Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamyczekpustynny

Czy mała czarna ze srebnnymi dodatkami może być na wesele?

Polecane posty

Gość kamyczekpustynny

Jak myślicie dziewczyny ???????????????

Gość fghjk
JAK NAJBARDZIEJ zawsze sa eleganckie i na topie

Ato zależy od panny młodej bo wiem że nie które sobie nie życzą czarnych kreacji ale jak dla mnie to może być:) ale jeśli swoim ubraniem masz wywołać niezadowolenie wielu osób to przemyśl to:)

Gość szafirek...
jesli te wesele jest jesienia albo zima to moim zdaniem pasuje jak najbardziej, bo na letnie imprezy bardziej mi pasuja jakies jasniejsze kreacje.

Gość fghjk
jezeli panna mloda nie zyczy sobie czarnych kreacji to niech zrezygnuje z gosci ,co za absurd

Gość przyszła_PM_25
dla mnie mała czarna jest zawsze na miejscu. Wystarczy tylko dobrać rozjaśniające, albo w zdecydowanym kolorze (czerwony, turkusowy) dodatki.

Gość szafirek...
wiecie co jak naprawde nie moge pojac tego, ze ktos moze byc tak durny, ze mu przeszkadza mala czarna u goscia. mala czarna jest zawsze elegancka i pasuje na kazda okazje.

Gość fghjk
na moim weselu duzo pan bylo w czarnych pieknych sukienkach, i wygladaly o niebo lepiej jak te pstre cyrkowe kiece "modnych dam"

chyba nie ma czegoś takiego, że panna młoda sobie czegoś nie zyczy na swoim weselu.. Jej "rzady" ograniczają się do organizacji ślubu i wesela", a jesli chodzi o ubiór gości, to powinna dac im wolna reke.. w innym przypadku bedzie to bardzo niegrzeczne.. Jednak, mówi się, że kolor czarny to kolor żałoby, ale to lezy w gestii i sumieniu gościa, nie panny młodej i to on decyduje, a raczej ona, czy załozy czarną sukienkę czy wybierze inny kolor. Ja osobiście raczej czarnej bym na wesele nie ubrała. Podobnie jak białej. Chociaż w tym wypadku myślę, że czerń jest juz bardziej na miejscu niż biel..

Gość kamyczekpustynny
Dzięki :) kiecka ma srebrny pasek z koralików i na ramionach tez są koraliki :) więc cała czarna nie jest :) co do upodobań młodej to nie wiem bo widziałam ją tylko 2 razy w życiu bo jej maż koleguje się z moim mężem więc nie wiem co ona chce , a czego nie a spytać to trochę głupio chyba :o co do dodatków np. czerwonych , turkusowych to trochę nie pasuje do tych srebrnych koralików :o Mam długie rude włosy więc może jakaś opaska na głowę co myślicie ?

Gość ERTZU
ZADNEJ OPASKI NA GLOWE-MASZ LADNE WLOSY I TO JEST WYSTARCZAJACA OZDOBA SPOKO BEDZIESZ LADNIE WYGLADAC