki a tu nie mogę zainstalować

Gość Killerus
Matka poprawiała z tyłu kablem więc ja nie miałem do kogo uciec:-( pytałem czy potrafiłabyś wybaczyć

Gość do killerus
Nie!!! Ale wyrzucenie ciężarnej córki z domu to trochę inna sytuacja.

Gość Killerus
"Pan o nicku Killerus" pan/pani psycholog?:-)