Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozumiałem prawdę

w wyborach zagłosuję na PIS bo tylko tak można się przeciwstawić PO.

Polecane posty

Gość pan klepka
ciekawe tylko dlaczego paprykowy nie ubezpieczyl swoich upraw a teraz preternsje, jakby mu ukradli samochód bez A.C. to tez by do rzadu lecial? a retoryka typu "cymbal" jest jedynym jezykiem pis, bo merytoryki u nich zadnej nie ma

Gość perkolarorczyk
pis to hołota populistyczna która chce razem z biskupami cofnąć Polske do XIX wieku. Należy im powiedzieć Nein, danke !

Gość wert6789
Pis to pojeby

Gość pan klepka
i kto to mówi? najwiekszy jadowiec i fanatyczny obronca jaroslawa i jego kota

Gość nabijacie sie czy powaga
co jest kotu ?

Gość wbijajcie tu koledzy
a ja se poddbijaka zrobie

Gość podobny temat zapraszam
ja na sld :P albo korwina mike zawsze jest jakaś alternatywa

Gość Zly Jaroslaw .....
JA na PO zaglosuje bo brzydze sie tymi popaprancami z PIS, tam nie ma politykow tylko przydupasy i jakies takie pokurcze .... nozesz kurde ....

I do tego PIS to partia kłamstwa. Kłamią na chama, w żywe oczy, że zamach, że spisek, że mgła, że Tusk z Putinem. W Polsce od lat 80tych XX wieku nie było takiego zalewu kłamstwa, jak w wydaniu PISu, głoszonego cynicznie w nadziei, że kogoś uda się oczernić, że coś tam do kogoś przylgnie. Mimo wszystko prawda jest wartością samą w sobie. A na PIS niech sobie głosują ci, którym cyniczne posługiwanie się kłamstwem nie przeszkadza - z jego ekscelencją ks abpem Józefem Michalikiem, przewodniczącym Konferencji Episkopatu Polski, na czele.

Gość dosyc nie ma
ja nie ide

"I do tego PIS to partia kłamstwa." jak ja słyszę coś takiego to mi się niedobrze robi. PO łże w żywe oczy od 6 lat coraz bardziej nas okradając a bałwan napisze że "pis to partia kłamstwa". normalnie się nóż w kieszeni otwiera.

"4 lata temu przed wyborami do parlamentu pan Donald Tusk mówił o niższych podatkach o liniowym. Gdy dorwał się do władzy nagle przestał o tym wspominać a przyciśnięty do muru zwalał wszystko na prezydenta Kaczyńskiego że ten wszystko blokuje. Później premier Tusk podatki podwyższył a mimo to zadłużał państwo na potęgę. Teraz już nawet kiełbasy wyborczej nie rzuca psom na pożarcie." źródło: http://www.kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=7154

Gość gość
Ludzie ogarnijcie sie czy do ciula tak wam dobrze jest teraz w Polsce to po chu.... wyjezdzacie za granice za pracą lepszym życiem po chu... tak dużo niby teraz zarabiacie to są kpiny z waszej strony z Polaków i kpicie z samych siebie poprostu dajecie sie zeszmacić i zmanipulowac trzeba nam zmian i tyle jeżeli wogóle chcecie jeszcze polski