Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

Gość motorolka30
Zobaczymy jak to bedzie, chyba sie wreszcie uda zdac ....hmmm, -optymistka ;-) Głowa mnie boli.... zabieram się za kolację, moj pojechał po małego do teściów, denerwował mnie oczywiście jak jechalismy bo on przecież najlepiej jeździ i wszystko wie ..... ;-) P.S. zauważyłam ,że niektóre osoby spania nie mają hihihih, pewnie całą noc myslała co By mi tu dowalić i ok 4 nadeszło olśnienie ha ha ha

Gość annadaniela1
niegdzie nie poszłam ,nie chce mi sie :( jak mieliscie swoja wpłate to super my to bysmy musieli całosc brac oj byłoby ciezko życie tak drozeje a pensje takie same ..oby mniejsze bo i tak bywa ,tu gdzie ja mieszkam to mieszkanie 3 pokoje to 300 tys albo i lepiej , ja z moim mężem nie lubie jezdzic on mi zwraca uwage ciągle i nawet czasem mam ochote go w pape strrzelic :) wczoraj przyczepił sie ze wyrzuciłam juz wycisnietą paste do zębow ( fakt moze by ze dwa razy sie dało wycisnąc ale nowa juz kupiona ..) ale jak warknął na mnie ze nie oszczedzam .....bo teraz mamy brak kasy i czepia sie drobiazgow (( na drugi raz bede wyciskac do upadłego hi hi mówią ze pieniadze do szczescia nie potrzebne ,,,,,,a tu o paste do zebow mozna sie pokłocic :( dzis mojego chłopa jeszcze nie widziałam ma fuche:) on mi nie pozwala siedziec na kompie przy nim nie siadam bo potem klepie .....czasem sie zastanawiam co w nim jest dobrego eh he te życie jakies nudne

Gość annadaniela1
moja cora ciagle dokucz młodemu i on wiecznie pjeje.....az mi cisnienie podniesli ...musze sie za nich wziac bo oszaleje zara spadam

"Motorolka tak wnerwiłas Uboga.." Nie ten poziom..nieintelekt. :P :P :P Polecam polskie czcionki.. :D ..Ale może.. jak się (kiedyś) podciągnieeee.. :P :p :P

Gość motorolka30
LA LA LA ;-) taki dziś był piekny słoneczny dzień :-) .... i to by było na tyle -bo złych ludzi lepiej omijac z daleka ha ha ha .....i to cały komentarz na jaki mnie stać dla dziwadeł- od tej pory to traktuje jak powietrze i nawet nie bedę zwracała uwagi a nawet nie zamierzam czytać ..... stale w kółko bla ,bla bla ..... SWOJĄ DROGA CIEKAWE DO CZEGO SIĘ JESZCZE POSUNIE ILE NICKOW WYMYSLI SOBIE NOWYCH ŻEBY SIĘ WYKAZAĆ :-) HMMM :-)...MAM TO W SUMIE W ...."SŁONECZKU"

Gość motorolka30
annadaniela ,u nas w czasie kiedy ja kupowałam mieszkanie to 60m kosztowało 70-75 tysięcy , zależy kto jak sobie cenił ...u nas było wszystko do remontu od zera totalnie! Więc i na to trzeba było wywalić trochę kaski ...no ale jak sie wejdzie do niewykończonego to niestety potem zawsze brak kasy i trudno się urządzić, dlatego wolałam zrobic wszystko za jednym zamachem, po za tym moj brat nam wszystko zrobił sam za darmo bo się zajmował budowlanką -to duża pomoc była bo ekipy sobie liczą....moja mama akurat sprzedała duży dom rodzinny to nam tez troszkę finansowo pomogła -wiadomo kasa ,kasa, kasa.... pieniądze szczęścia nie dają ale do szczęścia jednak sa potrzebne...choć jak brak zdrowia to nawet największa kasa nie cieszy i nie przyda się :-( wybierając między kasą a zdrowiem własnej rodziny-zawsze wybrałabym zdrówko :-) zwłaszcza dziecka !

