Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFKi

CZY TO PRAWDA ZE WEGETARIANIE SA ZAWSZE CHUDZI ?

Polecane posty

Gość tyerye
tak, w dodatku wiecznie połamani :classic_cool:

Gość widzialam go ostatnio
maja mniejsza mase miesniowa, wiec moga byc lzejsi ale nie zawsze sa chudzi.

no raczej nie ma im się z czego tkanka tłuszczowa budować . Muszą ostro nadrabiać, żeby mieć energię, a energia m. in. bierze się z tkanki tłuszczowej (wtedy jest spalana) więc jedząc małowartościowe produkty, które dają mało energii, tkanka tłuszczowa nie zdąży się odłożyć

Nie :/. Ja gdy przeszlam na weganizm spasłam się jak świnia, bo wiecznie byłam glodna i zapychalam się węglowodanami.

Ja wegetarianką nie jestem, ale mięso jem może...hmmm raz w tygodniu..... może nawet rzadziej bo mięsa nie lubię. No i tak, chuda jestem.

Gość fdddfdds
ja jestem wegetarianinem od urodzenia wrecz, teraz mam 23 lata nadal jestem Jaroszem i praktycznie nigdy nie chorowalam,zawsez bylam bardzo szczupla, a wrecz chuda, jestem aktywna fizycznie, mam duzo energi a dosyc chuda zawsze bylam i powtarzam NIGDY nie chorowalam tak powzanie nawet przesiebienie to zadko, u mne cala klas abyla chora a ja zawsze zdrowa jak ryz, tak samo w przedszkolu jako jedyna oaza zdrowia:D :D

margirit znowu ty i te twoje zywieniowe teorie :D

Gość ja co prawda taka 100% wege ni
e jestem,bo jem kure lub rybe raz na kilka tygodni,ale poza tym moja dieta sklada sie glownie z warzyw (glownie surowych),owocow,nasion,orzechow itp.Za makaronami i ryzem jakos nie przepadam,chyba,ze ktos to dl amnie ugotuje:P Chleb jem,podobnie jak mieso,tylko od czasu do czasu. Jestem szczupla:) bardzo rzadko choruje i jesli juz,to konczy sie na kilkudniowym przeziebieniu.

Gość ja przeszlam na wegetarianizm
w nadziei ,ze schudne i lipa, wlasnie bardzo utylam , choc o wiele lepsze mam wycniki ( cholesterol, cukier)

u wegetarian nadwaga to nic nowego. po prostu wiadomo, ze jedni ludzie maja zapotrzebowanie na bialko zwierzece duze, a inni male. jak na sile nie jesz miecha, to sie zapychasz czym innym, bardzo czesto jest to czekolada :O od tego sie tyje. zamiast wegli zlozonych niektorzy jedza proste, a to prosta droga do nadwagi.