Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roksi13115

Czy możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Okres spoźnia mi sie 7dzien,mam dziwne kucie w prawym jajniku jakbym miała dostać @ ,ale nie leci tak juz 7 dni mnie boli podbrzusze.Jakos dziwnie czuje zapachy.Nie mam ochoty jeść bo wszystko smakuje mi jakby plastkiem.Brzuch mam takjakby napęczniały,chyba wzdęcia.Dodam jeszcze że bardzo dużo pije wody...Mam suchość w ustach.Ale też nie mam wstrętu do papierosów czy kawy.Temeratura ciała to 37% czasem wyżej.Miał ktoś z was takie objawy? Kiedy najlepiej zrobic test?

Gość możesz robić
już teraz. Po tyg. od terminu test będzie wiarygodny.

Gość cyki cyki
Już rób, co za pytanie :O Chyba, że masz nieregularne okresy, to wtedy idź na betę. Temperatura mierzona w innym miejscu niż: pochwa, odbyt, pod językiem, rano, o stałej porze JEST NIEWIARYGODNA.

Gość pomaranczowa truskawka
test juz mozesz zrobic. A moze poprostu sobie wmawiasz te objawy?? czasem tak bywa

zrób test! ja własnie dziś sie dowiedzialam ze jestem w ciąży a nie mam w sumie objawów prócz temp 37,2 i lekkich ukłóć w jajnikach..

mysle że skoro jestes już aż tydzien po terminie to teraz też powinien wyjść

Gość pomaranczowa truskawka
z testami roznie bywa, ja chyba z 5 zrobilam, kazdy innej firmy i zaden nie wykazal ciazy, a bylo to ponad tydzien po spodziewanej @.

Nie poprostu tak jakos dziwnie się czuje.I współżyłam z mężem w dni płodne bez zabezpieczenia.Nie wmawiam sobie niczego tylko jak zaczęłam się tak czuć pierwszym co przyszło mi na myśl to to że mogę być w ciąży .Nigdy wcześniej nie czułam się tak.Ale jest cos nie mam regularnego okresu ,ale zawsze był on do ostatniego dnia miesiąca.

Gość maniolla
test najlepiej wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki albo w trakcie jej rzekomego trwania, tak wiec jesli zrobisz test jutro rano to powinien wyjsc pozytywny (o ile jestes w ciazy) ale objawy, o ktorych piszesz nie musza wskazywac na ciaze choc moga.... ja takze mialam sytuacje gdzie okres spoznial mi sie ponad tydzien a bol towarzyszyl mi caly ten czas...stresowalam sie ze to ciaza ale gdy wykonalam 2 testy, ktore wyszly negatywnie dalam na luz i okres pojawil sie nastepnego dnia....urodzilam juz dziecko i powiem szczerze nie pamietam zebym miala takie objawy o jakich piszesz, ale kazda kobieta jest inna wiec w tej kwestyji sie nie wypowiadam

Gość cyki cyki
No i do tego jest beta i usg. Skiti: życzę jednego ciążowego objawu - rosnącego brzucha :)

7 dni temu mogłaś już z robić. Kup test, zrób i wszystko bedzie jasne ;) Takie objawy moga swiadczyc o ciazy ale i wielokrotnie tylko byly nakrecaniem sie kobiet i wcale w ciazy nie byly. Tylko test prawde Ci powie. Powodzenia ;)

Gość bghtrtr
mi sie spoznial miesiac zrobilam 6 testow ciazowych dzisiaj rano ostatni a potym okres:D

Gość bghtrtr
aaa i bolaly mnie piersi mialam mdlosci ochote na zaupki chinskie juz tez myslalam ze ciaza a brzuch mialam jakby w 4 miechu ciazy a tu bach leci mi

Gość bghtrtr
angelowa test prawde niezawsze powie moja mama do 5 miesiaca miala okres robila testy i po 5 miechach ze w ciazy jest

A no właśnie sutki strasznie mnie bolą,i na piersich a szcególnie lewej pojawiły się 2 duże żyły.

A no właśnie sutki strasznie mnie bolą,i na piersich a szcególnie lewej pojawiły się 2 duże żyły.

Gość cyki cyki
"Leci ci" :O skąd wiesz, że nie byłaś w ciąży? Wizyta u gina była? Nie piszcie głupot, że ma się okres w ciązy - co najwyżej plamienie albo krwawienie. A ty, autorko, szoruj do apteki.

Gość cyki cyki
Teraz możesz zrobić. Powinien wyjść, zresztą nie moja sprawa. A twoje cykle ile trwają? Wiele kobiet za nieregularny okres uznaje różnice w cyklach np. 3-5 dni, a to są okresy regularne.

Gość maniolla
zyly na piersiach nie swiadcza o ciazy:) ale co do bolacych sutkow to jest jedna z oznak ciazy ______wczesnej ciazy

Gość cyki cyki
No to masz regularne. Uznaje się, że test wiarygodny, na ciążę, wychodzi dzien po terminie miesiączki. Ale są oczywiście odstępstwa.

Gość maniolla
rowniez uwazam ze mozesz zrobic test nawet teraz jestes sporo po terminie okresu wiec jesli ciaza ci ten okres wstrzymala to na tescie musi wyjsc ...takze szoruj do apteki, rob test i pisz jaki wynik

roksi ponad tydzien po terminie o kazdej porze dnia ci wyjdzie test. Ja robilam 6 dni PRZED terminiem po poludniu bo nie naleze do cieprliwych by czekac do rana i byla juz krecha ;)

Gość maniolla
pewnie ze mozesz....idz po test i dawaj

Gość cyki cyki
Możesz teraz, jeszcze nie wierzysz? :D Co do wiarygodności, to ona zależy od tego, na jaki poziomie masz gonadotropinę, czyli hormon ciążowy. Może nie wyjść ciąża, a mimo to będziesz.