Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffghghhghh

WAZNE!! jak zrobic zdjecie tego co na pulpicie ?

Polecane posty

Gość gffghghhghh

witam, musze zrobic zdjecie przelewu na moim koncie, nie mam aparatu. a wiem, ze wciskajac ktores przyciski na klawiaturze mozna zrobic zdjecie, bardzo prosze o pomoc!!

Gość gffghghhghh
mama nadzieje ze ktos rozumie o co mi chodzi

Gość gffghghhghh
nikt nie wie ? moze troche zle wytlumaczylam. jakims klawiszem da zrobic sie zdjecie tego co akurat jest na obrazie monitora

Klawisz print screen nacisnąć jak widzisz pulpit, potem do paina i kliknąć "wklej" ;) zapisać na pulpicie i włala xd

Gość ergregerr
print screen, zrzut ekranu znajduje się w schowku 🖐️

Gość gffghghhghh
bardzo dziekuje!!!

A nie możesz zapisać potwierdzenia dokonania przelewu na dysku? Banki na to pozwalają :) W moim akurat się pokazuje drukuj, i wtedy można wybrać żeby zapisało :) A jak nie to crtl + Prt Sc, a w laptopach Fn + Prt Sc.

Gość gffghghhghh
juz wyslalam im zdjecie mam nadzieje ze przejdzie;) czikicziki.. Ty mi ostatnio poradzilas ta stronke zrobsobiekrem.pl i wlasnie do nich przez pomylke wyslalam kase, chyba sie cos pozapisywalo i teraz musze im wyslac fotke, zeby mi odeslali;p

Aaaa wiem kim jesteś, tzn wiem z kim piszę ;) Musiałaś widocznie sobie dodać ich do zdefiniowanych i Ci się mogło źle kliknąć. A kosmetyki już przyszły? :)

Gość gffghghhghh
zamowialm paczke jedna i chyba bedzie dzisiaj, mam nadzieje i domowilam jeszcze korund i chcialam, zeby razem przyszly;) czekam niecierpliwie. i dzisiaj chcialam zaplacic za krem i chyba cos pomieszalam, lipa bo nie mam jak odzyskac kaski:o bo mi odpisali, ze oni nie maja z tym nic wspolnego bo placilam przez jakiegos posrednika

Gość gffghghhghh
i jeszcze zamoiwlam rozne akcesoria, siedze teraz na tej stronce w kazdej wolnej chwili :p zamierzam sie troche w to pobawic i bede robic rozne cudenka sama :D

Płaciłaś przez platnosci.pl ? To musisz do nich napisac do biura obsługi :) Z korundem uważaj :P Tzn jest fantastyczny, ale jak za mocno trzesz to można sobie podrażnić na czerwono (ja tak miałam) :) Więc - delikatnie. I lepiej z lekkim kremem albo balsamem albo nawet maseczką do twarzy niż z olejkiem, bo olejkiem się ciężko zmywa :P

Gość gffghghhghh
wplacilam im kilka dni temu przez payu i dzisiaj robilam przelew przez internet o kurka, chyba nic nie pomylilam:D:D ale jestem rabnieta:P wplacilam za kosmetyk 'place przez allegro' a tam chyba tez posrednikiem jest ta firma payu ? wiec wyslalam dobrze ?

Gość gffghghhghh
slyszalakm ze jest rewelacyjny ale jak sie go uzywa codziennie to podraznia:p ja nie zamierzam go uzywac codziennie tylko dwa razy w tyg i myslalam ze go z kwasem hialuronowym, bo czytalam ze fajny efekt :)

Tak, przez PzA to co innego zupełnie :D Czyli dobrze posłałaś ;) Z kwasem nie używałam jeszcze, na razie kończę to co mam z olejem (niestety) :o Chyba poświęcę trochę i tymi resztkami sobie na ciele gdzieś zrobię a potem nowa porcja z kwasem ;)

Gość ine__gzaaa
a jaką masz przeglądarkę?

Gość gffghghhghh
no to dalam, juz chyba z 10 maili wyslalam:p ja czekam az mi wszystko przyjdzie, chce dokladnie o tym poczytac, troche sie jeszcze motam;) chce sie nauczyc, co mozna z czym laczyc, gdzie co przechowywac i ile, co mozna bezposrednio na skore, bardzo bym sie chciala tego nauczyc:)

Ja bezpośrednio używam tylko kwasu hialuronowego albo D-panthenolu (łagodzi podrażnienia). Mam też hydrolat z zielonej herbaty, do pryskania twarzy jak gorąco :P Oprócz ZSK masz jeszcze mazidła z których są przepisy i biochemię urody, też mają masę półproduktów i składników :) Buteleczek i słoiczków jest na mazidłach większy wybór :) Sorki że tak długo, ale racuszki sobie robię :D