Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

8.09.2011 dieta 1000 kalorii plus niełączenie

Polecane posty

dziekuej z apodpowiedz, mam nadzieje ze jeszcze ja zlapie na kafe na jakims topiku:) zrobie co w mojje mocy by jojo kolejnego nie bylo

zjadlam jablko jeszcze o 17.30 nie czuje glodu, zjadlam 2 filety ryby smazonej spore kawalki

elodi wiesz no przykro mi ale jakoś tak szybko jak zyskałam tak straciłam motywacje na pisanie tu wiadomo ,ze masz dwa konta i to nie błoby nic złego ale niepotrzebnie tak się zarzekasz skoro ja głupia nie jestem tyle samo schudła tyle samo wzrostu tak samo je tak samo nawet rybe smaży ...przesada ale trzymam za Ciebie kciuki !! i mam nadzieję ,że ten topik Ci sie rozwinie i znajdziesz osoby które będa walczyły z Toba !! powodzenia

ale dlaczego mam sie przyznac skoro to nie ja;/ jak uwazasz ja bede zagladac i mowic jak mi idzie

Gość ajotoro
Witam witam:) w zeszłą środę zaczęłam dietę niełączenia:)Chciałabym zrzucić 5 kg.Niby niewiele,ale im mniej tym gorzej schodzi.Od dzieci nswta lubiałam słodycze-ostatnimi czasy jadłam je w ogromnych ilościach.Postanowiłam zrobić coś dla siebie i chcę wygladać tak,żeby dobrze się czuć.Postawiłam sobie półroczną barierę czasową-może to zbyt długo i waga szybciej zejdzie,zobaczymy.:)