Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nenwerwe

przeszkada wam Nergal w The Voice of Poland ?

Polecane posty

Gość nenwerwe

gorszy was jakoś ? bo wszyscy tak na niego sapią ale jak go teraz oglądam to całkiem miły gość.

Gość gorszy bo nachrzania o
szatanizmie i robi sobie jaja z chrzescijanstwa i katoli wiec mohery sie burza

Gość nenwerwe
ale przecież w tym programie tego nie robi zachowuje się profesjonalnie ocenia to jak śpiewają, nie pierdoli o szatnie i nei namawia ludzi na satanizm wiec o co kaman ?

Gość nenwerwe
jedno pytanie Nox skoro nie oglądasz tego to też nie możesz czuć się kompetentna żeby się na jego temat wypowiadać; so moje pytanie: po chuja się wypowiadasz ? idz wędkować ze swoim fagasem dzisiaj dobra pogoda na ryby 🖐️

Gość nenwerwe
reklama kurde jest.

Gość gorszy bo nachrzania o
ale ludzie mają osobisty uraz lub po prostu nie lubia osób inteligentniejszych od nich :D

po prostu go kojarze jako wakaliste lipnego zespolu pseudo black metalowego i pseudo celebryte, pajaca z siebie zrobil, upadl i nie jest nawet godzien cmoknac mnie w dvpe 🖐️

Gość wspomnienie z pracy
ja go lubie i ładnie zwraca sie do wszystkich. Jest miły i rzeczowy.

Gość valkiria742
nie,calkiem przystojny facet:)

Gość nenwerwe
Nox usiłuje czytać to co piszesz ale ty po prostu wyrzygujesz z siebie jakieś nic nieznaczące słowa :o ale nie ,sorry przecież to my jesteśmy plebsem i nie rozumiemy twojej upadłej, zranionej duszy.... 🖐️

Gość nenwerwe
no właśnie najbardziej rzeczowy mówi o muzyce ,a nie pierdoli o niewiadomo czym jak np Piasek

wybacz, prosciej juz nie potrafie :) ale skonczysz kiedys gimnazjum to moze pojmiesz te pare prostych w gruncie rzeczy zdan :)

Gość agataxxx888
oceniajac go przez pryzmat programu ...sprawia wrazenie bardzo sympatycznej osoby, nic dziwnego, ze doda tak sie w nim zakochala:)

totez chcialam wlasnie napisac ze calkiem przystojny i naprawde taki ciekawy ma cos w sobie co sprawa ze np mnie by do niego ciagnelo :) a to jaki jest na scenie, to tylko "przebranie" to tak jakby prywatnie aktora oceniac po jego rolach

Gość nenwerwe
eh...Nox... szkoda gadać, może kiedyś zmądrzejesz bo życie sobie zmarnujesz 🖐️

Gość nenwerwe
a g n i e s z k a _ Dokładnie tak. ale jak ktoś jest ograniczony to nie jest wstanie tego pojąć :o

nie,nie przeszkadza mi. Jego sprawa, w co wierzy, i czy w ogole wierzy. Ja wierze,ale nie jest to program religijny, nie namawia ludzi do satanizmu ani do rwania czy palenia biblii. Co lepsze, okazal sie byc bardzo milym facetem, przystojnym, kulturalnym, jest usmiechniety.

Gość 323flkdk
Nergal nie jest pseudo muzykiem, Behemota znają nawet w USA, kiedyś spotkałam Czechów w ich koszulkach :D

Gość nenwerwe
z Noxi sie nie kłuć przecież ona tu jest wyrocznią w wszelakich sprawach 🖐️ Nox to typowa polka zawiść, zawiść...

no wlasnie, typowa masowa. to, ze sa znani to gowno znaczy. britney spears tez jest znana, a tworzy muzyczne gowno. zygac sie chce na niego, chylinska to samo, sprzedajne krowizny.

skoro kosciol sie sprzeciwia jego udzialowi w programie, to czemu nie czepia sie reszty jury??? Kayah rozwiedziona, Dąbrowska ma dziecko nieslubne,a Piasek prawdopodobnie jest gejem:)

mylisz sie, nie mam mu czego zazdroscic. to zupelnie inna bajka, inny swiat. ale mam prawo krytykowac jak ktos tworzy karytature mojej ukochanej muzyki.

Gość nenwerwe
Noxi -pseudo buntowniczka do hipsterów nie chciałabyś dołączyć, pasowałabyś tam jak ulał. ? 🖐️ to że coś jest znane powszechnie lubiane nie zawsze znaczy ,ze to komercyjny chłam. szczególnie jeśli chodzi o ten rodzaj muzyki.

Gość nenwerwe
a Evanescence to niby co ? komercyjne mega gówno dla głupich żeby myśleli ,ze słuchają "dobrej" muzyki. tak se wmawiaj 🖐️

Evanescence puszczam sobie jak chce cos lzejszego, ale vokalistka bynajmniej zlego szatanisty nie udaje po czym lize po dupie panienke i pokazuje sie na "salonach" buahahahah debile 🖐️

Gość nenwerwe
Nox dziwne ,ze jeszcze na tym forum "brylujesz" przecież można cię zagiąć i wytknąć tobie twoja hipokryzję w 5 sekund. szkoda tylko ,ze muszę skoczyć po browara jeszcze kiedyś cię dopadnę i ośmieszę🖐️ załatw sobie chodu u modeny żebyś potem szybciutko mogła usunąć temat :classic_cool: