Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postąpiłem jak należy

Córka zaszła w ciąże i wyrzuciłem ją z domu!!!

Polecane posty

bo też mi sie wydaje ze 15 lat to za wcześnie mimo wszystko bo jak narazie to zgadzalam sie z twoim zdaniem .. ale teraz tego akurat nie pochwalam...

a ta twoja córka majac 15 lat to ile tych kochających facetów już miała i ile jeszcze będzie mieć..;/??!

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
dlaczego zamloda przecie nie ma zadnego kodeksu gdzie napisane od kiedy mozna miec sex. ja majac 16 lat doswiadczylem tego po raz pierwszy i nie zaluje mysle na ten temat otwarcie kazdy z nas wie najlepje kiedy ma rozpoczac zycie seksuale a pozatym jedna osoba zaczyna wczesniej a druga puzniej nie ma na to reguly kiedy do tego dorasta sie glowa i cialem a mam takie pytanko co jest w tym zlego ze mlodzierz zaczyna to majac 14 15 16 ... lat

Gość Killerus
2 i 4latka. Jak już powiedziałem nie wyrzuciłbym swojego dziecka z domu w takiej chwili kiedy zostawi ją jakiś chuj który do ruchania był dość dorosły a do bycia ojcem już nie. Oczywiście nie zabraniałbym się dziecku usamodzielnić ale gdyby potrzebowało pomocy to udzieliłbym jej. Mi rodzice nie pomagali nigdy. W wieku 16 lat wyciągnęli mi papiery ze szkoły bo darmozjada szkolić nie będą. Poszedłem do tartaku zapierdalac fizycznie i zarabiać sam na siebie jeszcze mi chuje brali większość wypłaty za to że u nich mam zaszczyt nocować i za wypranie ciuchów,żywiłem się sam. O codziennym prawie że katowaniu do krwi już nie wspomnę. Ukończyłem 18lat i w dniu urodzin z samego rana się wyprowadziłem. Ukończyłem szkołę za własne pieniądze ozeniłem się i dobrze sobie radzę. Przysięgłem sobie że nawet jeśli będę kit z okien z biedy obgryzał to do nich po pomoc nigdy nie pójdę. Teraz oni wyciągają rękę na zgodę. Nie wiem czy kiedykolwiek ją podam i nie mam z nimi kontaktu. Ci którzy czytają pewnie powiedzą że jestem chujem bez serca ale mnie opinia na ten temat nie interesuje. Tylko ja wiem ile od nich wycierpiałem.

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
kamach spokojni to ze zaczela wspolzyc majac 15 lat to jeszcze nie zanczy ze miala i bedzie miala wielu narazie ma jednego a co z tym puzniej zrobi to mysle ze to jest jesj prywatna sprawa a na marginesie czy ty jestes jeszcze dzeiwica a jesli nie to nie sprawia ci to przyjemnosci a jesli sama to robisz bez wzgledu na twoj wiek to dlaczego chcesz komus zabraniac albo moraly mu prawic kiey ma to robic o co chodzi bo nie bardzo rozumie

Gość do killerus
A Twoi rodzice nie chca zobaczyc wnuczek?

Gość do bzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jest kodeks w którym mówi że można od 15 roku życia uprawiac seks, 14 lat nawet za zgodą rodziców to ci rodzice wtedy odpowiadają za pedofilie.

Gość 3ertz6789
GOWNIANE PROWO MALOLATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
takiego kodeksu nie ma no chyba ze w azji a co do pedofilow to mam pytanie gdzei w takij sytuacji sa rodzice bo ja uwazalem i uwazam na moje dzieci i zawsze rozmawiam i tlumacze im sa sprawy o ktorych chyba nie powinno sie z dziecmi rozmawiac ale swiat sie zmienia i sami wieci jak jest ciezko mysle tu o rodzicach ktorzy swoje dzieci kochaja ale ludzie wlasnie dlatego trzeba dzieci doksztalcac zeby nie byli glupie i mogli rozpoznac kto jest kim

Gość mental cut
prowo

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
pamietam jak moja corka ta starsza mila 3 latka i na placu zabaw przypetal sie tki i ja zagadywal ja stalem z dla i obserwowalwm a ona zaczela wolac wiec podeszlem i zapytalem goscia co zgubil pokulal sie o tego momentu tlumaczylem jej apotem drugiej ze tacy kim oni sa , wiadomommala dzeici nie rozumieja ale ucza sie od rodzicow pewnych reakcji

ja nikomu nie odbieram takich przyjemności tylko sie wypowiadam własnym zdaniem ... zazwyczaj tak bywa ze dziewczyna mając 15 lat uprawia seks i napewno nie skończy się to tylko na 1 partnerze to będzie słynąć póżniej że jest kurwą ..... i tyle tylko do tego to prowadzi ... powinneś jej tłumaczyć że powinna szanować swoje ciało bo na to nig y nie nie jest za pózno..

