Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklaneczka whisky

fryzury intymne

Polecane posty

Gość szklaneczka whisky

kobitki czy golicie okolice intymne? czy to ma jakies znaczenie w zblizeniach?

Gość imagalia
tak, na zero

Gość szklaneczka whisky
sluchajcie, pytam bo ja wlasnie sie ogolilam w kroczu na zero a z przodu paseczek i teraz sie wstydze pokazac mojemu facetowi;-) glupia jestem? spoboba mu sie? jak myslicie czy fryzury kreca facetow?

Gość Janek433
Najlepiej na zero.

Gość Alinka87
Czasem depiluję "na zero", a czasem wycinam jakieś wymyślne fryzurki - wszystko zależy od humoru i okoliczności. Czy ma to jakiś wpływ na seks - tak owszem, gdy się nie akceptujemy, to jest on zazwyczaj do dupy... Miałam kiedyś faceta, który za wszelką cenę zmuszał mnie, bym się wydepilowała, bo on uwielbiał "na małą dziewczynkę" i zupełnie nie chciał przyjąć do wiadomości, że mi to może nie odpowiadać - wręcz dochodziło do tego, że nie chciał się ze mną kochać, gdy byłam nie wydepilowana, tylko żądał, bym mu obciągała z połykiem, próbując mnie szantażować, że jak nie to pójdzie do łazienki sobie zwalić. Na początku, głupia mu ulegałam, ale na sczęście szybko zmądrzałam i już nie mnie zmusza do depilacji :D A tak poza tym, świetnie się czuję wydepilowana, szczególnie latem (przynajmniej nie martwię się że na plaży coś mi z majteczek wystaje), ale często mam ochotę na odrobinę włosków i jakiś fantazyjny fryz:)

Gość co za bzdury ty
piszesz gosciu

Gość Alinka87
luchajcie, pytam bo ja wlasnie sie ogolilam w kroczu na zero a z przodu paseczek i teraz sie wstydze pokazac mojemu facetowi glupia jestem? Głupia jesteś ;) To przede wszystkim Ty powinnaś się dobrze czuć ze swoją fryzurką! A facet powinien to zaakceptować - inaczej coś nie tak jest z Waszymi relacjami. Oczywiście może mu się to nie podobać, ale wdedy powinien Ci o tym powiedzieć, lub np. dać do zrozumienia, że woli Cię w wersji "bóbr", albo "dziewczynka". Ale, jak przed chwilą napisałam - nic na siłę. Wszystko, nawet włosy na cipce, to sztuka kompromisu i wzajemnej akceptacji.

Gość co za bzdury ty
bobrów nie akceptuje koniec kropka!

Gość Alinko czy Ty używasz
słuchawek Koss Porta?

Gość duży mózg mały mały
no wiecie co bobry to najpiękniejsze w kobiecie futerko cieplutkie a takie łyse to brzydkie i kobieta czuje sie taka nieswoja ale tego nie powie

Gość 42t5672
ja się całkowicie depiluję i czasem zostawiam wzorek np.strzalke. jakie znaczenie to ma-nie wiem bo nikogo nie mam i nie sprawdziłam w praktyce.

Gość duży mózg mały mały
tak brak owłosienia to + szybsze pobudzanie + prostsza minetka + nie wystaja w kostiumie komp. + widoczne pobudzenie - przechłodzenie=siku - uczulenie na tkaniny - trudniej dojść na max

Gość nastka14*
Widzialam ze moja mama tez sie goli. Chyba tez sobie ogole.

Gość ruchanko siostry
ja rowniez gole swego kutaska i jajka