Gość motorolka30
widzę, ze masz takie skłonności jak ja z ta pastą - hehehe, tez tak bywa , że coś wyrzucam bo jest nowe już kupione ;-) moj też skrzeczy , że marnotrastwo :-) ile razy coś z lodówki wyrzuciłam żeby nie widział bo potem słucham,jak to u nas się kasy nie szanuje ... wrrrr hehehehe Własnie wyszłam z wanny-zrobiłam sobie pianke ful wypas ;-), nakupiłam słodkości -pojem sobie na noc trochę a od jutra dietka bo mi 4 kg przybyło aaaaaaa!! Co do diety ..pisałas ,że też Ci się utyło, ja mam taką dietę ze w 3-4 tygodnie polecisz z wagi pieknie ,tylko mus to wyrtwac i jeść to co wolno .... no właśnie i tu zaczynaja się schodki hehehe ale ja wazyłam latem 48kg po tej diecie i to bez ćwiczeń - leń jestem ;-), teraz trzeba bedzie się znów za siebie zabrać bo to źle wróży ....a czekoladki już na mnie czekają wystrojone w piekne złotka ;-) znikam na dzisiaj , dobrej nocki :-)

Gość zygzaczekkk
Motorolka30 /// nie zawracaj sobie głowy nawet, szkoda się przejmować -fajnie to ujęłaś "dziwadłami " czytam od 2 dni tą stronę i wywnioskowałam że ta pani "uboga ale krewna" to powinna na innym temacie się wypowiadać " nie mam nic do powiedzenia ale pisze bo się nudzę" -proponuje poszukać podobnego tematu. Pozdrawiam, dziękuję .....zajrZę tu jeszcze /

Gość BartSimson
Proponuję tą "UBOGĄ wspomóc finansowo - może jak nie bedzie uboga to się zajmnie czyms pożytecznym ? ? ? Może tak by na spacer się wybrała i pooddychała jesiennym powietrzem bo stare panny -zgredleją nam w polsce okropnie i są nie do wytrzymania a my na tym cierpimy potem bo a nuż taka zaprzyjaźni się z naszą zoną i ją będzie buntowała tak tak "akysz stąd pani uboga i na szczęscie nie nasza krewna

Gość prezez pgr-u
Uboga ale krewna- aaaa feeeee , aaaa feeee, aaaaa feeee co to za babsztyl UPIERDLIWY ..... takich kobiet nalezy unikac jak ognia :-)

Gość motorolka30
Uboga Ale Krewna- przepraszam Cię.... Wcale tak o Tobie nie myślę, to tylko z zazdrości... No wiesz, jestem prymitywnym, zagonionym, nieatrakcyjnym babskiem, służącą swojej rodziny, która tak naprawdę ma mnie za popychadło :( Nie mogę znieść, że ktoś jest lepszy ode mnie. Bardziej inteligentny, bez balastu jaki stanowi moja, nieudana, patologiczna "rodzinka".. Przegrałam życie :(

Gość motorolka30
BartSimson- dobrze gadasz, za te słowa zrobię Ci obciąg z połykiem, bo Twoja stara na pewno już Ci się znudziła

"Uboga Ale Krewna- przepraszam Cię.... Wcale tak o Tobie nie myślę, to tylko z zazdrości... No wiesz, jestem prymitywnym, zagonionym, nieatrakcyjnym babskiem, służącą swojej rodziny, która tak naprawdę ma mnie za popychadło Nie mogę znieść, że ktoś jest lepszy ode mnie. Bardziej inteligentny, bez balastu jaki stanowi moja, nieudana, patologiczna "rodzinka".. Przegrałam życie" "BartSimson- dobrze gadasz, za te słowa zrobię Ci obciąg z połykiem, bo Twoja stara na pewno już Ci się znudziła" Uboga jaka Ty jesteś prymitywna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty babo wredna-podszyłaś się pod moj nick !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już jest żenada i świadczy o Tobie ................... żal mi Cię- jaka Ty musisz być samotna i zgorzkniała, może idź do psychiatry ,.moze jeszcze są szanse wyleczenia a jak nie to pozostaje tylko Bioenergoterapeuta ..... cuda się czasem zdarzają hehehehe Pozdrawiam "motorolka30" anna daniella -pewno tu już nie popiszemy bo ten babsztyl nam się wcina i bedzie się podszywał pod moj nick, podaj meila to się odezwę, bo fajnie mi się z Tobą pisało , pozdrawiam Cię:-)