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
no nie wiem moze mysle inaczej o tym ale nigdy bym nie wyrzucil swojej corki ani jednej ani drugiej z domu a twoja cora to chyba nie wiele w glowie ma bo tak naprawde to nie mozesz corki z domu wyzucic ona jest tam zameldowana i ma prawo zawsze do miejsca zameldowania powrucic.

A nie jesteś zazdrosny jak twoje córki to robią, nie boli to ciebie że ci chłopcy używają sobie twoje skarby?

Gość samotna 50
ale z ciebie kawał palanta.

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
kamacha jak juz powiedzialem szanuja sie obydwie i mysle tu jako mezczyzna ze kobjeta nie robi z siebje kurwy bo mila wielu partnerow tylko przez to ze jest tania i sie nie szanuje i kazdy kto chce moze ja miec i mysle ze z tym zgodzi sie kazdy facet

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
nie wiem co ty masz na mysli ze mnie boli ??? kocham obydwje corki bardzo i nigdy nie pozwole zeby ktos im krzywde zrobil to po pierwsze a kto powiedzial ze jak kobjeta z facetem spi to on ja uzywa mysle ze tak samo kobjeta jak i facet uzywaja sie nawzajem i robja to dla przyjemnosci a czy twoj tata albo mama maja bolesci jak ty sie kochasz ze swoim facetem ludzie ja mam wrazenie ze wy jestescie zakoplksieni w waszej moralnosci

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
kamacha a ile ty masz lat??

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
a co do tego bolu chyba meska ambicja nigdy sie nie zmieni czy corka bedzie miala 15 czy 70 lat jesli bedzie nieszczesliwa to zawsze bedzei bolec

A wiesz co to znaczy zazdrosc ojca o córkę, denerwuje się jak jakiś chłopak się do niej zbliży, jak jakiś chłopak zaprosi ją do kina, nawet jak ona wychodzi za mąż!

Gość Killerus
A co ich moje córeczki obchodzą? Ja ich nie obchodziłem a nagle moje dzieci mają ich obchodzić?! Ciągle mnie mieli za nieudacznika twierdzili że sobie w życiu nie poradzę żałowali że się wogóle narodziłem. Wyzywali od kurew pedałow cpunów gnojów chujów i wielu wielu innych. Ich słowa pożegnalne brzmiały mniej więcej tak- jeszcze skurwielu na kolanach przyjdziesz do nas przepraszać w łaskę bysmy cię pod dach przyjęli. Nie leżało im że idę od nich w ch... bo mieli ze mnie kasę. A ja im na to pokazałem wała jak polska cała. Takiego chuja zobaczyli. A tu proszę jak po kilku latach role się odwróciły. A i tak nie wierzę że ich przeprosiny byłyby szczere. Doskonale ich poznałem przez te wszystkie lata. Wnuki zobaczyć? He he he żeby mi się może zaczęli wpierdalać z butami w życie i uczyć jak je wychowywać? Na pewno na to nie pozwolę

Gość do Killerus
I nie chcesz by rodzice byli przy Tobie? Teraz jak masz żone, córki, moze twoi rodzice za jakieś 20 lat będą żyli a Ty zostaniesz dziadkiem i nadal nie będziesz chciał ich znac?

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
no oczywiscie ze wiem ale tesz wiem z kim moje corki sie zadaja!!!! i wiem ze ich chlopacy nie maja gowna we lbach i szanuja je sa tesz w stosunku do mnie o.k i mam zaufanie do corek a one przedewszystkim do mnie i to mi wystarcza a o ta zazdrosc to mysle ze to troche przesada bo jak juz pisalem teraz maja po 15 17 lat a czy cale zycia mam byc zazdrosny nawet wtedy jak beda babciami no zastanow sie sama zycze moim corka wiele szczescia i przyjemnosci w zyciu a przedewszystkim tego zeby byly soba i takie jakie sa bo bardzo je kocham i zycze tego tesz wszastkmi rodzicom mysle ze dziecia trzeba dac zrozumienie i zaufanie i cieszyc sie ich szczesciem byc poczesci troche ich przyjacielem bo to jest wazne

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
no wlasnie zobacz jakie zycie ma kilerus

A jakbyś miał syna i córkę i oni by sypiali ze sobą to też byś to akceptował?

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ale myslalem ze rozmawiamy powarznie o wychowaniu dzieci mlodzierzy a co to ma byc to u gory

Właśnie takie pytanie bo to ja wychowałeś córki jest niemoralne, niektórzy ojcowie nawet jak ich córka ma 28 lat mają pretensje do niej że została na noc u faceta.

Gość vgjhbknm,
ta jebana prowokacja tyle razy juz tu byla 💤

Gość Killerus
Ja już mam swoją rodzinę i jestem z nią szczęśliwy. I ofiaruje dzieciom tyle miłości na ile zasługują bo to największe skarby jakie w życiu miałem. Ja tej miłości nigdy nie zaznałem i wiem jak to boli. Mnie rodzice nienawidzili od maleńkości