Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bywam na tym forum ale

Kobiety z kafe to desperatki.

Polecane posty

wielkiego ZSa knypkiem no popatrzcie ludzie do czego to doszlo , staczasz sie kobieto czyzby poczatki menopauzy? duch aneci ?? a teraz odpowiem na zarzut :) co z tego, że ZS jest wielki skoro za mocno spina poślady i nie ma jak się w nim zgubić :P

Gość IMO13855
hahaha ike zastapila "wielkiego ZSa knypkiem" Wypraszam sobie! Certyfikowanym Krasnalem jak już coś. :classic_cool: "staczasz sie kobieto" A raczej OBNIŻA wymagania. :P "czyzby poczatki menopauzy?" Co to w ogóle za przypuszczenie. :P

Gość IMO13855
ike "ale , że gustujesz w denatkach.............." Ależ moja droga, w Twoim wieku....:classic_cool:

"czyzby poczatki menopauzy?" Co to w ogóle za przypuszczenie. właśnie:P jak już - to raczej koniec :classic_cool:

kobiety jak kobiety, ale faceci to dopiero depseraci skoro przesiadują na damskim forum :P

Gość hahaha ike zastapila
"Wypraszam sobie! Certyfikowanym Krasnalem jak już coś. " Bynajmniej nie chodzilo mi o wzrost :classic_cool:

Ależ moja droga, w Twoim wieku.... naprawdę musiałeś wszystkim powiedzieć, że za owo "gubienie się" sporo mi płacisz?: teraz w sumie jest moda na drogie ekstremalne wycieczki :P

"Wypraszam sobie! Certyfikowanym Krasnalem jak już coś. " Bynajmniej nie chodzilo mi o wzrost nie bądź wredna pomarańczo bo się imo te jego 2 cm skurczą :P i wtedy to rzeczywiście przestanie być miło:P

"A raczej OBNIŻA wymagania." To podpowiedz koleżance, żeby trzymała Wasz poziom (skoro już się u jej boku tak lubisz pokazywać) oraz zachowywała pozory proponując Ci układ przyjacielsko-rodzinny :P

Gość IMO13855
nulka30 "kobiety jak kobiety, ale faceci to dopiero depseraci skoro przesiadują na damskim forum" Proszę powiedz mi, że ta cyfra w ksywce nie jest tym co myślę. :P hahaha ike zastapila Bynajmniej nie chodzilo mi o wzrost Czemu sugerujesz, że mi chodziło tylko o jedyne upośledzenie w pionie. :classic_cool: ike "teraz w sumie jest moda na drogie ekstremalne wycieczki" Ale Ty nawet za przewodnika nie chcesz robić, tylko od razu rzucasz na GŁĘBOKĄ...wodę. :classic_cool: "i wtedy to rzeczywiście przestanie być miło" A jednaj jest miło! I nawet do Afryki nie musisz. :P

A jednaj jest miło! I nawet do Afryki nie musisz. pewnie, że jest miło zawsze lubiłam znęcać się nad krasnalami:P za tą afrykę zaraz będzie profesjonalny foch niedobrze mi się robi na samą mysl o "afryce"

Ale Ty nawet za przewodnika nie chcesz robić, tylko od razu rzucasz na GŁĘBOKĄ...wodę. no tak dla ciebie 10 cm to czarna głębia:P

Gość IMO13855
ike "niedobrze mi się robi na samą mysl o "afryce" Odruch wymiotny? Ciekawe dlaczego? :classic_cool: "no tak dla ciebie 10 cm to czarna głębia" Ja wiem, że 'c' oraz 'd' są blisko siebie, ale 10cm, a 10dm stanowi pewną różnicę. :P

ike "niedobrze mi się robi na samą mysl o "afryce" Odruch wymiotny? Ciekawe dlaczego? ty nie masz? zachartowałeś się w tej afryce?:P Ja wiem, że 'c' oraz 'd' są blisko siebie, ale 10cm, a 10dm stanowi pewną różnicę. no i znowu wspomina afrykę 😡 :P

Gość IMO13855
ike "ty nie masz? zachartowałeś się w tej afryce?" Widzisz, bo pomimo zaawansowanego wieku jesteś bardzo dziecinna - co do ręki to do buzi, a to czasami skutkuje 'pawiem'. :P "no i znowu wspomina afrykę" I to bez odruchu wymiotnego. :classic_cool:

ike "ty nie masz? zachartowałeś się w tej afryce?" Widzisz, bo pomimo zaawansowanego wieku jesteś bardzo dziecinna - co do ręki to do buzi, a to czasami skutkuje 'pawiem'. ty od razu pchałeś do buzi?:P:P:P i to- jak sam słusznie zauważyłeś:P- bez pawia ?!

Gość IMO13855
ike "ty od razu pchałeś do buzi?" To "zdziwienie" jest bardzo niesmaczne, rzekłbym fałszywe nawet. :P "i to- jak sam słusznie zauważyłeś - bez pawia ?!" Człowiek uczy się cale życie, co nie Ike? :classic_cool:

jakie fałszywe? krasnal z TAAAAKIMI zdolnościami migdałków nono :P że też nie wszystko ci tak urosło:P

Gość IMO13855
ike "krasnal z TAAAAKIMI zdolnościami migdałków nono że też nie wszystko ci tak urosło" Zazdrościsz, że tylko w jednym miejscu jesteś przepastna? I to nie w tym co trzeba? :classic_cool:

czekaj:D to ty jesteś przepastny w dwóch?:D:D co ta afryka robi z ludźmi:P

(w ogóle to jesteś niby taki mały ale tak zbereźny i zboczony za 1000 krasnali naraz)

Gość IMO13855
ike "to ty jesteś przepastny w dwóch? co ta afryka robi z ludźmi" Znowu zazdrość! Ale ja rozumiem. Bowiem gdybyś była, to oszczędziłoby Ci to wielu ataków torsji. :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "(w ogóle to jesteś niby taki mały ale tak zbereźny i zboczony za 1000 krasnali naraz)" Jak to mawiają - mały ale wariat. :P

żadna zazdrość tylko jak moje parenaście cm głebi nazywasz wiadrem to ty co masz? czarną kosmiczną dziurę?:P i jak to się mieści w krasnalu?

Gość IMO13855
ike "tylko jak moje parenaście cm głebi nazywasz wiadrem" Z dziesięciu centymetrów już awansowałaś na "parenaście" centymetrów - i to w 10 minut! Ciekawe co będzie za pół godziny. :classic_cool: "to ty co masz? czarną kosmiczną dziurę? i jak to się mieści w krasnalu?" **Głośno pomyślała Ike, patrząc sobie pomiędzy uda, jednocześnie mając przed oczyma wyobraźni gabaryty przeciętnego Krasnala** :P

Gość IMO13855
ike "mówią też: duża może więcej" To jakieś Afrykańskie przysłowie? W takim razie cieszę się, że dzielisz się z nami ich kulturą. :D

tia chyba między uda krasnala:P ( swoją drogą będę miała traumę do końca moich dni- dobrze, że to już niewiele:P)