Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bywam na tym forum ale

Kobiety z kafe to desperatki.

Polecane posty

To jakieś Afrykańskie przysłowie? W takim razie cieszę się, że dzielisz się z nami ich kulturą. od razu wracają wspomnienia ?:P

Po co Wam jakieś wczasy, choćby i afrykańskie, skoro wystarczy jeden zdesperowany topik i kilka godzin odpoczynku od zycia rodzinnego jak znalazł :)

Gość IMO13855
ike "( swoją drogą będę miała traumę do końca moich dni- dobrze, że to już niewiele )" Pomyślmy: jedna wizyta u ginekologa na rok, czyli jeden wyjazd do Afryki w ciągu 12 miesięcy...przez Twoje dorosłe życie, to by dało...o rany!! Nic dziwnego, że masz traumę. :classic_cool:

pisząc o życiu rodzinnym masz lusiu na mysli i zaniedbania wobec siostry:P?

Gość IMO13855
ike "od razu wracają wspomnienia ?" Co nie? :classic_cool:

Pomyślmy: jedna wizyta u ginekologa na rok, no i się wydało!! nie dość, że krasnal to jeszcze i ginekolog! teraz już rozumiem twoją afrykańską pasję:P

Ike :D nie miałam, ale skoro to pozwoli ukoić IMOwe rozczarowanie tym zyciem, to niech tam się oddaje wczasowaniu ;-)

Gość IMO13855
ike "nie dość, że krasnal to jeszcze i ginekolog! teraz już rozumiem twoją afrykańską pasję" Teraz rozumiesz, moje współczucie związane z zawodem i Twymi niechybnymi wizytami. :P

Co nie? nie:P wystarczy mi trauma po tobie :P

moje współczucie związane z zawodem i Twymi niechybnymi wizytami. no tak wyśmiany ginekolog to żadna przyjemność :P:P:P

Gość IMO13855
ike "wystarczy mi trauma po tobie" Nawet nie zapraszałaś! Czyżby to jakieś marzenia? Ike - mierz siły na zamiary, szczególnie w Twoim wieku. :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "no tak wyśmiany ginekolog to żadna przyjemność" Nie dość, że wyśmiany, to jeszcze jakie koszta! Trzeba przecież kupić odpowiednio większe narzędzia na przyszłe wizyty. :P

Nawet nie zapraszałaś! to ja miałam cię zapraszać między twoje własne uda? może jeszcze mam zapraszać twoją rękę do twoich 2 cm?

Nie dość, że wyśmiany, to jeszcze jakie koszta! Trzeba przecież kupić odpowiednio większe narzędzia na przyszłe wizyty. mówisz o pompce do tych 2 cm?:P w sumie to rzeczywiście mógłbyś zainwestować :P

Gość IMO13855
ike "to ja miałam cię zapraszać między twoje własne uda?" Rany to jednak prawda, że kobiety z wiekiem zaczynają myśleć o jednym. Dobrze, że mąż już jest bezpieczny w swojej andropauzie. :P

to ty masz męża ?:P nie wiedziałam , że lubisz chłopców to juz wiem skąd twoja sympatia do aneci rzeczywiście z przodu przypomina faceta:P

Gość IMO13855
ike "mówisz o pompce do tych 2 cm?" Moja droga! Ginekolog nie zajmuje się Twoją łechtaczką! :P "w sumie to rzeczywiście mógłbyś zainwestować" Już kupiłem butlę z tlenem i strój płetwonurka. ;)

Gość IMO13855
ike "to ty masz męża ? nie wiedziałam , że lubisz chłopców" To nie stawia Cię w dobrym świetle, ale podejrzewałem, że tak będzie. :classic_cool: "to juz wiem skąd twoja sympatia do aneci rzeczywiście z przodu przypomina faceta" No to już mam DWIE ulubione "samice". :P

i strój płetwonurka. nie mów:D na stoisku z ubrankami dla kena ?:D

No to już mam DWIE ulubione "samice". lusia też sie załapała?:P

Gość IMO13855
ike "na stoisku z ubrankami dla kena ?" Jeśli patrząc na proporcje, to mogłoby Ci się tak wydawać. No ale Ty jesteś "wyjątkowa" - wszakże na forum płytkich samic, Ty jedna GŁĘBIĄ wręcz szokujesz. :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "lusia też sie załapała?" Dziwne muszą być Twoje upodobania, skoro mieszasz w to siostrzyczkę. :P

moje upodobania? przecież to nie moja siostrzyczka:P idę sobie GŁĘBOKO spać :P bo zaraz tlen ci się skończy:P z wrażenia:P

Gość IMO13855
Tylko nie zaśnij na ręce, bi Ci palce zdrętwieją. :P 🖐️

Gość IMO13855
Ale jej dojebałem :classic_cool:

Gość rybiki to najgorsze powtory
ameryki nikt nie odkrył ,może nie wszystkie ale 95% to napewno

Gość najgorsze są te co tu kisza
pipy codziennie :O