Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on y va

k=Kobiety mają zbyt duże wymagania, stąd wielu samotnych mężczyzn

Polecane posty

Ależ wy panowie pierdolicie......Serio.... dbanie o dom i opieka nad dziećmi to nie jest "siedzenie na dupie".....Mój brat ma żonę, która nie pracuje. Mają dwójkę dzieci. Kto ma się tymi dziećmi zająć?????????????????

baldur, charakter to szerokie pojęcie. Zresztą, jaki charakter może mieć facet, który nic w życiu nie osiągnął? Albo ma wielkie kompleksy albo zbyt wysokie mniemanie o sobie i nie dopuszcza krytyki. Co innego, gdyby był męski i zdecydowany, przy okazji inteligentny i z poczuciem humoru, ale tacy zazwyczaj radzą sobie w życiu prędzej lub później. Praca w tym kraju jest, ale nie zawsze taka jaką byśmy chcieli.

Nie, nie mam i pieprze wasza pseudo nowoczesnosc jak i feministki. Zyje tak jak przystalo, proste. Dzieki temu dobrze wychowam dzieci poswiecajac im i sobie max czasu i jeszcze dla mexza bedzie go sporo. A wy sobie zapindrzajcie :)

W kręgu stereotypów to se porozmawiać można... Pomyślcie trochę szerzej, wbijcie sobie do łepetynek, że ludzie są RÓŻNI A tak pierdoląc utwierdzacie tylko tych niezdecydowanych względem wartości ("no, skoro wszyscy są materialistami i żyją sobie dobrze to czemu ja mam być inny?")

Niektorym babom komuny potrzeba. W mojej rodzinie nie slyszalem nigdy o kobiecie niepracujacej. Raz tylko sie taka trafila wujkowi to sie z nia rozwiodl i spokoj. Zawsze obie strony pracowaly.

Gość knknkkn
nox niedawno obrazalas kobiety chcace dzieci i na dodatek twierdzilas ze ty dzieci mec nie bedziesz:o

Noxelio, a czy nie martwisz się, że kiedyś nie będzie Ci się z mężem układać i nie będziesz miała żadnych swoich pieniędzy? Nie lubisz mieć w portfelu swojej kasy? A jak będziesz chciała sobie kupić coś, a Twój mąż stwierdzi, że nie jest Ci to potrzebne?:( Jakbyś miała swoje pieniądze, to byś sobie po prostu poszła do sklepu i kupiła, a tak będziesz musiała przystać na jego widzimisię.

Bo tu narzekają frajerzy, którzy nie wiedzą, co to znaczy DZIECKO.....To zajebiście ciężka praca. I życzę każdemu frajerowi, który myśli, że kobieta "siedzi na dupie", żeby spróbował przez tydzień zamienił się z kobietą dbającą o dom i rodzinę.... później pogadamy...

Dajcie spokój, kobieta która sama nie pracuje nie ma wysokich wymagań. No bo kończy się edukacja i nie ma jej kto utrzymać, więc gwałtowanie obniża progi ;) A co do pracy kobiet, to powinien być standard. Ciężko wyżyć z jednej pensji i jeszcze komuś kupić sukienkę. Ja nie mówię, że siedzenie przy dzieciach to nic takiego - to trudne zadanie. Ale wolałbym miec kobietę pracującą, nawet na pół etatu.

Gość nox kolejny prodzekt
jakiegos znudzonego bachora :O:O🖐️

Kiedys byli prawdziwi mezczyzni, a dzisiaj takie niedoroby leniwe :o A kobieta ma dzieci miec i jeszcze zapieprzac i najlepiej dom obrobic i obiadek gotowac. Nic z tego, moj mnie szanuje i wie oraz rozumie 🖐️

Nom mam popierrdolona rodzinke, jednak z innego wzgledu. Co jak co, ale fakt, ze wszystkie kobiety z mojej rodziny to kobiety sukcesu mnie zadowala. Nie ma bumelanctwa. Noxa twoja rodzinka jednak jest bardziej popierrdolona bo choduja w niej worki na sperme, uposledzone spolecznie. Kim ty jestes ze trzeba cie oszczedzac? Nie moglabys reklamowac kosmetykow, byc kosmetyczka, ekspedientka, lub opiekunka srodowiskowa? Zapracowalabys sie na smierc?

