Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bywam na tym forum ale

Kobiety z kafe to desperatki.

Polecane posty

"lusiu o ogonach mówię nie ogoniskach i nie ogonusiach" Robisz się wybredna, to moze i dobrze, o ile nie ma zelzenosci ze spadajacym libido ;-) "W tym akurat wypadku, konsekwencją Twego "niemartwienia się", są pewne wierszyki" No i tonący wierszyków się chwyta skoro wszystkie inne metody zawiodły :P "Tyle lat PRZED MOIM URODZENIEM dawała sobie radę, to poradzi sobie i teraz" :D

Czemu? Tyle lat PRZED MOIM URODZENIEM dawała sobie radę, to poradzi sobie i teraz. właśnie a i przy okazji z dobrego serca to i maluchowi imo pieluszkę zmienię :P bo umiem:P .... Nie wiem czy dałaby radę, wszakże filigranowa z niej panienka, a przy próbie ratunku musiałaby się urobić po same łokcie. a to już było niesmaczne uważaj bo zaraz będziesz nas PRZEPRASZAŁ :P

nie demonizuj lusia na szczęście twoje łokcie nie mają 2 cm jak łapki imo

ps. tfu nie łapki tylko inne różne członki:P

Gość IMO13855
ike "właśnie a i przy okazji z dobrego serca to i maluchowi imo pieluszkę zmienię bo umiem" Wnuki...te dzisiejsze dzieci tak późno się uczą same. :classic_cool: "a to już było niesmaczne" Lucy Windsor "...a fuj" Coś mi mówi, że wasze umysły powędrowały w kierunku południowym. :P No dobra skoro już tam jesteśmy, to zwrócę Wam na coś uwagę. Czemu ginekolog nie zalicza się do zawodów szkodliwych? Wszakże kilka wizyt Ike i wcześniejsza renta gwarantowana. :classic_cool:

Wszakże kilka wizyt Ike i wcześniejsza renta gwarantowana. zawał serca ze zbyt wielu orgazmów?:P

"właśnie a i przy okazji z dobrego serca to i maluchowi imo pieluszkę zmienię bo umiem" Wnuki...te dzisiejsze dzieci tak późno się uczą same. one w odróżnieniu do ciebie nie noszą pieluch aż do liceum:P

Gość IMO13855
ike "zawał serca ze zbyt wielu orgazmów?" Mąż musi być strasznie niezadowolony z Twoich wizyt u Specjalisty do Spraw Podwozia. No ale biorąc pod uwagę, że faceci w związkach przeważnie są parę lat starsi, to kto by słuchał ramola. :P Specjalista także pewnie nie jest zadowolony, przecież jakby chciał zostać górnikiem, to świadomie poszedłby pracować do kopalni. :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "one w odróżnieniu do ciebie nie noszą pieluch aż do liceum" To przez traumę. Pamiętasz...to ta wynikła od treningu z wiadrem. :P

Mąż musi być strasznie niezadowolony z Twoich wizyt u Specjalisty do Spraw Podwozia. No ale biorąc pod uwagę, że faceci w związkach przeważnie są parę lat starsi, to kto by słuchał ramola. niii jest młodszy inaczej musiałby już być niezadowolony zza światów:P Specjalista także pewnie nie jest zadowolony, przecież jakby chciał zostać górnikiem, to świadomie poszedłby pracować do kopalni. mój specjalista nie jest krasnalem , imo także wszystko gra;) nie mierz go swoją miarą:P :P

To przez traumę. Pamiętasz...to ta wynikła od treningu z wiadrem. chyba aneci!!! u mnie wciąż wisi tabliczka" krasnalom wstęp surowo wzbroniony!" :P

