Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampka wina razy dwa

Zarejestrowałam się wczoraj na portalu randkowym i ...

Polecane posty

Tak, lektor jest opalony :P No widzisz, nie byle mysz Ci się trafił. Ty się go trzymaj, co by się jakieś mysie pospólstwo nie wprowadziło na jego miejsce.

Gość rozmontowana***R
nie strasz :(

Gość rozmontowana***R
las cucarachas y los caracoles to sa karaluchy i slimaki ;) tak sobie przypomniałam.. la cucaracha :D (kukaracza)

Gość rozmontowana***R
robale ,,,nie lubię fuj... :O

Gość rozmontowana***R
Amigo !!! Buenas noches 🖐️paaaaaaa paa

Gość rozmontowana*
o nie..słitasnych...chybaś szyszek dzis za długo po jezykiem trzymał...:p

Gość rozmontowana***R
jest misja nazwijmy ją "VERA CRUZE" zeby było bardziej tajemniczo :p element c11 i c22 musialam usunąc...ale byl b zintegrowany:p z płyta..walczymy..zestaw śrubków kołków i innych wspiera nas dzielnie...ale...nie wiem,,,co powstanie stylowa szafa...czy miasteczko westernowe..:p si ju lejter aligejter :P p.s martwie sie o CIE...rzeżuche to sie na ser daje a nie popala,,eh..Ty :O

Rzeżucha strasznie ryje beret. Moherowy, z antenką. Powodzenia w mission kołkowej.

Gość rozmontowana***R
niestety nie dane mi widac odpoczac w spokoju...i w pokoju ;) czesc miasteczka westernowego :p wrocila do producenta :( nada czekac... dziwny dzien... wiedzialam ze jestem wiedźmą :p ale nie wiedziałąm..ze az taką "doskonałą" kolezanka zdradziła mi dziś ze spodziewa sie dzidziusia .a ja o tym wiem ,,,,:P od początku ;) ze tak się wyrazę , i nie musze rzeżuchy zażywac...:p zeby wiedzieć wiecej niz przeciętny Kowalski a kolejną misję mam w nocy ,,musze odebrac "gada" znaczy sis...z imprezki.... milego wieczorku paaaaa 🖐️

Ale koniki westernowe zostały? Patataj patataj! Jak to wiesz od początku? Jesteś ojcem? :D Już myślałem, że wreszcie się zlitujesz i gryzonia odbierzesz. Co by nie czuł się samotny.

Alele :) Ale u mnie się zaczęło od reklamowego pająka-mentosa i krzyczącej laski :P

Gość rozmontowana***R
ta reklama jest "jedwabista":p

Gość rozmontowana***R
od początku wiem...bo ona..dla mnie "swieciła" jasnością...jakąs..i ja wiedziałam ze to to...:p wwiem..brzmi dziwnie:P i dlatego tez....jestem na nia zla...bo juz ma corke dorosla..prawie i est dojrzla,a pracuje z promieniami X a tak nie mozna,.. ale ja nie moge...ingerowac w czyjes zycie...kolezaka..ktorej ciągle o tym trułam..zeby ta zaciążoną..goniła ze strefy zagrozonej napisała mi dzis...ze jestem,,,,niesamowita :p

Gość rozmontowana***R
w ogóle...śle słodkiego 👄 buziaka na DZIEŃ CHŁOPAKA ,,,:p innym chłopakom..tez....a co....:)

Gość rozmontowana***R
widziałam mojego Mysza ale ze 100 m od domu przebiegał alejkę z drzewami...myśle ze to on....bo w domu cisza...a niech tam...szuka innego domku...mzoe bez kotów:p p.s był dosc wypasiony:p

Podziękowanie za buziakowanie. "Widziałam mojego mysza W domu głucha cisza Gdzie jesteś mój myszu miły? Czy me słowa Cię uraziły? Czy nie możesz znieść towarzystwa kota? Moja myszeczko złota" :D

rozumiem top z cyklu nkt nie wie o co codzi poza osobami wiodacymi:P i z dopiskiem nie wtryniac sie wara :D 🖐️

Gość rozmontowana***R
eeeee...zapraszamy bedzie nawet ciekawiej we trzy osoby wiodące;) gdyż azaliż poniekąd...(.....jak to wiódł wywody mój były szef ) w kupie,,,razniej...:P a my tak tu...przez zasiedzenie Setunia chyba jesteśmy..albo juz nie ma miejsca gdzie indziej zaistniec :p

Gość rozmontowana***R
matko jedynaś...co on jada ze tak pięknie gada...i jeszcze rymuje...oj dana dana,.....:p o moim Myszu takkkk ..... az uronię...ze łzę....a moze i ze dwię....:p

Setunia - osoby wiodące tym bardziej nie wiedzą o co chodzi. Taaak właśnie, moja gwiazda zgasła już nawet na festiwalach disco - polo, więc świecę blaskiem odbitym teraz tu (jestem szalonyyyy...) :P

Gość rozmontowana***R
czuję zes połknął chyba z kostkę mydła podczas kąpieli.....bo to ani po rumianku ani po zielonym smierdzielu.......

Gość rozmontowana***R
jak się objawia Twój szalej?ciekawe...

Pół kostki białego jelenia. Bez rozdrabniania. Jak to jak się objawia szalej. Siedzę, kroję jabłko. I jem jabłko. :D