Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

...nie Sprawa, nie było powodu, poza tym mam do siebie spory dystans więc spoko :) tyle że jak powiedziałem zaglądam tu mniej bo pola manewru nie mam bo ten pracownik obok niestety nie da się tu ściągnąć bo to kobitka w wieku post emerytalnym (cholera to mój wiek) ... więc mogę jedynie się bezproduktywnie napalać ....:( Chętnie jednak wymieniłbym z Tobą parę opinii zupełnie prywatnie, na pewno nie naruszyłbym Twojej prywatności ...

mmmm 58 jak zwykle dyplomatyczny i szarmancki.zareklamuj sie ;) jurek,ale mnie od wczoraj trzyma,wrocily wspomnienia.ale teraz mysle,ze za mloda bylam by to perfekcyjnie przygotowac i przezyc...coz,checi sa,potrzeba tylko chwili tej jedynej. kto wysle mi przyjemny impuls na ten dzisiejszy dzien? kurczak,jak to bylo -wtorek rozpiety rozporek?- wiec dzis -sroda,nie wiem kto to zimna kloda- :D:D:D

....Sprawa ...ktokolwiek, ale na pewno nie Ty :) ...nie wiem dlaczego ale jakoś wierzę we wszystko co tu piszesz i jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, ze krówka która dużo muczy mało mleka daje

... przecież napisałem że wierzę :) .... i w to że po mimo że tego mleka tyle naprodukowałaś zachowałaś śliczny biust ze sterczącymi sutkami :*

58 wiesz,urodzilam sie pod ta szczesliwa gwiazda,ktora daje ten najcenniejszy zegar zycia-z cofajacymi sie wskazowkami.tez uwierz.:)nie wiem tylko,czy moj wyglad wplywa na takie przeswiadczenie,czy to przeswiadczenie tak mnie wizualnie wciaz upieksza

Sprawa ... nie ważne co ... ważne że efekt jest jaki jest i to się liczy, a efekt jak widać pozwala na świetne samopoczucie :) czego nieustająco życzę :)

oddalamy sie od tematu,wiec zapytam,naprawde nigdy nie przyszlo ci do glowy,zeby zaprosic kogos jeszcze do lozka?tzn z twojego punktu widzenia jakiejs atrakcyjnej wariatki.mowimy o fantazjowaniu.juz mam dreszcze,jak pomysle o takim spotkaniu. z wariatka czy z wariatem....

Gość alberto___
sprawga gustu chetnie Cie zaprosze :)

alberto,zeby to takie proste bylo.ale pracuje i baaardzo sie staram,zeby go przekonac.na kobietke oczywiscie zgoda pojawila sie natychmiast :D jakby inaczej:Dsam nie zjem ale obcemu nie dam

Gość alberto___
a Ty masz ochote...:) ?

Gość alberto___
przepraszam, nie dawno wstalem wiec jeszcze spie:) hmmm a moze razem cos wymyslimy milego:P

Gość alberto___
juz nie spie:) wystarczy spojzec jak jest naprezony, zobacz! hehe

...Sprawa no jakoś nawet w fantazjach o kimś trzecim do łóżka nie myślałem, co innego fantazjowanie o innej kobiecie w łóżku (np. kimś o ładnym biuście ze sterczącymi sutkami), ale po takim stażu małżeńskim jak mój to chyba brzmi banalnie. O innych konfiguracjach niż para nigdy nie myślałem bo do tego trzeba aby oboje partnerów było bardzo świadomych tego co robią, na co się decydują i na prawdę są siebie pewni. Inaczej po nigdy nie będzie jak przed i wcześniej czy później kobieta usłyszy ze jest dziwką a facet ze jest do dupy ... Czytałem nie tylko tutaj że znudzone codzienną rutyną choć kochające się pary po zabawach z wymianą partnerów się rozleciały właśnie z powodu zazdrości, braku świadomości siebie i partnera ... "z nim było Ci lepiej ..." "widziałam jaki byleś zafascynowany jej ciałem ..." i takie tam ...takie myśli najpierw tłumione potem kiełkują i rozwalają układ zwłaszcza w kryzysowych sytuacjach ... ...tym ogniem można się poparzyć :)

58,powiem ci cos w sekrecie :P gdyby nie to,ze nie moge naprawde przerwac teraz pieszczot...... podpisalabym sie oburacz pod tymi slowami.podejrzewam,ze dlatego zostaja to wciaz tylko fantazje.z drugiej jednak strony moze zycie jest zbyt krotkie.lepiej ewentualnie zalowac ,,po,, niz ze sie nie sprobowalo. :) coz ta metoda mnie dotad nie zawiodla.wyjatek? znow?

Gość alberto___
sprawa gustu odezwij sie do mnie

odzywam sie;)no nie mow ze nie slyszysz...mnie slychac zawsze.w koncu jestem wyjatkowa ryczaca i bardzo dojna krowa.:D eh gdyby nie ten internet... :D:D

... może nie tylko przy muczących jesteś wyjątkiem :P, jeśli chodzi o sterczące suteczki też nie często się trafiają ... no i zazdroszczę możliwości do pieszczenia, zazdroszcząc powodzenia życzę i pozostaję w nieustającej atencji i ze sztywnym :)

Gość alberto___
sprawa gustu moge popiescic sie z Toba :D ?

58 gdybym nie miala mozliwosci chyba musialabym umrzec z tesknoty za moim ciepelkiem,za smakiem zlizywanym z paluszkow.... i nie zazdrosc juz bo ci zmarszczek przybedzie na czole.ja nie zazdroszcze i wiesz jaka piekna i seksowna jestem...