Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

WIRTUALNY ŚWIAT

Polecane posty

Gość poznac mozna wszedzie
wnioskuje ze ''tak'' po slowach ''nie bede opisywac tutaj swojej historii''. bo jakas historia byla albo jest.

Gość jcvghbjn
17:55 [zgłoś do usunięcia]poznac mozna wszedzie tak, od wrzesnia 1923 r przesiaduje i czekam na zoske niewydymke :classic_cool: Pan Tadeusz przede mna chowa sie nawet :D

ale Zosiu,jeśli od razu jesteś sceptycznie nastawiona,do znajomości netowych,to wszystko co tu piszemy lub napiszemy będzie od razu ,,skażone"dozą nieufności ,może lekceważenia,lub niechęci,dlatego nie rozumiem Cię trochę,czego oczekujesz po tym topiku?Jak chcesz poznawać ludzi traktując od razu z założenia z rezerwą?Może trochę więcej ufności?Przecież nie wszyscy to oszuści,dziwkarze.lub jacyś inni desperaci:)

Gość poznac mozna wszedzie
skoro podnosi sie stary temat i ty zaraz pojawiasz sie to widac lubisz ja bardzo i tylko czekales na jej pojawienie sie :D no przyznaj sie nalogowcu.

Luka ja ten temat założyłam dawno, ktoś go podbił. I tylko dlatego się odezwałam. Mam kilku znajomych w internecie i nie uważam ich za oszustów.. Znam imiona ( nazwiska) tych osób.

Gość jcvghbjn
17:57 [zgłoś do usunięcia]poznac mozna wszedzie albo ... i to bardziej prawdopodobne, jestes jednym z czarnych nikow ktorzy stale tu przesiaduja i tocza dyskusje a jak dogryz trzeba to zmieniasz czarne wdzianko na pomaranczowe. mam racje? indywiduum tego forum nie jestes tu jest ponad 95% psychologow ,psychoterapeutow i psychiatrow :classic_cool: :D

Gość jcvghbjn
Luka ja ten temat założyłam dawno, ktoś go podbił. I tylko dlatego się odezwałam. i ty zoska jak zwykle pojawilas sie przez przypadek :classic_cool:

Zosiu,mimo wszystko ,ze ktoś Cię tu kopie to ja życzę Ci szczęścia i trochę więcej ufności,bo można w necie poznać wspanialych i wartościowych ludzi.Mam tę świadomość i wiem to po sobie

Gość zosia samosia171
jak by co to prosze na meila zosiasamosia171@onet.eu

Dziękuję Zosiu.Tobie przede wszystkim Dużo,dużo dobrego:)Zajrzę tu kiedyś do Ciebie?Pozwolisz?🌼?.Teraz idę na spacer:)

Gość wulwit
Co do nieufności i braku wiary w ludzi poznanych przez internet Według mnie to jest błędny stereotyp, popularyzowany przez osoby nie znające się na temacie, że za ekranem drugiego komputera siedzi zawsze oszust. Zwłaszcza na tych portalach randkowych. To jest głupota, którą wiele osób niestety powiela. Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach internet nie daje już pełnej anonimowości! Łatwo można odnaleźć osobę po IP czy innych parametrach. Ktoś tu wspominał portal mydwoje, który moim zdaniem jest kolejnym przykładem portalu, który walczy z anonimowością, bo u nich jest coś takiego jak certyfikat wiarygodnego profilu, który dostaje się tylko po przesłaniu skanu dowodu osobistego. W ten sposób to już w ogóle oszust traci anonimowość i już raczej odechciewa mu się oszustw na tym portalu...