Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampka wina razy dwa

Zarejestrowałam się wczoraj na portalu randkowym i ...

Polecane posty

Gość rozmontowana***R
to wij nam gniazdko gdzieś...w fajnym miłym miejscu bo tu jakoś chyba nie pasuje,,,,tak..no...pisac sobie... Dobranoc 🖐️

Gość rozmontowana***R
a Ty jak lubisz...spac,,no? no wykaz sie...opisz to literacko jakos no;)

Gość rozmontowana***R
szczerze to bym sie przytuliła..chętnie,,,hmmm,...ale ni mo do kogo...kupie sobie taka poduszke dla singli :p taka podłuzna jest...i kładzie sie obok....i juz mozna sie przytulac...;)

JA też bym się przytulił. Połączmy... siły :P Eyyy yyy yyy. Jak lubię spać? eyyyy W łóżku!

Gość rozmontowana***R
dobra :) to sie telpatycznie "utulimy' nieznajomy ,..... w łozku,....ale mi...twórcze ehhh

Oj, utuuulimy :D Podpatrzone - W ikei. Nawet próbowałem położyć tam sprzedawczynię. Ale mają tam jednak słabą obsługę klienta.

Gość rozmontowana***R
czemu ten swiat taki dziwny...pełno samotnych ludzi...i jakos nie trafiaja na siebie..a bywa ze i Ci co sa w zwiazkach sa samotni.... idzie jesien..i robie sie...chyba mulasta...i memlasta jakas,....

Gość rozmontowana***R
a ja w Jysku...trafilam na fajna kobitke...odrazu mi doradzila zeby szczebelki byly...zawodwe;) bo w łozku robi sie rózne rzeczy dodała,,,a materac...hm..jak zaczeła dobierac...wreszcie mnie zaciągneła w miejsce gdzie była taki co daja 25 lat gwaracji i kazła sie kłasc..koło siebie..zwątpiłam :p ale było to fajne..i w sumie...ok

Gość rozmontowana***R
no na samotnosc..narzekac nie moge...w jakims tam sensie..a i podusie swoja mam :) ale... ajj .niewazne,...

Idę do Jiska. Położę się obok tej pani :P Nie wątpię, że było fajnie. Wy kobitki macie takie ciągotki :D

Wiem, jest "ale!" Ale do tego trzeba by być poważnym. Do powagi trzeba by być odważnym.

Gość rozmontowana***R
bye 🖐️ 👄 słodko snij...no chyba ze lubisz chińska kuchnie...to nie wiem :p

Wolałbym szwedzką. Ale ta obsługa klienta... Śnij kolorowo, rośnij szczęśliwie, rośnij nam zdrowo :P (To z hymnów socjalistycznego przedszkolaka)

Gość rozmontowana***R
nie była sexi sorry i te ich asexualne uniformy ..zastnawiłam sie co bym zrobiła jakbym musiała tam pracowac,,,nie lubie...byc..takim tlem dla kanapy czy stołu ;) juz wiem..choc dekolt bym wycieła głebszy...zawsze to wiecej byloby klientów;)

Gość rozmontowana***R
to snij o szwedzkich...dekoltach ...tak..one sa tam zabudowane niezle...ale...co ja robie...mieszam Ci w głowie,..a Ty sie hiszpanskiego uczysz ;) przeciez,,,,;) pa

Gość rozmontowana***R
o ma gratisa..oj ma...DD dzis nawet chłopak mojej młodej szefowej,.....zapuszczał żurawia...;) heh,,mniej wiecej,,,,w Twoim wieku,....dobrze ze choc to mam,..jak reszta...juz..tetryczeje z mózgiem na czele

Gość rozmontowana***R
choc to moze byc niebezpieczne...mozna zginąc,,pomiędzy...:p tzn np udusić sie..

Gość rozmontowana***R
to jak bedziesz miał dosc zycia..to sluze pomocą paaaaaaaaaaaaa:p

Gość rozmontowana***R
ostatnie tchnienie..czy westchnięcie,,,pomiędzy no pewnie byłoby pieknym elementem zejsciowym :p w mojej okolicy lata temu pewnego doktorka pogotowie zwinęło..z agencji .. a zapewne dociekając..z....kobiety :p...w trakcie zapragnęło mu sie pozegnać z tym światem :p wszyscy panowie wzdychali..ojjj ale to byłaby piekna smierć... zapewne najpiękniejszy byłby to prezent dla wdowy po nim...i jakby za trumną musiała podązac...z dziecmi... i z "smieszno" zrobiło się "straszno"paaa 🖐️

Gość rozmontowana***R
a to?słsze dzis...w pokoju tupot małych nózek,,,dodam,,..w łazience i to na suficie!bo to poddasze i drewniany sufit pytam skąd to sie tam wzieło?zrzuty były czy teraz sa jakies myszki bojowe i nawet skoki ze spadochronem im nie straszne.. i jest bezczelna ....moja obecnosc jej nie przeszkadzała :p i sobie tuptała ile wlezie.. ale to ..to pikuś... wracam..teraz....a kłapa od wc podniesiona..pytam how? ale ze wode spusciła...to moze nawet razem damy rade egzystowac ;) dzis..pasuje :p mam sporo roznych zajec więc miłego wieczoru pa 🖐️

Klapa podniesiona. To pan mysz być musi :P Żadna pani by na coś takiego sobie nie pozwoliła. Miłego wieczoru Pa pa

Gość rozmontowana***R
to czuje sie w niebezpieczenstwie,,, :( jak to on...

Gość rozmontowana***R
moze napuszcze wody do pokoju..zeby materac dryfował :p i mnie ten on..nie napadł podczas snu :0