bart simson----- przepraszam Cię za tą wredną babę - UIBOGA ALE KREWNA -PODSZYWA SIE POD CZYJŚ NICK-------- PEWNIE MI POZAZDROŚCIŁA NICKA BO JEJ FAKTYCZNIE BEZNADZIEJNY- JESTEŚ UBOGA OBLEŚNA I LODA Z POŁYKANIEM TO PEWNO TY BYS CHĘTNIE KOMUŚ ZROBIŁA ..... TYLKO BNIEDULKO NIE MASZ ZAPEWNE KOMU BO FACECI NIE DAJĄ BYLE KOMU - MASZ PECHA :-) POZDRAWIAM -TWOJA ULUIBIENICA "motorolka30 TERAZ JUŻ aniulka0909------ HEEHEHEHE, przykro mi już się nie podszyjesz żmijo Ty jedna -uboga w przyzwoitość i wychowanie z obyciem ->żal>

Gość poranny promyczek
uboga- słabo...... dno totalne , pomysl nad soba i swoim zachowaniem dziewczyno....

Gość poranny promyczek
jeśli można ,chciałam pomarudzić :-), własnie dzis się dowiedziałam ,ze będą u nas zwolnienia ,mąz pracuje tylko dorywczo, nawet nie chcę myśleć co byłoby gdybym ja straciła pracę, w zasadzie utrzymuję naszą rodzinkę :-( ech, co się dzieje z Ta polską??? Ceny w górę, wypłaty stoją w miejscu- jak tak dalej będzie to wszyscy bedziemy musieli iść żebrać na ulicę .... Do tego złapałam zapalenie gardła , matko ,dlaczego tak zawsze musi być pod górkę ???

Gość BartSimson
Moja żona mi wystarczy , kocham ją i nie szukam przygód, więc sobie "uboga" takie propozycje składaj pod latarnią -tam gdzie stoisz co wieczór ...... kobiecie nie wypada, nie wypada..... nie pluj jadem kobieto..... za podszycie sie pod nika motorolki to powinnaś zostać zablokowana na tym forum. tyle w tej kwestii, żegnam .....andrzej/

annadaniella- zaczerniłam się ,więc może jednak sobie popiszemy :-) tutaj jeszcze :-) teraz zobacz jaka ta uboga wredna baba???? Nie popuściła, musiała się podszyć, jeju..... dla mnie to chore- podszyć się i wypisywać takie rzeczy !!!!! W życiu bym Cię uboga nie przeprosiła !!!!!!!!!!!!!!! Nie zasługujesz nawet na to żeby w Twoją strone splunąć Ok- wygrałaś.... miałam nie pisac już nic do Ciebie a Ty jednak znalazłaś sposób żebym to zrobiła!! za to teraz się na Ciebie wypinam i pisz do woli a ja nawet nie bedę czytała Twoich wypocin- wredna, zaklamana, złośliwa - zgredzie jeden.....podaj konto to ci przeleję gotóweczki trochę na dobrego psychiatrę - bo pałam do Ciebie wielkim współczuciem

tak dla formalności jeszcze- motorolka30- zmieniła nicka na aniulka0909 bo uboga ale krewna sie pod moj nik podszyła i wypisywała głupoty szkoda że ten babsztyl nie wie,że można dojśc po numerze komputera kto skąd pisze- hmmmm, lepiej żeby się o tym nigdy nie przekonała :-)

Gość annadaniela1
hm z ciekawosci weszlam teraz poczytac bo odrazu zauwazylam ze ktos sie podszywa / oj brzydko:( szkoda by bylo zeby te forum sie rozsypalo ......

