Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultimatum!!!

Matka postawiła mi ultimatum-facet albo rodzina!!!

Polecane posty

Bo wiesz, ile energii zużyłaś na ten krok. Dlatego teraz czujesz się wyczerpana. To są ciężkie i przykre sprawy, ale czasem nie ma wyjścia. Trzymaj się, a powoli wszystko się ułoży.

Gość aweerrter
ale tak sczerze, jak twoja matka podchodzi do twojego rodzenstwa malego? tez taka toksyczna jest do nich, czy juz lagodniej z nimi postepuje?? czy nadal taka despotka ??

Gość ultimatum!!!
Jestem bardzo wyczerpana.Ja to mam przekichane w tym życiu, zawsze wiecznie o coś walcząca..nie poddaję się, ale zwyczajnie zaczyna mi brakować sił:(...

Gość ultimatum!!!
Też jest despotyczna.Gorzej traktuje siostrę.Brata w miarę.Ale siostrzyczki to mi jest naprawdę żal.Taka fajna, pocieszna z niej dziewczynka.Uśmiechnięta, radosna.Matka jak krzyczy na nią, to widzę, ze zaraz płacze.Wrażliwa jest.Ma podobny charakter do mnie.Szkoda mi dzieciaków..

Gość ultimatum!!!
Boże, jak ja bym chciała być wreszcie szczęśliwa! Wiem, że się strasznie użalam nad sobą, ale dzisiaj tak mnie dopadło, ze potrzebuję odrobiny pocieszenia..jakiegoś dobrego słowa..

Gość aweerrter
Musiz jako postarac sie aby nie traktowala siostry tak samo jak ciebie, nie wiem jak ,ale wiadomo szkoda dziecka, latwo pisac postaraj sie jak ma sie ograniczony jak tak to mozesz jej zagrozic ze to jest karalne, a takze wrazask rowniez ,ty zylas w innych czasach co nie znaczy ze jakbylo przyzwolenie ludzi kiedys na to to do tej pory jest,i glosno reaguj aby jej nie bila,(nie zarzucam katowanie dziecka, ale samo szarpanie czy nawet klapsy to tez jest naduzycie)i niech nie wyrzywala sie psychicznie na dziecku bo jak sama piszesz to ci zjebalo psyche Lecz jesli naprawde matka jest taka dyktatorka to ciezko cos wskurac :(.Moze ona by ci dala siotrzyczke aby pomieszkiwala u ciebie ?? bys matke odciązyla z obowiązkow i dziecko by w taki stresie nie było Kwestia druga, wspolczuje twojemu mezowi, takze napewno to przezył bolesnie, i go rozumiesz,. to dobrze ze mu wyrzutow nie robisz.Ty majac taki bagaz doswiadczen, toksyczną despotyczna matke takze zmagasz sie na codzien zapewne z emocjami ,mozliwe ze jestes osobą emocjonalną, przez to matka starala sie na tobie wywlec jakie s swoje kolejne Fanaberie, zmanipulowac, Bardzo dobrze ze postawilas na swoim..tylko szkoda z ekosztem zerwania kontaktow z ojcem z rodzenstwem :o :(

Gość kunegundo er
a matka ile ma lat

Gość ultimatum!!!
własnie dobija do 50

Gość kunegundo er
to stara z niej dupa już ze tak to ujmę ;-) ;-);-)

Gość ultimatum!!!
tez tak mysle :) :) ;)

Gość kafedyplomata
rozwiązanie jest, ty wychodzisz za mąż, a ojciec się rozwodzi (conajmniej separacja), do sądu sprawa o złe traktowanie dzieci przez matkę i przekazanie praw rodźicielskich ojcu. Jak twoja matka zostanie sama i dalej jej to nie ruszy to nic innego jej już nie zmieni.

Gość ultimatum!!!
Matka ma 46 lat i teraz do tego zrobiła się bardzo kościołowa.

Gość kafedyplomata
rozwiązanie jest, ty wychodzisz za mąż, a ojciec się rozwodzi (conajmniej separacja), do sądu sprawa o złe traktowanie dzieci przez matkę i przekazanie praw rodźicielskich ojcu. Jak twoja matka zostanie sama i dalej jej to nie ruszy to nic innego jej już nie zmieni.

Gość hahahah
współczuję Ci :O i małym też... :O trzymajcie sie.

Gość mialam podobnie troche
...Gorzej traktuje siostrę.Brata w miarę... To co ona ma taka alergie na dziewczyny? do ciebie , do siotry Ma jakies kolezanki przyjaciolki, ? Ja mialam podobnie, mialm 3 braciui i ja jedna , mnie nie akceptowala jako corki, lecz tylko synow zauwazala i ooni sie dla niej liczyli, a mna to pomiatala i garzila, swoimi siotrami tez, a swoich braci juz uwazala

Gość ultimatum!!!
te wyżej to podszywy.Z tymi buzkami. Co do ojca, to on się z nią nie rozwiedzie.Z jego strony nie ma reakcji.A dla świętego spokoju to jest po jej stronie i się nie wychyla. Ta, ciekawe jak mam teraz sobie wyjść za mąż jak wyżej opisałam sytuację z moim facetem.

Gość kunegundo er
a ile lat ma ojciec :):0:)

Gość ultimatum!!!
właśnie strzeliło mu 51 :);):)

Gość aweerrter
a mieszkacie w tej samej miejscowosci co twoja matka???

Gość ultimatum!!!
No ma uczulenie.Wyżywa się i tym samym stara się leczyć swoje kompleksy, frustracje. Ma koleżanki, ale żadnej takiej bliskiej.Zapraszają się na kawy, ciastka, ale jak matka wróci z takiego spotkania, to zaczyna każdej dupę obrabiać do domowników oczywiście.

Gość kunegundo er
to stara dupa z niego

Gość ultimatum!!!
Spadać podszywy! Ojciec ma 56 lat.

Gość ultimatum!!!
te powyzej to podszywy

Gość kunegundo er
a ile lat ma babcia????????????

Gość ultimatum!!!
Nie, dzieli nas 150km, ale i tak potrafiła mi życie zatruwać.

Gość ultimatum!!!
Babcia Janka to juz wącha kwiatki za miedzą

Gość kunegundo er
a ile lat ma dziadek???????????

Gość ultimotum!!!
dziadek Franciszek ma prawie 70 ale często rucha se w garazu jakąś koze jak ja mu zazdroszcze