Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bywam na tym forum ale

Kobiety z kafe to desperatki.

Polecane posty

Gość IMO13855
Aminokwas "IMO Ty tu mieszkasz?" Skoro zadajesz takie pytanie, to widocznie jesteśmy sąsiadami. :classic_cool:

Gość i jeszcze jeden
i jest juz luska :D

IMO na wielu tematach jesteś które z braku czasu przegladam( nie piszę) tam gdzie patrzę tam pisze IMO A i zjadliwie pisze.. Czemu na pomarańczowo? Brak odwagi? To nie tylko moje zdanie ale wielu znajomych z cafe...

Gość IMO13855
Lucyno! 🖐️ Ten temat ma magiczną moc przywoływania pewnych samic. :classic_cool:

Tak, odruch bezwarunkowy, zeby kliknąć na kilka pierwszych od góry linijek na liście bieżących tematów. Dużo magii, mnóstwo :D

Gość IMO13855
Aminokwas "IMO na wielu tematach jesteś które z braku czasu przegladam( nie piszę)" Oczywiście. :D "tam gdzie patrzę tam pisze IMO A i zjadliwie pisze.." Oczywiście. :D "Czemu na pomarańczowo? Brak odwagi?" No ba! Twoje nazwisko pewnie Aminokwas brzmi? "To nie tylko moje zdanie ale wielu znajomych z cafe..." I tyle by było o mojej Pomarańczowej Anonimowości. Jedynie część o "zjadliwości" się zgadza jak widać. :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucyno kocham Cię. :P

Gość IMO13855
Lucy Windsor "Tak, odruch bezwarunkowy, zeby kliknąć na kilka pierwszych od góry linijek na liście bieżących tematów. Dużo magii, mnóstwo" Klikasz nie czytając tytułu Lucyno? Podświadomość to jednak potężna sprawa. :P

Gość IMO13855
Kocham Jarka Kamechę i marzę o jak zapina mnie w odbyt. :classic_cool:

Moje nazwisko nie brzmi Aminokwas ale gdybyś przypadkiem nie zauważył ja nie piszę pod pomarańczowym nickiem tylko czarnym... taka MAŁA finezyjna róznica

Gość IMO13855
Aminokwas "Moje nazwisko nie brzmi Aminokwas ale gdybyś przypadkiem nie zauważył ja nie piszę pod pomarańczowym nickiem tylko czarnym... taka MAŁA finezyjna róznica" Faktycznie! Jak mogłem jej nie zauważyć. ;)

IMO, te insynuacje pod moim adresem są szyte grubymi nićmi, bo niby o czym ma świadczyć fakt, że kliknełam na ten temat poza faktem, że byłam ciekawa, kto chce kogoś znowu uświadamiać, nauczać i nawracać? :)

Gość IMO13855
Lucyno - ja przecież nie sugeruję, że chciałaś sprawdzić, czy nie padła Twoja ksywka. Za kogo Ty mnie masz? :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucyno umów się ze mną. :classic_cool:

IMO kopiuj wklej opanowałeś do perfekcji.... Pomarańczowo....to tak brak odwagi sugeruje.. Bawcie się dobrze

Gość IMO13855
Lucy Windsor "IMO, pod tym względem bez zmian, CZYLI za prowokatora Cie mam" Lucyno - darzę Cię niewinną sympatią, a Ty ranisz moje uczucia... Aminokwas "Pomarańczowo....to tak brak odwagi sugeruje.." Chciałbym wykrzesać z siebie wystarczająco dużo odwagi, aby móc pod stałą ksywką pisać na anonimowym forum internetowym. :classic_cool:

"Lucyno - darzę Cię niewinną sympatią, a Ty ranisz moje uczucia..." no widzisz, sprowokowałam Cię do podwyższenia wartości swoich akcji - w końcu darzenie sympatia zobowiązuje i należy nieporozumienia wyjaśniać, jak to dzięki mnie w zamieszczonym powyżej cytacie uczyniłeś ;-)

Gość IMO13855
Lucyno - powiem wprost, bo widzę, że nie rozumiesz (bądź nie chcesz zrozumieć) - zostańmy przyjaciółmi. :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucyno - Ty i ja pasujemy do siebie jak Szczeruś do Sukienki. :P

Gość IMO13855
Albo do czizas. :classic_cool:

Gość IMO13855
IMO13855 "Lucyno - Ty i ja pasujemy do siebie jak Szczeruś do Sukienki." "Szczeruś do Sukienki"? Podszywie, to było wyjątkowo okrutne w stosunku do Lucyny. Bacz następnym razem na słowa, bo nawet ona ma uczucia. :P

Gość IMO13855
Lucy Windsor "o żesz, nawet mój mózg błyskawicy ma w tej chwili problem z detektowaniem podszywów" Zaufaj swojej intuicji. Wszakże dzięki niej, znajdujesz się na tym temacie. :P "no skoro Ty masz, to ja tym bardziej" Zaskoczenie jest obustronne. ;)