Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprznieta92

Moja znajoma 19 lat i już zaręczona :O

Polecane posty

Gość pieprznieta92

Pewnie zaraz ślub i dzieci. Są ze sobą prawie 4 lata. Już jak miała 15 lat to była uwięziona 😴 przywiązana do niego jak suka do drzewa 😴 w ogole się nie wyszalała pewnie i z żadnym innym się nie pieprzyła ani nawet pewnie nie całowała hahh strzeli jej 30stka to pewnie zapragnie przygód :D A ten jej fagas to poniża ją przy znajomych hahah wielerazy byłam tego świadkiem, a ona zamiast mu przypierdolić jakiegoś dissa to zamknęła morde i siedziała jak mumia 😴 Patologia

Gość oni się kochają i mają siebie
ty jesteś samotna i zawistna

Gość pieprznięty83
uwielbiam cie :classic_cool:

Gość obrzydliwosc palce u nóg
moja kolezanka 19 albo 20 lat wrzucila foty ze slubu KOSCIELNEGO na fejsa :o to dopiero... i bynajmniej nie jestem zawistna, rozumiem autorke...to głupota brac slub w tym wieku...no chba że dziecko pcha sie na świat, ale w innym wypadku to fanaberia

Gość pieprznieta92
no na razie samotna 😴 bo nie biorę pierwszego, lepszego pieprzniety ja cie też :classic_cool:

Gość pieprznieta92
nie, nic mnie nie ściska w wieku 19 lat ma mnie żal ściskać że nie mam narzeczonego? Hahaha dobreeeeeeeeeeeee

Gość HVKHBLIH
Poznalam mojgo obecnego meza majac niecale 19 lat, zostawil dla mnie narzeczona z ktora byl 8 lat. Kiedy mialam lat 20 oswiadczyl mi sie. Slub wzielismy kiedy ja mialam 21 lat a pol roku temu w wieku 22 lat urodzilam dziecko. Ja sie wyszalalam, wczesniej zmienialam chlopakow jak rekawiczki, wydawalo mi sie ze wyjde za maz majac 30-35 lat. Zycie potoczylo sie jednak inaczej bo poznalam cudownego mezczyzne i wiedzialam ze to jest to. On ma w tym momencie 28 lat, ja 22. Ciesze sie ze wyszlam za maz. Moje kolezanki maja takie problemy jak ja gdy bylam szesnastolatka. Ja za to mam dom, meza, dziecko i jest fantastycznie. Wiele kolezanek mi tego zazdrosci, nawet bardzo.

Gość jak nizej666
moja 19 lat i juz po 3 skrobankach.

Gość jak nizej666
ps - moja kolezanka :)

Z jednym sie zgodze, glupota jest brac slub w wieku 19 lat i to z pierwszym "powaznym" chlopakiem, zwlaszcza, ze za kilka miesiecy mozna spotkac ta prawdziwa milosc - wiem sama po sobie :P Ale z drugiej strony na bledach sie czlowiek uczy.