Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorrrr

Oglądam jej blog i leję ze śmiechu

Polecane posty

Lipsss :D :D :D powiedz jeszcze coś śmiesznego pośmiejemy się tym razem z Ciebie :D :D :D 🖐️ aa i zapomniałaś jeszcze dodać że mądrzejsza :D 🖐️

te u prawej stopy jeszcze ujdzie, ale u lewej? na pawia mi się zebrało...

Gość fghjk
co za muppet show:D

Jak pierwszy raz weszłam na jej stronę to myślałam, że to jakiś żart.

Dajcie jej spokoj. NIE JEST BRZYDKA!!! Normalna. Tylko ma dziwne upodobanie do nietwarzowych strojow. Ale wydaje sie byc milym czlowiekiem. Dajcie jej zyc jak chce. Przeszkadza Wam to osobiscie, ze zle sie ubiera?

Haadia nie widzialam tego zdjęcia zimowego coś strasznego, ale i tak dla mnie wymiata to w parku szok szok szok:O czy ta dziewczyna nie ma lustra? dyrek nie jestesmy koleżankami więc hamuj z drętwymi tekstami

może i nie jest za ładna i nieco przegina z tymi ciuchami - ale wyśmiewanie się z kogoś kto nie może się bronić???? ma swój styl jest indywidualistką - z takich zawsze stado bezbarwnych owiec się śmieje :O :O :O zresztą - przyganiał kocioł garnkowi :D :D :D 🖐️

Gość No to pij
fajna figura, nieciekawa twarz, a ciuchy w większości okropne no, ale każdy ma swój styl ja bym tak z domu nie wyszła

wlasciwie jak obejrzalam te fotki to stwierdzam ze jakby ta twarz nie pasowala jej do reszty ciala...ma piekne dlugie smukle nogi...i tyle...nic wiecej w niej mnie zachwycilo....twarz baaardzo przecietna odnosze wrazenie ze nie umie nalozyc makijarzu ...

Te foty to ktoś jej robi czy na samowyzwalaczu daje???:) :)

Gość MezatKa82
:)))) Grunt to miec poczucie wlasnej wartosci:))))))

Lipsss Lipsss@tlen.pl'; 53 kilogramowy wieloryb się zgłasza MOŻESZ pomarzyć.... może to się kiedyś spełni... poza tym - to idź sobie popływać :D 🖐️

Gość figurę ma świetną :O
tylko te włosy jakoś ją powiększają u góry,że się tak wyrażę taka nie proprcjonalna jest. No i brwi ma no... MASAKRYCZNIE DUŻE I KRZACZASTE! Boże niech coś z tym zrobi bo wygląda jak moja mama 25lat temu! Ale poza tym całkiem fajna dziewczyna. Odważna.

ta blogerka jest fantastyczna i piękna fakt śliczna dziewczyna dyrek- tak tak przytakuje ci bo głupiemu tak trzeba

Gość przeciez to blog
dyrektorke :O

Gość znajdź sobie kogoś
tamta ładna z twarzy ma z kolei brzydkie nogi :D No niestety, nie można mieć wszystkiego, pasztety.

Calluna79 Dyrektore, nieladnie tak obrazac grube kobiety. czy ja tu kogoś obrażam.... wieloryby są bardzo pożyteczne 🖐️ ja tylko usiłuję się dowiedzieć od kiedy to w morzu mamy komputery :classic_cool:

W sumie, to mnie obrazasz. Bo ja jestem gruba... i to wcale nie jest mile, byc nazwana wielorybem.

Gość hahahahahahahahehegh
tylko ze ta niemka czy co tam to jest, ubiera się w samych drogich markach, wole blog kasi tusk jest na naszą kieszeń bez porównania