Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heejt

Imię dla dziewczynki? :)

Polecane posty

Jakie według Was byłoby najładniejsze imię dla dziewczynki? Jestem w drugim miesiącu ciąży, nie znam jeszcze płci dziecka, ale chłopaka nazwałabym Tomek, a co do dziewczynki nie mogę się zdecydować :( Jakieś pomysły? :) P.S. Imiona które już na starcie były przezemnie odrzucone to: 1. Monika 2. Ania 3. Ewa 4. Jessika, Nicole, Bridget itp..

Gość Karina26
Mi najbardziej podoba się Sara:)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Liliana, Emilia, Wiktoria, Maya, Lisa

Gość Brydzia82
Julita

Ja myślałam nad Sandrą, Amelią, i Angeliką. Niby banalne, a jednak nie takie pospolite jak Ania czy Magda.

Komentarz wyżej: może już dosyć o sobie opowiedziałaś? :)

Gość Karina26
Ale Amelek jest tyle,że głowa mała.Do tego przeczytaj od czego pochodzi imię AMELIA...odradzam.Sandra o wiele lepsze.

Karina26 - No w tych czasach dość popularne imię.. Ja znam co najmniej 3 małe Amelki..

Gość Karina26
Gabrysia też jest ładne:)

hm to weź szukaj w necie ! a partner co na to ? a jak już pytasz to dziewczyna Jagoda

Facet, jak facet, nie chce ingerować w imię dziecka, razem spodobało nam się Tomek, a co do dziewczynki to nie potrafimy się zdecydować.

Gość Kapa świata.
Ja myślę, że możesz dać Julia. Rzadko spotykane. :> :D

facet jak facet nie chce ingerować :O to przykre że nie potraficie razem zdecydować

Zdecydowaliśmy razem o imieniu dla chłopca, ale dla dziewczynki i ja i on nie mamy pomysłów :/

Gość Kapa świata.
Mówię Ci - Julia. Będzie oryginalnie i rzadko spotykane. :D :>

Julia ładne :) A co do drugiego imienia to może właśnie Sandra.

Gość gbbwety643
Sandrą, Amelią, i Angeliką czy wszystkie muszą być tak nieznośnie różowo-dresiarskie? a może: Klara, Ida, Łucja, Lilla, Rozalia, Michalina cokolwiek?

Różowo-dresiarskie? Nie, najlepiej nazwać dziecko Michalina.. W życiu nie skrzywdziłabym dziecka takim imieniem :/ Są gusta i guściki...

Śmieciowymi genami, to co najwyżej możesz się pochwalić ty i twoja rodzina. ;) swoje kompleksy wylej u psychologa, a nie wyżywaj się na forum.

Gość gbbwety643
i ty dysponujesz guścikiem

Gość cholerajasna5
Julita to jak jelita. Nieładne imię.

Najwyraźniej wstydzisz się swojego imienia, skoro rozpowszechniasz taką głupotę :) Już lepiej guścik, niż twoje bezguście.

" facet jak facet nie chce ingerować " - oj tam, my wybieraliśmy imię wspólnie dla naszego jeszcze nie narodzonego dzieciątka :D Ja mam nadzieje, że będę miała dwóch chłopców, bo naprawdę ciężko byłoby mi wybrać imię dla dziewczynki :D Monika - jak dla mnie to takie dz1wkarskie imię troche :D Ania - faktycznie pospolite . Ewa - uszłoby, ale nie modne. Sandra - znam trzy, nie przepadam za nimi :] wredne i zarozumiałe. Amelia - co 3 dziewczynka tak się teraz nazywa. Angelika - patrz pkt. 1 :D

bieu, w którym tc jesteś? my też imię dla chłopczyka wspólnie wybieraliśmy, ale dla dziewczynki mamy ciężko. również mam nadzieję że będzie chłopczyk :)

Gość kaprawy marynarz
dziewczyno, zrozum, że imiona: sandra, angelika :O czy amelia (swoją drogą warto sprawdzić,że po łacinie Amelia to kadłubek, dziecko które rodzi się bez rąk i bez nóg) kojarzą się jednoznacznie "różowo" przemyśl to jeszcze, a nie wyzywasz ludzi, którzy przestrzegają ciebie przed tą wtopą po co się pytasz, skoro nie potrafisz znieść krytyki

kaprawy marynarz, krytykę znieść można, ale wyzwiska to już lekka przesada. "następna kretynka" najwidoczniej ty nią jesteś, skoro nic nie robisz poza siedzeniem i wyzywaniem ludzi na forum. :)

Gość nananaaa
tylko nie Julia, ostatnio wszyscy tak nazywają dziewczynki, sama znam już trzy małe Julki ;/ mi się podoba Sandra;)

jeszcze nie jestem :) ale w planach imiona mam już od dawna... tylko z imieniem dla dziewczynki mi ciężko. W sumie to nie chce dziewczynki chce chłopczyka :) Myślałam o Hani albo o Berenice :) nie spotykane. Mojemu podoba się imię Sara. Moja siostra ma na imię Oliwia, też ładnie ,ale teraz co druga dziewczynka ma tak na imię. Julia faktycznie ładnie. No ale pospolite.