Gość IMO13855
ike "niii jest młodszy inaczej musiałby już być niezadowolony zza światów" Chryste! Biorąc pod uwagę, sprawność seksualną (a raczej chęci), to mogłabyś być jego babką! Wstydź się! :D "mój specjalista nie jest krasnalem , imo także wszystko gra nie mierz go swoją miarą" Mówisz, że wszystko gra? Teraz wiem skąd ten popyt na "wakacje" w Kenii - mają tam po prostu bardziej "kompetentną" służbę zdrowia. :P

je" w Kenii - mają tam po prostu bardziej "kompetentną" służbę zdrowia. z doświadczenia własnego piszesz?:P ale siedzieć po tych wakacjach już możesz?:P

Gość IMO13855
ike "u mnie wciąż wisi tabliczka" krasnalom wstęp surowo wzbroniony!" "Niezastosowanie się do polecenia, grozi śmiercią" Zgubi się biedak i padnie z głodu. Śmierć głodowa w bułce, cóż za ironia! ;)

Gość IMO13855
ike "ale siedzieć po tych wakacjach już możesz?" Bardziej interesujące pytanie brzmi - "Czemu TY siedzieć MOŻESZ?" :P

Zgubi się biedak i padnie z głodu. Śmierć głodowa w bułce, cóż za ironia! to po co lezie z tymi swoimi 2 centymetrami?:P

- "Czemu TY siedzieć MOŻESZ?" dlatego, że ja wakacje spędzałam w szuflandii:P

Gość IMO13855
ike "to po co lezie z tymi swoimi 2 centymetrami?" Nikt nie przestrzegł, że jak spuści (tutaj widzę już ucieszoną, zboczoną gębę) do środka, to nie da rady przy pomocy małego czekanika wydostać się na zewnątrz. :P

Gość IMO13855
ike "dlatego, że ja wakacje spędzałam w szuflandii" Cóż za HIPOKRYZJA! Inne Krasnale dobre, tylko JEDEN be! :P

Nikt nie przestrzegł, że jak spuści (tutaj widzę już ucieszoną, zboczoną gębę) masz lusterko w monitorze??!!!

Gość IMO13855
ike "masz lusterko w monitorze??!!!" Przecież nie powiedziałem "ładną, inteligentną buzię". :classic_cool:

Cóż za HIPOKRYZJA! Inne Krasnale dobre, tylko JEDEN be! bo inne wiedzą jak dobrze przeprosić kobietę! tylko jeden wiecznie się gubi i jest w ogóle jakiś niemogętny:P

Gość IMO13855
ike "bo inne wiedzą jak dobrze przeprosić kobietę!" Nie wiedziałem, że WHO to Krasnal! :P

Nie wiedziałem, że WHO to Krasnal! :D:D:D no nie mów , że jak się wzajemnie przepraszaliście to też się zgubiłeś !!:D

Gość IMO13855
ike "no nie mów , że jak się wzajemnie przepraszaliście to też się zgubiłeś!!" Ja to "TEŻ"?! Nawet nie wnikam co robiliście (Twej "kobiecości" także nie śmiem podważać), że przy przepraszaniu Ty W NIM się GUBIŁAŚ! ;)

Ja to "TEŻ"?! Nawet nie wnikam co robiliście (Twej "kobiecości" także nie śmiem podważać), że przy przepraszaniu Ty W NIM się GUBIŁAŚ! oj tam jesteś po prostu zazdrosny, że nie chcę zgubić się w tobie :P

Gość IMO13855
ike "oj tam jesteś po prostu zazdrosny, że nie chcę zgubić się w tobie" Dramatyzujesz. Wystarczy, że wbiję Ci nóż w plecy i już jest prolog do zagubienia się. :P

Gość hahaha ike zastapila
wielkiego ZSa knypkiem no popatrzcie ludzie do czego to doszlo , staczasz sie kobieto czyzby poczatki menopauzy? :classic_cool:🖐️

Dramatyzujesz. Wystarczy, że wbiję Ci nóż w plecy i już jest prolog do zagubienia się. to, że bardzo lubisz o wiele starsze to widać :P ale , że gustujesz w denatkach..............:P