Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorrrr

Oglądam jej blog i leję ze śmiechu

Polecane posty

poważnie podoba Wam się jej figura? laska wygląda jak niekształtny pająk. szczerze to jej współczuje. tej ślepej wiary w siebie nie nazwałabym odwagą ;/

Gość hahahahahahahahehegh
jakbym miała tyle kasy to też bym tak szalała z ciuchami, godne podziwu jest ubrać się modnie i z klasą za małą gotówkę

Calluna79 W sumie, to mnie obrazasz. Bo ja jestem gruba... i to wcale nie jest mile, byc nazwana wielorybem. NIe nazywam CIEBIE wielorybem tylko te idiotki, które leczą swoje własne kompleksy czyimś blogiem 🖐️ pewnie z zazdrości - bo same jak nałożą puder na ryj to syfów nie widać 🖐️

pijany kjójićek dokładnie... też chciałam im wytłumaczyć, że przypomina mi pająka:D

Moja mama umie sie ubrac ladnie, modnie, elegancko i z klasa za mala kase :) moze zaloze jej bloga :D

hahahahahahahahehegh racja ,laska ma dużo kasy i na dodatek mieszka za granica więc ma większe pole do popisu i większy dostęp do innych znanych marek ...

Gość majorrrr
jennifer8787*** daj fotkę z nową fryz

dyrek przecież wiesz ze ty wcale laską nie jestes nie? z twarzy lipa do tego grube ramiona, czym się szczycisz ze tak spytam? dla porownania wstawiam swoje żebys trochę pozazdrosciła http://www.voila.pl/391/9aazh/?1 pozdrowionka 👄

Gość majorrrr
ale jakąs inną daj, bardzo ładna fryzura, jak aktorka:)

Gość njiojioj
pomyslcie jaka bede maja sasiedzi w tym domu w tle, ktorzy ogladaja codziennie jej sesje:D Chociaz moim zdaniem ona sobie jaja robi

Gość majorrrr
dyrektorke ma NIEOGOLONE uda i pachy, fuuuuuuuuuuj!

majorrrr dziękuję ,nie mogę tej drugiej znaleźć nie wiem czy zgrałam z męża komórki a jak zgrałam to nie wiem w jakim folderze mam ,bo mam cały pulpit zaśmiecony.

Gość Pseudonim latrynkaa
ej no proszę Was, czy ona jest piękna?? Ja nie jestem jakaś super urodziwa ale jestem dosc atrakcyjną dziewczyną ale ona .... Jennifer, mam wrażenie że żartujesz... To jakaś porażka. Figura, ok, dosyc zgrabna jest ale twarz, brzydka, taka blada, a makijaż?? szczególnie ten z kreską na powiekach?? :D a ubiór?? i wy piszecie że ona zna się na modzie?? a te torebki to chyba po babce... ejjj sorry, ale znam tyle dziewczyn które naprawdę potrafia się fajnie ubrac a ta laska?? uważam że jak ktos nie ma kasy na fajne ciuchy to lepiej niech nie kombinuje bno mozna przekombinowac

Gość przeciez to blog
ogol sie gorylu

Gość majorrrr
znajdź proszęęęęę❤️

Gość majorrrr
Jennifer pokaż innym babom jaka z Ciebie piękna i zadbana kobieta, niech ich skręca z zazdrości, a co! 🌼

Gość Pseudonim latrynkaa
a jakiego sławnego męża ma Jennifer?????

Gość gumijagódka
ale ta laska ma krzywe kolana i twarz ma dziwną.. wole moja twarz niż taka figurę.. jeszcze te ubrania.. :o

Gość karolina vel malwina
jennifer8787*** co ty masz za buty na fotce? ten czub taki zawinięty do góry.

nie ma czego zazdrościć ,żadną piękością nie jestem ,sa tutaj o wiele ładniejsze odemnie zapewniam ;) fotkę do wieczora wrzucę jak znajdę:)

Gość gumijagódka
zdjęcie pod tytułem asymetria tylko to drugie..

Gość bukaaa
Dyrektorke, weź przestań. To, ze ktoś pozestawia ciuchy jakby nie miał oczu, nie znaczy, że ma swój styl. Do prowadzenia bloga dotyczącego mody i ciuchów trzeba mieć gust i smak. Owszem, ja nie ubieram się oryginalnie, więc nie prowadzę tego typu bloga, ale przynajmniej nie wyrózniam się negatywnie na ulicy. Jeżeli ty chcesz przyklaskiwać bezkrytycznie wpatrzonym siebie osobom, to twoja sprawa, ale zrozum, że inni nie maja na to ochoty. Co byś powiedziała na blog o gotowaniu, gdzie ktoś wrzuca do gara produkty, które ma wpadna pod rękę i nazywa to oryginalnymi potrawami?

Gość h3h5jh54
jennifer@! ladnie ci w tej fryzurze:)

Lipsss Lipsss@tlen.pl'; http://www.voila.pl/391/9aazh/?1 pozdrowionka :O :O :O :O :O a co to ma być????? :D hahahahhahahah :D bezkształtne trochę - przypomina kij od szczotki - ale dobrze że resztę zasłoniłaś - bo unikniemy przez to problemów gastrycznych... no i dzięki za zasłonięcie tej tandetnej bransoletki - więcej niż 20zł chyba nie kosztowała :D 🖐️ pewnie prezent ślubny 😴

Pseudonim latrynkaa nastea jest piękna wiadomo ,że zrobiona bo i włosy ma doczepianie i pewnie a wiele zabiegów upiększających chodzi ,nie wszystkie jej stylizacje mi się podobają ,ale jedak większość :).Podoba mi się jej styl jest kobiecy ale nie zbyt wulgarny ani tandety

bukaaa Dyrektorke, weź przestań. To, ze ktoś pozestawia ciuchy jakby nie miał oczu, nie znaczy, że ma swój styl. Do prowadzenia bloga dotyczącego mody i ciuchów trzeba mieć gust i smak. Owszem, ja nie ubieram się oryginalnie, więc nie prowadzę tego typu bloga, ale przynajmniej nie wyrózniam się negatywnie na ulicy. Jeżeli ty chcesz przyklaskiwać bezkrytycznie wpatrzonym siebie osobom, to twoja sprawa, ale zrozum, że inni nie maja na to ochoty. Co byś powiedziała na blog o gotowaniu, gdzie ktoś wrzuca do gara produkty, które ma wpadna pod rękę i nazywa to oryginalnymi potrawami? Co nei znaczy że mam tolerować jak się z niej wyśmiewają 🖐️ ja się dla odmiany powyśmiewam z nich - i z tej tandetnej bransoletki :D 🖐️ JEST BOSKA :classic_cool: 🖐️