Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

troche poczytalam z raczka pod biurkiem:P........ szef moj przyznal sie, ze podejrzal mnie z reka pod biurkiem, ale nie chcial tego przerwac bo sam mial smaka na taki orgazm........ (dlatego mialam nadgodziny w poprzednia sobote, nie powiem, ze nie chcialabym jeszcze tak popracowac) Wow to imponujace co piszesz, moj fetysz to tez stopy (pieszczoty stop doprowadzaja mnie do orgazmu) Sprawa a gryzc lubisz? Ja uwielbiam byc gryziona:D w sutki:D

witaj! flowers - dawno Cię nie było... sprawa - nie próżnowałaś... Pobawimy się dzisiaj? Jak jesteście ubrane? na co miałybyście ochotę?

hej flowers,sama bys tu cos skrobnela,a nie tylko biernym obserwatorem jestes i korzystasz .nie mam zadnej misji by ten temat podtrzymywac w taki sztuczny sposob. podgryzac uwielbiam tak samo jak byc podgryzana.natomiast zdaza sie rowniez na granicy totalnej ekstazy,ze moge tez ugryzc,pozostawiajac slad.stad np 69 tylko na rozgrzewke :D misiek no ciulowy ten twoj czarny nick.rozumiem,ze nas odwiedzisz i co?mamy sie zwracac do ciebie WOW??? i naprawde odrobina chociaz inteligencji wystarczy,by podszywki rozpoznac.nie musisz sie tlumaczyc:P wczoraj na pewno mial wiecej niz 6 cm :P:P:P wtr1(mam nadzieje,ze nie pomylilam) no to kroczek do przodu.osobiscie uwazam,ze te cieliste,polyskujace,z mega koronkowym wykonczeniem- to zawsze tylko dodatek.najmocniejszych bodzcow powinna dostarczac sama kobieta. oczywiscie sprawa gustu i upodoban. jurek a ty to wlasciwie ,,nareszcie,, chcesz sie tu zabawic?czy od wczoraj jakies usta sprawily,ze ,,ubylo,, loda :P :D co do garderoby.nie mam ochoty codziennie meldowac.zawsze wygladam tak,ze na pewno zwrocilbys na mnie uwage. john nas opuscil,ciekawe czy 58 teskni jeszcze.;) o sterze nie wspomne-chyba ze go kobieta faktycznie przykula do lozka na stale:D ruda za toba tesknie okrutnie.odezwij sie.nie wierze,ze tak grzecznie pracujesz. odezwijcie sie do cholery

Gość johnz z otwocka
John zagląda ale ma ostatnio mnóstwo roboty... i niestety nie ma czasu pisać :( ktoś tu pisał o stópkach i pończochach :))) ja też lubię i to i to :)

sprawa... z pewnością zwróciłbym na Ciebie uwagę... Czuję, że pachniesz seksem. Loda nie ubyło... żałuję... wyobrażam sobie, co byś mogła zrobić będąc z pozycji 69... ale sama mówiłaś finał na staojąco od tyłu... Czyli 71 pasuje jak ulał ;-)

a wracając do ubioru... nie widzę Cię, musi działać wyobrażnia... W wiedząc, co masz ubrane, a co już zdjęte ... łatwiej będzie mi się dobrać do Ciebie ;-)

Gość Bidna sprawa gustu hahahaha
Najpierw wszystkich stąd wykurzyłaś a teraz brakuje ci widowni:P Jak tylko zaczynało się coś dziać,to wkraczałaś w wielkim wydaniu,bo przecież wszystko musiało kręcić się wokół ciebie. Wiesz kto tutaj został? Nieliczni,którzy uwierzyli albo naiwnie wierzą,ze jesteś taka piękną kobietą buchchchaaaaa.......Jesteś niedopieszczona kobietką grubo po 40 i fantazjujesz,bo tyle ci pozostało.Żałosna jesteś,skoro sprawia ci frajdę podniecanie zboczków na necie:P Spójrz na siebie pizdo.

nie do wiary,ze slowa niedowartosciowanej obcej osoby rowniez moga podniecac!!!dziekuje,pozdrawiam i wypinam moja szalenie seksowna pupe. i nie proponuje wiekszej aktywnosci.nie nadajesz sie. jureczku przegapilam twojego posta.wybacz.71 powiadasz?ekscytujaco.napisz o najwiekszej fantazji ktora chcialbys urzeczywistnic.

Witajcie cieplutko wszyscy:) wróciłem z ....bardzo dalekiej podróży...

ostro to dopiero będzie jak pozdejmują mi szwy z plerów:) mam połatany kręgosłup i.... niemoc w trzewiach :):)

no nie na motorze.... coś ty:) ale dłubanie w kręgosłupie było prawdziwe

sprawa... fantazja... mówimy tu u zabawach ręcznych... chciałbym zobaczyć Pania w akcji... podkasana spódniczka lub sukienka, zabawa paluszkami, widok wilgotnej szparki... ja wchodzę pod biurko i od stóp powolotku wędruje ku górze... doprowadzam kobietę do orgazmu, ale liczę na rewanż... też języczkiem. a potem to już rózne zabawy na krześle, na biurku... tak, by każda dziurka miała coś z tego...

jurek ehhhhh tak dac sie poniesc chwili i pozwolic spelnic nieznajomemu taka fantazje... ster,to chociaz ku przestrodze napisz co sie stalo.

Gość Mark+Iza
ster - na jak dlugo bedziesz mogl pomarzyc o masturbacji w pracy? Zostalo ci tylko czytanie?

zauważam mała kpinę i ironię:) do pracy w tym roku już się nie wybieram więc potowarzyszę Wam z domowych pieleszy:)

oczywiscie bardzo podniecajaca jest twoja wizja.dokladnie to widze i czuje:P pomysly...coz cala szalona glowa wypelniona nimi po brzegi.pojawiaja sie w nich raz kobiety,raz mezczyzni...raz razem.trudno mi wybrac co kreci mnie najbardziej.w tej chwili z penoscia fakt,ze pisze o tym jurkowi z gdanska ;)

zresztą praca nie jest najważniejsza w życiu i pracować nie trzeba siedząć w biurze, wystarczy tylko zdalnie zarządzać zorganizowanym tokiem by dalej przez kilka miesięcy nic wielkiego się nie wdarzyło, są maile , tel, spotkania nie trzeba być ciałem by nad wszystkim zapanować

będę musial co nieco przeczytać żeby się wdrożyć w nowe i stare twarze:) no i w Wasze śmmiałe fantazyjne wypowiedzi:) nie pracujcie tyle, jesteśmy tu by mieć chwilkę zapomnienia Moi drodzy:)

sprawa: mówisz "piszę"... Trochę żałuję, że to tylko pisanie... no chyba, że pióro wyciągnęłabyś z moich spodni... ale miło, że choć w myślach zabawiasz się ze mną... To już coś...

ja bym chetnie obdzielił każdą z dziurek... ale też nie pogaradziłbym piersiami... lubisz, gdy pióro dotyka czubków kałamarzy? uwielbiam widok sterczących... chętnie bym je popieścił... języczkiem rączka, piórem...