Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastko25

nie ma nic śmieszniejszego niż blondynka z kruczoczarnymi brwiami :D

Polecane posty

Gość ciastko25

łahaahahah! :D

Gość Ciccholina
one tez miała kruczoczarne

Gość ja mam tzweluu
i co w zwiazku z powyzszym?

Gość mnie sie wydaje ,ze gorzej jak
blondynka ma jasnoswinskie brwi lub jak ich w ogole nie ma .Wszystko zalezy od karnacji i odcienia wlosow , czasami ciemna oprawa i blond wyglada smakowicie , do tego lekko oliwkowa cera :-)

skoro masz naturalnie ciemne brwi to taka z ciebie blondynka jak z koziej dupy traba.. farbujesz poprostu, tak czy siak ciemne, wrecz czarne brwi nie pasuja do blond wlosow

Gość zielony bębenek
też mi się takie karykatury nie podobają, brąz, nawet ciemny, ale te czarne brwi jak nasza miss niektóre nawet mają platynę na głowie graniczącą z siwizną

Gość unikalambym pekajacych
lady love ty jestes z koziej dupy traba :O znalam blondynki naturalne z ciemnymi brwiami, sama mam wlsy jasniutki braz ale brwi mam czarne, wiec to nie regula ze kolor brwi i wlosow musi byc taki sam :O

Gość takie raciczki
ciemny brąz tak, ale nie czerń

Gość zgadzam sie z poprzednia
wypowiedzia . A blondynki z ciemna oprawa sa ladniejsze od tych z bardzo jasna .

tzn, zgadzam sie z ,,unikalabym pekajacych ,,

niby niebeskie oczy sa domena blondynek , ale blondynki z ciemnymi oczami wygladaja bardzo ladnie . Podobnie brunetki z niebeiskimi. A co do oprawy to dlaczego te jasne blondynki z jasna oprawa ja regularnie przyciemniaja? Dlaczego maluja rzesy ? Przyciemniaja brwi ? Lady love malujesz rzesy na kolor ciemniejszy niz masz ??? Jesli tak to dlaczego ? :-DPozostaw jasne , choc sama wiesz ,ze przyciemnione wygladaja lepiej :-D

Lady Love dlaczego masz umalowane rzesy na czarno ? :-D Hahahaa

po pierwsze, jak sam widzisz moje oczy sa brazowe- mimo iz jestem naturalna blondynka, rzesy chcesz czy nie sa naturalnie czarne, nie brazowe tylko czarne, bez roznicy czy wyjde wymalowana czy nie. sorry jest roznica rzesy wydaja sie byc grubsze i dluzsze, ale kolor jest ten sam dlatego je podkreslam tuszem

no wlasnie , wiec potwierdzasz teze ,ze nie trzeba miec jasna oprawe i jasne wlosy . Mozna miec ciemne brwi , ciemne rzesy , ciemne oczy , a byc blondynka.

ale fakt kruczoczarna oprawa i platynowy blond, widac ze malowany nie wyglada dobrze , a jesli jeszcze brwi sa szerokie u Borata ...

no to ci mowie, mam kruczoczarne brwi a wlosow nie mam czarnych. naturalnie tak mam, i co, nie mogla matka natura? a mogla :D nic nie musze robic z brwiami dzieki temu oprocz regulowania :classic_cool:

znalam jedna dziewczyne ktora miala jasny bardzo blond, moze nie platyna ale bardzo jasny, a brwi miala prawie tak ciemne jak ja mam. i byla naturalna blondynka i brwi nie przyciemniala.

Gość chodzi lisek i chędoży
albo jacyś nawaleni w trzy dupy albo jakieś intelektualne zjeby tutaj siedzą czy wy odróżniacie brwi od rzęs i brwi od tęczówki oka? sorry, ale taki stwór jak blondyna z kruczoczarnymi brwiami to się jeszcze nie urodził

pozatym ogolnie nie podobaja mi sie ciemne dziewczyny zjarane z solarium np o farbowanych blond wlosach z czarnymi brwiami.. a tak wlasnie wyobrazilam sobie dziewczyne ktora pisala ze jest z cieplych krajow ja tez w cieplych krajach mieszkam i chcac nie chcac nie bede miala mega brazowej skory chyba ze po solarium.. osobiscie nie znam zadnej blondynki ktora by sie na sloncu zjarala na mulatke ( solarium to juz troche inna sprawa )

taaa juz w to uwieze ze bardzo jasna naturalna blondynka bedzie miala mega ciemne brwi rowniez naturalne.. chyba ze mowisz o wlosach lonowych :P daj spokoj.. widocznie miala rozjasniane wlosy czy cos, takie osobniki sie nie zdazaja

wierzyc nie musisz, to moja kumpela z podstawowki i wiem, ze tak miala naturanie. i przeciez pisze ze nie miala kruczoczarnych ale bardzo ciemne, do tego jasny blond wlosy. tak latwo wam uwierzyc w ciemna karnacje do blond wlosow bo jest to mozliwe a w ciemna oprawe oczu jasnej blondynki juz nie? hahah:D

Gość zalezy czy mowimy o bardzo
jasnych blondynkach czy o ciemniejszych . badz co badz sredni blond i ciemny blond to jednak tez blond. A te dziewczyny zazwyczaj maja ciemniejsza karnacje niz te bardzo jasne , ciemniejsza oprawe oczu , mocniej i szybciej sie opalaja .

a no wlasnie, ty nie znasz. a moja dobra kumpela ma ladna, ciemna skore, a jest blondynka dosc jasna, i co?

w ciemna oprawe oczu akurat uwiezyc moge bo sama taka posiadam na praktykach w szkole uczono mnie czegos innego, widocznie to taki osobnik jak jeden na milion

ciemne to i ja mam, ale zdaje się, że wyraźnie masz napisane w tytule tematu: kruczczarne brwi :/ o ja Cię pieprzę, już nawet umiejętność czytania to wyczyn

nie wklejaj przykładów, bo to i tak nic nie da będą się kłócić o odcień skóry, rzęsy, łatwość opalania i kolor włosów łonowych, a za chuja wafla nie pojmą, że tutaj chodziło o proste zestawienie blond włosy, hebanowe brwi ten naród już dogorywa

Gość zalezy czy mowimy o bardzo
Lady Love wspomnialas o lonowych wlosach . podobno jasne blondynki maja tez jesniejsze lonowe . Ale podobno brzydkie - kumpel mi mowil . Wiec wszystkie lasne blondynki z ciemnymi lonowymi nie sa prawdziwymi blondynkami :-P :-D A tak na serio , to prwada ,ze tak maja i to prawda ze jasne lonowe sa brzydkie