Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liroy

Pokłuciłem.się z matka

Polecane posty

Kupiłem mieszkanie po babci za tanie pieniądze. Rodzina chciała mi je odebrać ale przegrali sprawę. Jedynie mama była po mojej stronie. Babcia zmarła a ja chciałem sprzedać mieszkanie. W tym czasie moja mama pogodziła się z rodzina, ja nie, bo niby czemu mam rękę podawać komuś kto mnie do sądu podał. napisałem list do rodziny by zabrali rzeczy babci. Podałem termin miesiąc czasu, o tym terminie usuwam.wszystko z mieszkania. Jeden z wujków zadeklarował się że weźmie szafki, umówił się na konkretny dzień. Czekałem, nie przyjechał ani nie zadzwonił więc szafki wieczorem na opał bo to stare szafy. Matka zadzwoniła z awantura że jak tak mogłem, przecież wujek je chciał. Nie przemawiały argumenty że jak ktoś się umawia to powinien dać znać. Powiedziała"to ja też mam się umawiać z tobą" a ja wkurzony odpowiedziałem że tak, bo specjalnie na ten dzień wynająłem przyczepkę. Nie otrzymujemy kontaktu ponad miesiąc. co robić, czekać dalej?

Gość lejla28
bardzo dobrze zrobiłes z tymi meblami..

Gość z meblami zrobiłeś dobrze
Też lubię jak ktoś jest słowny. Jeśli bardzo chcesz to możesz zadzwonić do matki i porozmawiać z nią na spokojnie, wytłumaczyć..