Gość mentaI cut
Beliar zastanów się nad swoim zdaniem "Wszystko co masz zawdzieczas swojemu ksieciu z bajki i wlasnie dlatego jestes od niego w 100% zalezna. Jak by cie wywalil z domu to nie masz nic, idziesz do przytulku. Kobieta, ktora bierze swoje zycie w swoje rece ma bezpieczniejsza przyszlosc, niezaleznie od tego co by sie dzialo." jeśli kobieta ma polegać wyłącznie na facecie to siłą rzeczy musi szukać odpowiedzialnego, dobrego, uczciwego, zaradnego. tak? tak. i co, to nie jest dobre?

Ale ja nie bede uslugiwac jakims pomylenca, poza tym nie moge pracowac i juz. A moj facet ma firme, sami so bie sa szefami i nie narzeka, nie zazdrosci, robi swoje i ma jeszcze sporo czasu a kasa niezla. Tak mi przykro ze faceci z twojej rodzinki musieli zagonic do roboty kobietki, bo sami sa gownem 🖐️

Beliar nie wkurwiaj mnie,..... Serio...... Ty chyba nie wiesz ile uwagi i czasu trzeba poświęcić dziecku...Ty się ciesz , kiedy kobieta zgodzi się na wychowywanie Twoich dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo Ty pójdziesz do roboty, wieczorem chwilę się pobawisz z pociechą, wypijesz piwko i zadowolony jesteś.....JESTEM KURWA OJCEM................

Gość nox idz w pizdu stad
dzieciaku bo twoich bajek nie da sie czytac 🖐️ przyszla pora by dac dupy prezesowi firmy wiec wypierdalaj 🖐️

kobieta ma urodzic, wychowac, nauczyc wszystkiego, ogarniac i jeszcze moze zapieprzac? myslenie dzisiejszych pseudo facetow, gownien pierdolonych jak ja takich nienawidze. i dziekuje Bogu, ze trafilam na jednego z nielicznych.

nie moge i ciesze sie z tego. nie gardze, ale troche sie dziwie. jesli kobieta jest sama, to ok. ale pracujaca matka 5 dzieci, a znam taka... zero czasu dla siebie, dzieci samopas, dom zapuszczony a maz zarabia najnizsza krajowa. TRZEBA MYSLEC.

kazdy cie kojarzy tutaj bajkopisarko 🖐️

Lomu, wszystko sie da pogodzic. Tata zmywa, pracuje, sprzata, pierze itp. Mama pracuje, opiekuje sie dzieckiem, gotuje itp. I nie wyzywaj tu nikogo od frajerow, bo sam zanosisz sie na jelenia nieziemskiego. Dziecko wymaga pracy, ale to nie powod, zeby nie robic niczego poza tym. Wiem cos o tym bo jeszcze nie tak dawno urodzil sie moj brat. Tyle tylko ze moj stary nic przy nim nie robil. Gdyby jednak robil to zylo by sie latwo. Klucz do sukcesu to podzial obowiazkow, i kobieta wcale nie musi zwaniac sie z pracy i zostawac utrzymanka meza. Mental, no widze swoje zdanie i nie dostrzegam w nim nic dziwnego.

wygladasz jak dzieciak i piszesz jak dzieciak wiec wniosek sam sie nasuwa... pora spac jutro jest jeszcze szkola 🖐️

Ja widze, ze kobiety maja ZA MALE WYMAGANIA i dlatego pozniej koncza z jakimis palantami bawiac sie z nimi w dom. Jak sie ma duzo do zaofiarowania to i mozna duzo wymagac. Jesli chodzi o wybor przyszlego ojca dla dziecka, to selekcja jest bardzo ostra, w koncu chcesz jaknajlepiej dla dziecka.