Gość annadaniela1
Aniulka (MOtorolka) no teraz sie nie przyzwyczaje hm podbalo mi sie motorolka he he troche emocji bylo / wiedzialam ze sie wsciekniesz ! / ogladam komedie na tv i moze dotrwam na horror ma byc po komedi ale watpie juz mi oczy sie zamykaja ,pa

Gość annadaniela1
własnie jestem po kłotni z męzem:( zaczeło sie od dzieci bo od rana kłocą sie o telewizor itp skonc6lo sie na mnie:( w tej chwili to sie trzese w sobie i musze to wyrzucic z siebie bo mnie trafi ....wiecie co czuje ...? jak bym mogla to b@ym zmienila to zycie moje .....to nie moj świat.płakac mi sie chce .....wogle nie pasujemy do siebie ......... przejdzie mi ten zal......ale to jest za czesto......kiedys bralam tebletki na uspokojenie ...ale powiedzialam dosc!!!!!!!! Nie bede sie faszerowac !!!!!!! No isa efekty pyskowka na całego.......ja jest osoba spokojna i wiem ze zasługuje na kogos wyrozumialego i wspierającego .... I co ja mam zrobic ....

Gość annadaniela1
na dodatek nie mam ani złotowki .....bo kasa sie skonczyła ....mąż zarabie nie najgorzej ( w sumie niewiem czy nie najgorzej bo nie starcza bez moich pieniedzy to wogle masakra) i ciagle pożyczam od rodzicow ale w tej chwili oni tez maja swoje wydatki i nie moge do nich pojsc .....a on co nauczył sie ze pożycze na " chleb " ja nie pale nie pije nigdzie nie chodze.....a on jak bylo ciut wiecej forsy to polecial samochod na kredyt wziac ....a ja glupia to podpisalam .....bo mial awansowac ...przyszedl kryzys .....i du.... Mial sprzedac auto ...nie zrobil tego ...rzucil palenie .....a teraz zaczol palic jak drogie ......kupil dzieciom gre xbox i tylko glupieja od tego ......ciagle prosze zeby ja odłaczyl ze to psuje mi syna ( ja nie pozwalam) pozwalalam i widze jak to psuje młody ciagle jeczy grac grac

Gość annadaniela1
poszedł sobie i dobrze nie chce na niego patrzec, ma fuche dzis jeszcze musi dokonczyc samochod tez kupil po to bo fuchy bedzie mogl robic ....a tu co zadna fucha no moze z jedna byla bo sam ie umie klijenta znalezc czeka za ktos mu położy na tacy tak jak teraz kolega go o ppmoc prosił...... A uwaza sie za super stolarza .......a w domu to mam tak ze wstyd nic mu sie nie chce ,,,,i jak prosze o cos to konczy sie gadka ze dzieci niszcza ze brudza itp i nie robi juz kupe lat nic w domu a to co jest to nie dokonczone,,,,,meble w kuchni maja 15 lat i sa do dzis nie wykonczone podloga na przedpokoju polozona 3 lata temu do dzis niema listew bo bokach progu w kuchni niema kilka lat, zmywarke zabudowywal 2 lata ha ha smieszne ale prawdziwe w szafir na przedpokoju wypadaj ciagle dzrzwi z szyn i ciagle sie wydziera na nas ze to my psujemy kretyn meble w pokoju zrobil sam z 10 lat temu i żygam na nie nic tam sie nie miesci wszystko jest tak jak przy jednym dziecku a urodzil sie syn ....i jest ciasno .......o szfki dla corki ciagle go prosze bo sie nie miesci z ciuchami pannica........i jak tu byc zadowolonym......nawet sprzatac mi sie nie chce bo nie widac za cnwile wszystko tak samo ....

..a ja dziś mam lekki stresik ;-) hmmmm Po za tym niedziel nie lubię:-(, nuda, nuda,nuda, własnie zrobiłam obiad ,w domu oczywiście bałagan ,choć wczoraj posprzątałam - no ale jak jedna osoba sprząta a dwie bałaganią to tak bywa :-) ech ,ech ..... annadaniella---- nie przejmuj sie, po burzy zawsze wychodzi słoneczko , ja też mam takie "loty" z moim ,że aż się dziwię jak my jeszcze razem wytrzymać możemy ,że się nie rozwiedliśmy do tej pory :-) ale potem to mija ,czarne myśli idą sobie daleko i znow jest fajnie ,takie życie.... czasem jest do dupy ...