Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

WIRTUALNY ŚWIAT

Polecane posty

Wirtualny świat, to magia... Czasem nasza wyobraźnia jest tak wielka, że zaczynamy balansować pomiędzy dwoma światami. Wirtualny świat, to scena... Każdy, jeśli tylko chce może być aktorem. Wirtualny świat...niczym konfesjonał... Można z siebie wyrzucić to, czego nie ma się odwagi w rzeczywistym świecie... Rozgrzeszenie, czy lincz..? Zależne nie od uczynku i norm, a od chwili...w której natrafimy na wolnego "spowiednika"... Tu się otwieramy, tu gramy, tu śmiejemy się przez łzy... Tu możemy być wszystkim, każdym... Bezkarnie. A kto z nas jest gotów te światy połączyć..? Jeśli ktoś nie jest... Uszanujmy to...ma powody...:)

Gość alojzy as
No więc właśnie. I tu i tu możesz zostać oszukana także nie wiem gdzie leży problem. Chodzi Ci bardziej o miłość, czy przyjaźń. Bo chyba nie założyłaś tego tematu ot tak sobie.

Wyciągnąć wnioski, chyba za bardzo uczuciowy jestem, skoro nie dwa razy a cztery razy wszedłem do tej samej rzeki i cztery razy sparzyłem się, gdy było jej źle byłem przy niej. Nawet nie wiecie jak bardzo mocno pragnę poznać nową kobietę, obiecałem sobie że zmienię swoje życie, mój związek zakończył się parę dni temu, ale ja pragnę by pojawiła się inna osoba, tak bardzo pragnę odetchnąć, pokochać dotknąć jej ust, być może jej nie znam, ale już pragnę jej bliskości.

Gość alojzy as
Zależy czego ktoś jeszcze oczekuje od przyjaźni. Jednym wystarczy samo to, że ktoś Cię rozumie i wysłucha jeśli chodzi nie oczekując nic więcej.

Gość alojzy as
Poprawka: Zależy czego ktoś jeszcze oczekuje od przyjaźni. Jednym wystarczy samo to, że ktoś Cię rozumie i wysłucha nie oczekując nic więcej.

Alojsy ,w przyjaźni się nie oczekuje na nic tylko daje się swój czas dla tej osoby. Prawdziwa przyjaźń nie oczekuje niczego w zamian.

Z miłością jest tak, dziwne to jest jak bardzo kogoś kochamy, a ta osoba tego dnie docenia, i szuka pocieszenia gdzie indziej, nagle te uczucie staje się roztargnione, jedna połowa krzyczy, że nadal kocha ta osobę, a druga że chce pokochać na nowo. Mam trochę doświadczenia, nie raz byłem na dnie życia a nie raz na jego szczycie. trzeba walczyć, każdego dnia walczyć, i wierzyć, nie tyle w lepsze jutro co w siebie

Zosia Moja stopka wiernie odzwierciedla ten stan do drugiej osoby.

Gość alojzy as
A o miłości przez internet wiele nie powiem ale wszystko jest możliwe. Mam akurat znajomych, którzy znali się jakieś 2-3 lata przez gg. Czasem gadali na skypie ale z tego co wiem to rzadko. Ogólnie zwykła znajomość z dystansem bez zaangażowania i bez żadnych wyobrażeń o sobie. W końcu się spotkali, tak tylko aby się poznać. On się zakochał i się niedawno pobrali.

Hej! Fajny temat :). Wirtualny świat przyciąga, bo jest prawie idealny. Ktoś lub coś nam nie pasuje, klik i zmieniamy stronę lub blokujemy gocia. W realu często tak sie nie da :(

Gość alojzy as
Oni po prostu się trochę poznali z charakteru, zdjęcia, rozmowy przez tel i utrzymywali zwykłą znajomość bo nic nie oczekiwali. Dopiero w realu się zakochali i pobrali.

W sercu tym bardziej :(. A wierzycie w wirtualną miłość? Ale nie zauroczenie, tylko miłość?

Wirtualna, nie, jak kogoś się nie poznać w realu, to nie ma szans, przez neta to można wciskać że jest się św. mikołajem a 56% w to nawet uwierzy.