Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heejt

Imię dla dziewczynki? :)

Polecane posty

Gość moze tak, moze siak
Ja bede miala syna i bedzie mial na imie Tomek, tak wymyslil moj ukochany, nad imieniem dla dziewczynki tez bym byla niezdecydowana ale chyba ostatecznie wybralabym Weronike, podoba mi sie jeszcze Dominika ale mojemu ukochanemu7 chyba sie zle kojarzy;P, moze jeszcze Laura i Liliana, za to monika jest okropne same k*** spod tego imienia, no i julki, zuzie, leny i oliwie sa takie oklepane teraz ze masakra

Gość dla mnie prostota
TO imię nosi moja przyjaciólka niezwykle ciepła osoba, dodatkowo inteligentna a Imię to... Diana.. Wiele czytalam na temat Dian. Ja te imię wybrałabym dla swojego dzidziusia ;] Jest słodkie i tajemnicze ale nie banalne. Znam 2 Sandry i kilka Olek im to imię się nie podoba. ;) wszystko zalezy od ciebie czyli przyszłej MAMUSI. Trzymajcie się ObOJe ;**

Gość Mark+Iza
a co powiecie na imię córki Skrzyneckiej - Alikia? jak z tego zrobić zdrobnienie? przecież to będzie zwykła, podwórkowa Alka? więc po co takie udziwnienie... ?

Gość matkaniePolka
Ola , Jagoda, Hania, Helenka, Małgosia

Gość matkaniePolka
tylko nie: Julka,Oliwia, Lena, Nikola, Maja

w przedszkolu mojego dziecka sa: 2 Julki 3 Oliwie 2 Nikole 2 Majki 3 Wiktorie :-P

Gość Ligianna143
Moze tak moze siak Moniki to same K***Y? Jak można tak stereotypować i uogólniać? Jestem Monika i czuję się urażona, bo żadną ku nie jestem! Dorośnij!

Gość krystyna ta z gazowni
a moja: Malwina i Róża :-)

Gość krystyna ta z gazowni
a następnej : Georginia :-P

Gość Mamuuusia - imię NIKOLA!
Ja swojej córeczce dałam imię Nikola. Każdy jest nim zachwycony, jest dosyć rzadkie i świetnie brzmi ;)

Rozne sa gusta i gusciki,dla jednych Nikola extra a dla niektorych masakra... Mi sie podoba imie Milena,Aleksandra...ale do porodu jeszcze sporo czasu wiec moze sie zmienic:) no i jeszcze nie wiem kto mieszka w srodku wiec narazie nie wybieram

Gość fffd
ILONA?

Gość taka sobie jedna baba
Marianna :)

Gość hdhdhdhhdhd
U mnie miała być Agatka ale jest Dominik ;)

Gość kropeIka rosy
u mnie na podwórku są 3 nikole. jedna sąsiadka nazwała tak córkę na złość koleżance, ktora pierwsza urodziła nikole i prosiła zeby inne tego imienia nie dawały :-P w ślad za nią poszła inna i też dała nikole. istny cyrk na osiedlu. wszyscy się z nich śmieja.

Gość ekolozka
ja mam chlopcow Maksymilian/Maks, Wilhelm/Wili i Aleksander/A-Olek - bo pasuja do krótkiego nazwiska :-P

Gość tez tak mam ....
Xymena :-P

Gość hu.. steczka
a mnie podoba sie Józefina jak ta od Napoleona :-P

Anastazja dałam swojej corci, na poczatku były waty ze mało spotykane itp ale teraz kazdemu podoba sie to imie. gdzie nie pojdziemy to zawsze komentarz o slicznym imieniu jest wiec polecam ;) podoba mi sie jeszcze Patrycja. my za to nie mozemy sie zdecydowac na chłopiece imie.

Gość calinezcka
ja mam Bartka i Nadię. Bardzo mi się podobały i tak nazwałam swoje dzieci,

Gość Księżna Catherina
ALICJA PAULINA ZUZANNA JULIA LAURA IZABELLA WIKTORIA ALEKSANDRA LIWIA

slyszalam jak matka rozmawiala z ...Samuelem. to imie kojarzy mi sie z Żydem lub afrykaninem i nie jestem rasistka ale imie nie podoba mi sie :-P

ja wlasnie tez szukalam imienia dla dziewczynki, czegos oryginalnego i zadkiego... Z poczatku obstawialam Zosie ale co sie okazuje to teraz strasznie duzo tych Zos jest wiec spasowalam.. No i na forum jedna z mamusiek z mojego miesiaca podsunela kilka propozycji i w jednej sie zakochalam :D to nie jest tak, ze ludzie sie pytaja obcych bab jak nazwac swoje dziecko i nie sa kretynkami jak sie tu czesc wypowiadala tylko szukaja inspiracji... Ja bylam pewna niemal, ze bede miec drugiego chlopca i imie bylo ustalone od pierwszego dnia jak tylko ciaza zostala potwierdzona.. a na polowkowym pieknie widac, ze corcia bedzie i plan z imieniem spalil na panewce :/ tak czy inaczej... tadam.. moj wybor to Bianka i dziekuje slicznie za podpowiec :D

Gość ekolozka
a chlopiec jak mial mieć??

Gość kropeIka rosy
Dexter albo Dexterka :-D